1 ay

Sizce kim haklı ( LÜZUMSUZLAR YORUM YAPMASIN! ) ?

19 yaşında bir kız kardeşim var. Sitede oturuyoruz ve o da spor yapmak için bir süredir düzenli olarak oturduğumuz sitenin spor salonuna gidiyor. Ona "Senin yaşındakilerin birçoğu oturduğu sitenin spor salonuna burun kıvırıp dışarıda, daha güzel ve elit görünen bir spor salonuna gider. Sen ne diye varoş gibi buraya gidiyorsun? Dışarıdan biri olsam sana varoş gözüyle bakarım" dedim. O da "Elimde böyle bir imkan da varken ne diye yok yere yol parası falan da verip spor salonuna gideyim? Hem de asıl varoşluk, benim yaptığım şeyi varoşluk olarak görenlerin yaptığıdır, benim yaptığım şeye varoşluk denmez, akıllılık denir" dedi. Ben de "Bu devirde insanın dışarıdan nasıl göründüğü çok önemli ve seninkine birçok kişi varoşluk olarak bakar, ama yine de sen bilirsin. Karşına benim gibi düşünen biri çıkıp sana o gözle bakarsa üzülme diye, yani senin iyiliğin için söylüyorum" dedim.
Güncellemeler
1 ay
Bir de her gidişinde " Ben gyme gidiyorum " diyor, ben de ona dalga geçercesine " Sanki nerenin spor salonuna gidiyorsun? Alt tarafı oturduğumuz sitenin spor salonuna gidiyorsun " diyorum.
Sizce kim haklı ( LÜZUMSUZLAR YORUM YAPMASIN! ) ?