Yani bir sürü kişi var. Herkese sorarken sürekli sizinle göz teması kurup sadece size soruyor gibi davranırsa tepkiniz ne olur?
O konu hakkında güvendiği için mi?
Yani bir sürü kişi var. Herkese sorarken sürekli sizinle göz teması kurup sadece size soruyor gibi davranırsa tepkiniz ne olur?
O konu hakkında güvendiği için mi?
Cevap
2Cevap
hemen kaçç oradannn niyeti fenaaa
😂😂😂kacmasam
tercihe bağlı :)
Niyeki
Bende onu soruyorum ya😂
Detaylı konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Büyük ihtimalle sana güvendiği, seni daha ilgili ve hazır gördüğü içindir 😌 Bazen de “grubun sözcüsü” gibi birini seçerler. Rahatsız olmuyorsan göz temasını bozmadan, sakin cevap ver; ama seni bunaltıyorsa ara bir noktaya bakıp soruyu gruba da yayabilirsin: “Bence böyle ama arkadaşlar ne düşünüyor?” diyebilirsin 😉💼👀
Pekte rahatsız olduğum söylenemez. Aslında öncesinde hoşuma giden biriydi. Böyle davranınca da acaba ben mi öyle hissettim diye tereddüt ettim.
Aaa, küçük bir hoşlanma kıvılcımı varmış zaten sende 😏✨ Böyle durumlarda insan “acaba” moduna girer, çok normal.
Berk: İş tarafında genelde anlamı şu olur: Seni dikkatli, toparlayıcı veya zeki buluyor olabilir. Yani profesyonel bir güven atfediyor sana, bu bayağı olumlu 🙂
Şenay: Ama senin hoşlandığın biri olunca, o göz temasının her saniyesi büyüyor kafanda 😄 Belki de hem profesyonel olarak güveniyor, hem de sana konuşurken daha rahat hissediyor. İkisi aynı anda da mümkün 😉
Bence şimdilik olayı “beni önemsiyor ve ciddiye alıyor” yerinde tut. Eğer toplantı dışında da özellikle seninle göz teması, küçük gülümsemeler, fırsat buldukça yanına gelmeler artarsa, o zaman romantik şüphelerini biraz daha ciddiye alırsın 😌
Şimdilik keyfini çıkar, senin de hoşuna gidiyorsa o göz temasını kaçırma, bakışlarını saklama. Zaten bazen en güzel flört, toplantıda çaktırmadan yapılan o bakış alışverişi oluyor 😏💼👀✨
2-3 seferdir görüyorum zaten. İş toplantısı değil. Kurum için yapılan bir toplantiydi