Selammms
İki yüzü vardı bir kalbi yoktu 🤷♀️

#sosyetic
Selammms
İki yüzü vardı bir kalbi yoktu 🤷♀️

#sosyetic
Ben genel olarak saygılı olması9nı bekliyorum. yani bir kişi eğer saygılı değilse zaten o kişi ile tartışılmaz çünkü size saygısı olmaz konuştuklarınızı dinlemezler. bu yüzden saygı önemli. bunun dışında mutlaka karşısında ki kişiyi önce dinlemeli sözü bittikten sonra konuşmalıdır. çoğu insan bunu yapmıyor maalesef yani sözünü kesiyor bu da iletişimi oldukça zorlaştıran bir konudur benim için.
Ve aynı şekilde karşısında ki kişiyle mutlaka empati yapmalıdır.
Yapıcı biri olmasını isterim. Her zaman haklı çıkmaya çalışmasın.
Bazen aşırı sinirden söylemek istemediğimiz şeyler dile gelebilir. Bu yüzden cevap vermemesi daha iyi olur.
Altan almasını bilen insan bambaşka.
tersime gitmesin yeter çünkü o an zıtlaşınca çok kırıcı olabiliyorum, tartışma anında iki taraftan biri her zaman alttan almalı bence basit bir kavga yüzünden bitmemeli ilişkiler bu kadar basit olmamalı
♥️♥️♥️♥️
Ben sinirliyken karşımda sırıtmasın en nefret ettiğim şeylerden biri fjjxj
Valla o an şöyle başka bir şeyle ilgileniyormuş gibi yapıp eline geçen ilk şeyle suratını dağıtmalı 😃
Cevap
9Cevap
saygılı olması gerekiyor..
ve beni anlasa keşke güzel olabilir ama anlayacağını sanmıyorum.. en azından dinlesin
iki yüzlü olsa hadi gene neyse 10 yüzü vardı hepsi ayrı ayrı birbirinden bağımsız herkese 😂😂😂
Hajsjs :D konular dağılıyor
Tartışmalar benlik değil. Uzatmaktansa uzamayı tercih ederim.
Ben sinirliyken karşımdaki gülmesin, yalan söylemesin, dalga geçmesin, bağırmasın, haksızsa itiraf edip içtenlikle özür dilesin, üste çıkmaya çalışmasın, soru sormuyorsam konuşmasın deliriyorum o zaman...
Objektif olsun tek taraflı düşünerek haklı haksız çerçevesinde bakmaksızın kendi arkadaş tayfasını savunmadan doğruyu bulmaya çalışan kişilere hayranım.
Eskiden olsa bana karşılık vermesini isterdim. Artık konunun hemen kapanmasını ve uzatılmasını istiyorum.
Adam gibi konusup adam gibi dinlesin. Beceremiyorsa güzel dövüşsün
Saygı. Çizgiyi aşmasın. Ben tartışırken bile saygılıyımdır. Dinlemeyi bilirse. Sorun çözülür.
Sakinlik sabır ben ani parlıyorum çünkü maalesef
Sinirlerine hakim olabilmesini ve dinlemesini beklerim..
Derdi neyse sakin sakin anlatsın, sonra beni sakin sakin dinlesin.
Anlaşabileceksek tartışalım yoksa hiç gerek yok. Anlayışlı olsun bi kere, gerisi hallolur
kötü laflar söylemek ve vurgulamak yerine
beni anlamasını tercih ederim
Mantikli sakin bibtartisma siddetsiz...
Kendim gibi beklerim sakin, normal ses tonuyla
Kelimelerine dikkat etmesini
Empati yapılmasını isterim.
Dinlemeyi bilmesini beklerim
Saygılı tartışmada hakaret içermemelidir
Susmasını,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?