1 ay

Arkadaşlar benim yerimde siz olsaydınız böyle bir durumda kalsaydınız ne yapardınız?

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi geceler diliyorum ben bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışıyorum yani gelen araçlara yakıt dolduruyorum şimdi bugün gündüz çalıştığım istasyona gelen bir müşteriyle biraz tartıştık sonra kavga ettik sebebi ise şimdi bir müşteri geldi Toyota Corolla marka dizel aracına 2000 TL mazot doldurmamı istedi ve ben de doldurmaya başladım pompayı da en yavaş kademeye aldım yavaş dolsun diye ama meğersem adamın deposu doluymuş zaten çünkü 250 TL ye gelince pompa attı sonra ben de adama abi bakın sizin aracınızın deposu doluymuş 250 TL de pompa attı dedim ama adam inanmadı nasıl ya olmaz öyle şey benim arabamın deposu boş alması lazım sizin pompa hava basıyor diye söylendi ben de adama sakin bir şekilde abi bizim pompalarımız yeni nesildir hava basmıyor hem bizim yakıtlarımız da temizdir epdk sürekli buraya gelip yakıt numunesini alıyor dedim sonra adama abi isterseniz ben devam ettireyim belki 2000'e tamamlarım dedim adam kabul etti sonra ben pompayı tekrar başlattım bu sefer 300 TL ye kadar doldu sonra depodan biraz mazot taştı sonra ben adama gösterdim abi bakın sizin arabanız deposu tam doldu hatta yakıt biraz döküldü dedim ama adam bu sefer yine söylenmeye devam etti sen benim arabama ne yaptın dedi bu sefer ben de sinirlendim ve adama patlattım ben senin arabana ne yapabilirim be adam senin arabanın deposu zaten doluymuş yakıt almadı ben zorla doldurdum dedim ama adam bu sefer olur mu öyle şey ya ben sizi şikayet edeceğim dedi sonra ben de adama bir anlık sinirden hadi ordan git kime şikayet ediyorsan et ya ben seninle mi uğraşacağım dedim sonra adam ödeme yapmak için bana kart verdi ama ben almadım ve adama senin paranı istemiyorum dedim adama kartını geri verdim sonra adam sinirli bir şekilde arabasına binip hemen oradan uzaklaştı normalde ben sakin ve rahat bir insanım ama bu adam gerçekten sorun çıkardı ve beni sinirlendirdi. Arkadaşlar benim yerimde siz olsaydınız böyle bir durumda kalsaydınız ne yapardınız?

Arkadaşlar benim yerimde siz olsaydınız böyle bir durumda kalsaydınız ne yapardınız?