Yerimde olsaydınız bu durumda ne yapardınız?

Ben bipolarım da. Bir tane ilaç kullanıyorum. Sanki beni uyuşturuyor gibi hissediyorum. Zaten ilacın da işlevi o. Bipolar bozukluğun hareketlilik evresini önlüyor. İlacı bırakmak istiyorum. Yani doktora sormadan direkt. Çünkü uyuşturuyor. Ama ilacı bırakmanın da şöyle bir sakıncası var. Bipolar hastalığının hareketlilik evresinde tıpkı alkol almış bir insan davranışları gösteriyorsun. Ben mesela ketum ve çekingen olmama rağmen bu hastalık yüzünden özel hayatımla ilgili ne var ne yok millete anlattım. İtibar yerle bir oldu. Çünkü hastalık konuşma isteği yapıyor ve kendi iraden dışında beyninde ne varsa ortaya döküyorsun. Normalde asosyalken sürekli ortamda herkesle muhabbete girmis birine dönüşüyorsun. Kaldı ki ben fazla sosyallik sevmem. Az ve öz insan bana yetiyor. Doktor da zaten dedi ki hayatini anlatman disinda bu hastalık tedavi edilmediğinde beyne çok zarar veren bir hastalık. O yüzden hayat boyu tedavi altında olmalısın dedi. Ama işte uyusuğum ve girdiğim islerden yavasim filan diye çıkarıyorlar hep

Yerimde olsaydınız bu durumda ne yapardınız?