eğitimi ve şartları hakkında bilgi verir misiniz? atmasyon yapmadan
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 352 cevap paylaştı. öncelikle pratik zeka hazır cevap yeteneğine sahip olman gerekli coğrafya matematik fizik sağlık dersleriniz çok iyi olmalı herhangi bir yara izi dövme veya göz vs gibi konularda problem olmaması şart ben pilotaj okuyorum 2 senem kaldı inşallah alacağım ehliyeti zordur çok zaman ister günde 8 saat ve daha fazlasında eğitim dersleri var girmek zorunlu 1 konu kaçınca öbürünü yakalamak zor her zaman hızlı düşünebilme yeteneğine sahip olman gerekir havada 1 dakika diye bir olay yoktur zor kararları 10 saniyede mantıklı düşünüp riske girmeden düşünmek şart
50 Yorumla
+1 yılTek diyebilceğim şey gözlük takmayana kadar pilot olmak isteğimdi ama gözlük taktıktan sonra hayal oldu :D
Pilot olmak istiyosan gözlerin sıfır derece olmalı ingilizce bilmen gerekli askeri okucaksan spor yapmalısın ayrıca ;) g kuvveti önemli bir faktör01 Yorumla- +1 yıl
Gözler 0 mı olmalı? :) pilotluk hakkında zerre fikrin yok en azından miyop -5 üstü değilse sıkıntı yaratmıyor
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılPilot olmak çok zor. Özel okumak istemiyorsan tabii. Anadolu üniversitesinde var pilotaj bölümü 16 kişi alıyor her yıl ve ilk 8000 e falan girmelisin. Sadece puanı tutturmak da yetmiyo. Yanlış hatırlamıyorsam 3 tane de mülakatı geçmen gerekiyo. Pilot olmak çok zor söylemis miydim?
00 Yorumla
+1 yılHava Harp Okulu mülakatlarına gireyim rakiplerimi yerim. Sonrasının zorluğu beni korkutmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. Türk havayollarının akademisi var sınavla alıyor, kazanırsan 18 ay byunca aylık maaş ödüyor sonra 5 yıl zorunlu hizmet, ama üniversite mezunu istiyor sınava girebilmen için onun dışında, türk hava kurumunun pegasusun vs 50bin dolardan başlayan ücretlerle kursları var, yine 18 ay gibi bir süre eğitim görüyorsun sonrası sana kalmış.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 640 cevap paylaştı. hava kuvvetlerindeysen zorluyorlar altta bir cok sey yazılmıs farklı olarak orayı okurken bırakırsan okumaktan vazgecersen 70 80 bin lira bir tazminat ödemen lazım bırakman için kendine güveniyorsan git ama thk üni var orda pilotaj eğitimi var senelik 22 bin lira bir ara bende düşündüm ama sonra mantıksız geldi buradakiler f16 falan sürmüyor sadece yolcu ucagı sürüyorlar
00 Yorumlawww.thk.edu.tr/.../Thy_Pilot_Yl_Programi2.pdf
buradan bakabilirsin şartlarına00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 18,1b cevap paylaştı. www.airnewstimes.com/...lot-olunur-512-yazisi.html
Buradan oku epey uzunca00 Yorumla
+1 yıl150 bin liran varsa ozel egitimle olaniliyosun. Yoksa eger bazi universitelerde gotunden kan aldira aldira olabilirsin. Cok zor ve zahmetlidir. En kucik hatanda veya rahatsizliginda yer hizmetlerine inmek zorunda kalirsin.. kisacasi zor is
00 Yorumla
+1 yılOkudun kazandin aile konusunda cok kotusun hep bir yere gidiyorsun oyuzdeb biraz sıkintıli cocouklarinla hoc vakit geciremiyorsun (tanidik var)
00 YorumlaEger f16 gibi savas pilotu olmak istiyorsa cok zor asamalardan geciyosun her bunye o basinc vs kaldiramiyo
Diger ucaklara pilot olmak savas ucaklarina nazaran daha kolay göz kulak bunlar cok önemli00 Yorumla
+1 yılçok iyi derecede ingilizce bilmek ve 4 yıllık bir üniversiteden mezun olmak sonrasında da mülakat var thy için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kolay...
Haddinden fazla değer verdiğin insanların totosu kalkar bir süre sonra, uçuşa geçer ve seni de pilot eder...02 Yorumla
Soran+1 yılhım farklı bir bakıs acısı :D ama benim kast ettiğim pilotluk farklı :d
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum farklı olduğunu zaten...
Ama bilmen lazım ki, zor ve çok emek ister senin Dediğin...
Pilotaj'ın puanları yüksek ve pilot olmak kolay değil
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılmahallede vecihi derler bana :D :D
10 Yorumla
+1 yılbilsem zaten pılot olurdum bnce havalı bı meslek.)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılOncellikle dil olmasi lazim.
00 Yorumla Pilot olmaya kilot lazım
00 YorumlaGözler ne durumda?
01 Yorumla
Soran+1 yılgayet iyi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği