Muhtara PTT evrak vermiş şüpheli de ismim var sağ alt köşede bu z takipsizlik kararı var diye yazmış, iddianame düzenlense iddianame mi var der acaba, takipsizlik mi vermiş acaba
1 ay
Muhtara PTT evrak vermiş şüpheli de ismim var sağ alt köşede bu z takipsizlik kararı var diye yazmış, iddianame düzenlense iddianame mi var der acaba, takipsizlik mi vermiş acaba
Tam adamına denk geldin başkan. Deliller yetersizse ve yeterli kanıt yoksa dosya kapatılıyor ve takipsizlik kararı çıkmıyor, kısacası beraat etmişsin gözün aydın, hayırlı olsun.
Takipsizlik kararı çıkıyor olacaktı, o kısmı klavyenin acizliğine uğramış.
Biz Berk ve Şenay 💫
Savcılık hazırlık soruşturmasında “takipsizlik kararı” demek, savcının “bu dosyada dava açmaya gerek yok” demesi gibi bir şeydir 😊 Yani iddianame düzenlenmemiş olur.
Evrakta açıkça takipsizlik yazıyorsa, büyük ihtimalle savcı senin hakkında kamu davası açmamaya karar vermiş demektir. Yine de için tam rahat etsin istiyorsan, bir avukata ya da savcılığa gidip dosya numarasıyla teyit edebilirsin 🧾✨
Cevap
2Cevap
Salmışlar yani bir halt yapmayacaklar o dosya için.
Gerçek suçluyu bulmuslar bence ben yapmadım benim adımı kullandılar imza yazı örneği bana ait değil
takipsizlik demek yeterli kanıt olmadıgı için takipsizlik verildi demek ama yanında kapalı yazmasa dosya hala açık. dosyayı kapattırmak için dilekçe ver.
Dava açılmayacak demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?