En İyi Cevaplar
+1 yılDosyan kapalı değil maalesef, gözükecek para cezası almış olmalısın
Cezan infaz olmadan o dosya her yerde karşına çıkar
Ya a hagb almış olabilirsin
Şöyle açıklayayım
Hükümün açıklanmasının geri bırakılması
Eğer beş yıl içinde herhangibir suç işlemez iş dosyan otomatik düşer, geçmiş olsun bu arada01 Yorumla
Soran+1 yılAvukat misiniz? avukat öyle birşey demedi , uyuşturucu kullanmıyorum ben ne alaka ne cezası bir iftira yüzünden
+1 yılKullanmadığım bir şey ise hiç bir şey olmaz. Takipsizlik kararı çıkmış merak edilecek bir şey yok. Geçmişe kafa yorma, geleceğine odaklan. Mutlu ol, güzel yaşa...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılKovuşturmaya gerek yok demek. Yani suçun senle bir ilgisi olmadığı için seni dosyadan çıkarmışlar ama tanık olarak çağırabilirler
044 Yorumla
Soran+1 yılYani suçsuzum mu demek? kimi çağırırlar tanık? bununyapan kişide ailemdem biri. 😔😔
- +1 yıl
Yani sanık olmayacaksın ama mahkeme seni tanık olarak dinlemek isteyebilir
Soran+1 yılBeni mi. dimleyecek yani sadece? iftirayı atan kişiyi dinlemiyecsk mi? peki ben iftirayı atandan şikayetçi olabilir miyim? maddi manevi hayatımı mahvetti😔😔
Soran+1 yılSanık suçlu mu demek
- +1 yıl
Şikayetçi olabilirsin. Kesin dinler demiyorum. Hakim senin beyanlarına lüzum görürse dosyaya tanık olarak eklenirsin. Dosyanın ne dosyası olduğunu ve sana iftirayı atan kişinin dosyadaki durumunu bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem. Ticaret davası mı yoksa kullanma mı
Soran+1 yılSanırım sadece kullanmaydi ebeveynlerinden biri bunu yapan 😔😔
- +1 yıl
Sadece kullanmaysa ve ticaret yoksa önemsiz bir dava ama ticaret varsa dosya ağır ceza mahkemesine gider ve cezası da ağırdır
Soran+1 yılKullanmıyorum da satmıyorum da nasıl öyle bir şey olsun , kanıt nerede?
Soran+1 yılAğır ceza gitmemiş demek ki öyle mi? rakipsiz yazıyor ya
- +1 yıl
Senlik bir şey yok zaten. Sen takipsizlik aldığın için yargılanmayacaksın
- +1 yıl
Dosyada tek sen mi varsın
Soran+1 yılMadde bulundurmak ve kullanma suçu yazıyor baktım şimdi?
Soran+1 yılBaşka kim olacak ki dosyada?
- +1 yıl
Zaten senlik bir şey yok. Dosyada başka biri yoksa kapanmıştır o dosya
Soran+1 yılEvet tek ben ve iftirayı atan ebeveynim var
Soran+1 yılNasıl başka biri olacak ki anlayamadim? benim alakam yok zaten Sigara bile içmiyorumama sicil vs etkilenecek diye korkuyorum o yüzden 😔
Soran+1 yılÇünkü benim ifademi almaya gidince polisler bana çok kötü davrandı sanki ağır bir sucliymusum gibi
- +1 yıl
Ben başka bir şey düşünmüştüm. Suç üstü yakalanan akraban uyuşturucuyu senden temin ettiğine dair sana iftira attı diye düşündüm. O zaman dosya kapanmıştır sicilini de etkilemez
Soran+1 yılSiz avukat vs misiniz nereden biliyorsunuz?
- +1 yıl
Avukat deilim ama mahkemede gorevliyim
Soran+1 yılHayır diyorum ya suçüstü falan yok ben sigara bile içmiyorum 😔😔😔sadece iftira ayrıldı ve polis beni aradı hakkında böyle birşey var karakola gel ifade ver birde test yapıp göndereceğiz seni dedi bende gittim ifade verdim kullanmıyorum kullandığımı idda edenden de şikayetçiyim diye sonra test yapıldı bu kadar
Soran+1 yılNe görevlisi siniz
Soran+1 yılNasıl şikayetçi olacağım
- +1 yıl
Aslında senin şikayetçi olmana gerek yok. Savcılık bununla ilgili sorusturma başlatmak zorunda. Git savcılığa ve bu konu ile ilgili sorusturma başlatılıp başlatılmadigini sor
Soran+1 yılAnlamadım ki adliyeden çıkartırdim zaten bu kağıdı kaç tane sorusturmam diyip ve kağıta da takipsizlik yazıyor hangi savcıya nereye gidip soracagim?
- +1 yıl
Kağıdı bana at bakim
Soran+1 yılAtılacak birşey yok , karar turu yazıyor ve karar turu takipsizlik yazıyor
- +1 yıl
Savcılık ön büroya gidip sor
Soran+1 yılOrada ki bayan sınırlı korkuyorum biraz 😔gittim oraya hakimdaki başka birşey daha vardı onunla ilgili soru sormaya gittim
Soran+1 yıl2 . soruşturmamla ilgili
- +1 yıl
Kaç soruşturman var senin. Ön büro bunun icin var zaten. Gidip sorucan tabi
Soran+1 yılSinirli sinirli cevap veriyor 😔ne yapabilirim 😐diğeride bana karakolda kötü davranan polisle olan sorusturmam , polis bana hakeret etti zorla kelepcetakti avukat çağırmama izin vermedi sonra beni kelepcelefiler benden şikayetçi oldu 😔
Soran+1 yılZorluk çıkarma polse soruşturması oysaki o bana hakaret etti 😔😔 gercekten buradaki adelete hayran kaldım , şu an ben ne okul ders hicbirsey yapamaiyirym 😔
Soran+1 yılBen hakaret edince dedim ki şikayet edeceğim sizi dedim odada 2 polis ve ben vardık sonra hakaret eden polisin yanındaki polis de dediki et kime neyi kanitliycam dedi şok oldum tek şahit oydu 😔benim ona hakeret ettiğimi söyleyip olayı tam tersine çevirdiler polis yalancı şahitlik yaptı 😡😡😔😔
Soran+1 yılGittiniz 😔😔
- +1 yıl
Var öyle şerefsiz polisler. Temizlenmeleri lazım. Sen yine de şikayetçi ol cimere de yaz. En azından başkalarına da öyle davraniolarsa ve şikayet sayısı artarsa ceza alabilirler. Dert yapma ceza almazsın
Soran+1 yılPolisin soruşturmasında karar turu dava açma yazıyor sicilim bitecek o 2 polis yüzünden 😔avukat şikayetçi olma dedi parayla avukat tuttum birde avukata çalışıyorum 1 yıl , başka avukata sordum o da şikayetçi ol dedi ne yapacağım bilmiyorum kafayı yiyeceğim durduk yere hayatım bitti bitecek 😔çimlere nereden nasıl yazacağım
Soran+1 yılCimere
Soran+1 yılO polis emekli olacak ben daha küçücük yaşımda hayallerim bitti 😔
Soran+1 yılCevap vermiyorsun 😔😔
- +1 yıl
Konu kapanmış. Savcı suçsuz olduğuna kanaat getirmiş. Sicilini etkilemez. Yapacağın başka bir şey yok
Soran+1 yılHayır uyuşturucu dosyasında takipsizlik yazıyor , polisin attığı iftirada karar turu dava açma yazıyor 😔
- +1 yıl
Onda ne çıkar bilemiyorum. Taş patlasa hagb alırsın
Soran+1 yılO ne demek? ama o bana iftira artıyor ve kamera kanıtları var onun ama benim yok😔
+1 yılİdrar tahlininde negatif mi pozitif mi çıktı takipsizlik kararı çıksın sonuç önemli ona göre anlaticam
01 Yorumla- +1 yıl
Avukat zaten açıklama yapmış pardon
+1 yıltakipsizlik demek dosya kapandı, herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı demek, sicile filan işleyecek birşey yok yani.. rahat ol
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 687 cevap paylaştı. Suçu senin işlemediğin anlamına geliyor. Herhangi bir durum olmaz.
034 Yorumla
Soran+1 yılAma avukat dediki karar kağıdını al
Soran+1 yılNasıl gireceğim UYAP vatabdisliga
Soran+1 yılAdliyeye gitmeme gerek yok yani
Soran+1 yılBu iş için avukat tutmalı miyim?
Soran+1 yılBenmi itiraz edeceğim?
Soran+1 yılOnceki avukat artık cevap vermiyor parasını ödedim avukatım değil artık , para vermeden de cevap vermiyor 😔
Soran+1 yılŞikayet eden kişi mi? etse ne olacak ki? kime soracağım avukatım yokki , sormuştum takipsizlik ne demek diye o da dediki karar kağıdını al dedi adliyeye gidip
Soran+1 yılSiciline geçti mi? ben başka tanıdığım numarasını verdiği avukata sordum o da para vermeden hızlıca cevapladı geçiştirdi sonuç kagidini al dedi bana
Soran+1 yılYani benim uyusturu kullandığım iftirasıni atan ailemden kişiye kağıt mi gitti soruşturmanın sonucu diyorsun? benimkinde karar turu yazıyor takipsizlik yazıyor? şimdi ben pazartesi adliyeye gidip karar kağıdını mi alıyım avukatı nasıl buldun benim avukatım yok ne yapacağım önden para veremsm ki 7 gün sonra para alacağım 😔kim yardım edecek bana
Soran+1 yılOff hayatımı mahvetti 😔 herşeyin bitti bitecek küçücük yaşımda hayallerim mahvetti😔kaç aydır avukat için çalışıp yaşıyordum ben 😡😔
Soran+1 yılOlacak yorumları oku görürsün polis hayatımı mahvedecek polislere sorustirmak var ve dava açma yazıyor ondaki kararda😔😔
Soran+1 yılPolislede sorusturmam*
Soran+1 yılYorumdaki abiye yazdım oradan okur musunuz polisle olan olayı? polisle olana mi itiraz edebilirim?
Soran+1 yılHangisi kapanmis? polisle olan sorusturma mi?
Soran+1 yılİffff sen yorumu okumamışsin 2 tane soruşturma var uyuşturucu iftirası atılan karar turu takipsizlik yazıyor , diğer soruşturmada polise zorluk çıkarmadan onun karar turunde dava açma kararı yazıyor
Soran+1 yılYorumları oku göreceksin dedigimi 😡😔 anlatamıyorum ki ben zamanım kalmadı avukat lazım kim taksitle avukatım olacak ya da avukat lazım degilmi bilmiyirum 😔😔😔
Aile & Toplum konusunda 633 cevap paylaştı. Dava düşmüş. Bir şey çıkmamış. Ceza almadığın için siciline olumsuz etkisi olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz
Soran+1 yılPeki bunun mahkemem sonuç kağıdı birşeyi oluyormuş onu almak için savcılık on büroya mi gideceğim? ve karşıdaki kişiden şikayetçi olmak istiyorum nasıl yapacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruşturma düşmüş. Böyle bir şüphe ile test yaptırdığın çıkar ama sonucu da çıkar.. temizsin yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılNerede çıkar test yaptirdigim anlayamadim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruna denk geldim de ne oldu son durum ne yaşandı? Çat pat okudum yorumları da son durum ne belki bi faydam dokunur
032 Yorumla
Soran+1 yılMahkemem var yks sınavımdan 1 ay önce 😔
Cevap sahibi+1 yılHangi suçtan? Polise zorluk çıkartmaktan mı uyuşturucu suçuna itiraz mı edildi yoksa?
Soran+1 yılPolis bana hakeret etti sizi şikayet edeceğim dedim sonra polise zorluk çıkarmadan onlar beni şikayet ettiler oysaki öyle birşey yok sırf kendi emekliliği yanmasın diye bana iftira attı 😔
Cevap sahibi+1 yılAvukat vs yok muydu yanında ya da senin lehine şahitlik yapacak birisi ya da kamera kaydı ne bileyim lehine bir delil?
Soran+1 yılKameralar ses kayıt ediyor mu bilmiyorum , kendi annem vardı onu çağırıp onun ifadesini almışlar kizin zorluk cikatiyor diyip 😔
Cevap sahibi+1 yılKaydediyor olabilir ama neden bu kadar uğraşılıyor anlamadım absürt bi hareketin var mıydı polise doğrudan
Soran+1 yılYemin ederim ki yoktu kendi ayağımla karakola gittim telle beni çağırdılar ifademi alıp göndereceğiz dediler hakkında uyusturu kullandığın iddiası var dediler gittim , inanamadim şok oldum sonra geçtik 1 tane polisle ifademi alacaktı sordum sadece kağıt vs var mı görebilir miyim dedim o sırada kapıdan 2. bir polisfirdi 3 kişi olduk odada bağırıp çağırmaya başladı durduk yere bu nasıl havalı birşey ya gönder gitsin tutanak ifade etmiyor diyip geç dedi ben kalakaldım sadece 1tanecik kağıt sormuştum ,😔sonra çıktı o polis ifademi alacak olan polisle ben tek kaldık sordum bu polis abi niye böyle davrandi bana kopekmisim ağır bir sucliymusum gibi dedim o sırada yine girdi kapıdan sandalyeye yürüdü ayağımın ucuna kadar😔köpeksin sen diye 3 4 kere tekrarladı ben şok oldum durduk yere POLİS bana hakaret etti çıktı ben sustum kaldım o çıktı 2 dk sonra toparladım kendimi odada olaya şahit olana polise dedim kimse bana durduk yere hakaret edemez şikayet edeceğim o polisabiyi dedim ve ifademi alacak olan ve olaya teksahit olan polis dediki git nereye şikayet edersen et kimi kime şikayet ediyorsun vs dedi ben 2. soku yaşadım tabi onu korudu 😔sonra ben sözlü yazılı ifadem yazıldı hastaneye idrar vs testi için götürülmek için polisler geldi bayan ve ben önce o polisten şikayetçi olup gitmek istediğimi soyledim hastaneye ve izin vermediler dönünce edersin diyip 3 saat sonra falangeri döndük karakola ve o polis benden şikayetçi olmuş bana hakaret eden ve olayintek yalancı şahidi diğer polis odadaki bize zorluk cikarsi hakaretler etti ifade vermedi vs diye , herneyse olay çok uzun , kısaca uyusturu kullandığım iddiası için ifade +test için gittiğim karakolda hayatım kararacaksuan yks hazırlıyordum bu olay olana kadar ve hala hazirlanmaya çalışıyorum bu psikolojiyle ve yks sınavından 10 gün önce SANİK suçlu olarak mahkememvar 😔😔tuhaf ve garip bir yerde yaşıyormuşuz basima gelince çok iyi anladım umarım mahkemede adelet sağlanır
Soran+1 yıl+test için gittiğim karakolda hayatım kararacaksuan yks hazırlıyordum bu olay olana kadar ve hala hazirlanmaya çalışıyorum bu psikolojiyle ve yks sınavından 10 gün önce SANİK suçlu olarak mahkememvar 😔😔tuhaf ve garip bir yerde yaşıyormuşuz basima gelince çok iyi anladım umarım mahkemede adelet sağlanır , sağlansa bile benim psikolojimi alt üst edip sınav yilimda 1 yılımı boşa heba ettiler belki geriye kalan 40 yılıminda yakacak mahkeme kararıyla sicilim olursa 😔Yalancı bir polis ve yalancı şahitlik yapan 2. polis sırf kendi emekliliklerini yakmamak için. Ve uyusturu testinin tüm sonuçlarında çıktı negatif , beni kıskanan biri iftira attı tüm olay bu , ve 8 aydır avukat parasi için çalışıyorum yaşıyorum suçsuz yere sicilim olmasın diye hukuk için hazırlanıyordum oysaki ama 1 yılım heba oldu avukat parasi çıkartmaya çalışırken ders calisamadim 😔
Soran+1 yılŞaka gibi bir gündü hayatımda ilk defa karakola gittim ve o günün akşamı beni nezarete de attılar zorluk cikariyor diyip avukatla ilk gorusmemizde aynen şunu dedi resmen tek suçlu hakeret eden polis , ve arkadaşları polis ya hepsi işleyişi biliyorlar o hakeret eden polisin başı yanmasın diye tüm olayı kuralına göre Sana cevirmisler dedi keşke yanımda aileden vs şahit birisi olsaydı senin çok iyi olurdu dedi ama yoktu kimse hepsi polisti ve hepsi birbirini korudu 😔2 tane yalancı şahit polis var 😔resmen hayatım bitecek durduk yere sicilim olacak sinavsenemde 😔
Soran+1 yılNe yapsam nereden yardım istesem bilmiyirum 😔
Soran+1 yılSordum kayıt ediyor mu diye başka karakol polislere bazısı ediyor 1 ayda siliniyor diyor bazısı etmiyor sesleri net diyor hepsi farklı söylüyor avukatta bilmiyirum diyor 😔olayın üstünden 3 4 ay geçti 1 ayda siliniyorsaki eğer😔
Soran+1 yılKarakola avukat getirtebilseydim bunlar olmazdı belki hakliyken haksız duruma düştüm resmen 😔nereden biliyim ben karakolun içinde nasıl avukat buluyum önden para vermeden gelmezdi belki işlerin bu kadar iftiraya gideceğini düşünmemiştim 😔ve dediğim gibi hayatımda ilk defa karakola gittim bilmiyirdum , avukat csgiracahim diyip aramak istedim yinede birini ama telimi alıp kelepçeleyip nezarete attılar ararkende merdivenden düşürdüler bide beni 😔
Soran+1 yılNormalde avukat diyirki senin avukat çağırma hakkım var yaptıkları yanlış diyor. 😔ama mahkeme var ve benim adım suçlu diye gözüküyor o polisler masum yazıyor 😔😡
Soran+1 yılBenim 1 tanecik şahidim var mahkeme gününe yazdikari sonradan çağırdıklari üvey annem , o polisin 3 4 şahidi var ve hepsi polis 😔
Cevap sahibi+1 yılO kameralar 1 ayda silinir ama kayıtlarda kalır illaki. Saklanır. Mahkemede seni dinleyecekler. Sen de ki o kayıtları istiyorum. Sunsunlar. Sana yapılan her şeyi anlat orda. Ayrıca senin avukat talep etme hakkın var ifade vermeden beklemen gerekirdi. Şimdiki avukatını kendin mi atadın yoksa devlet mi atadı onu sana? Onunla konuş bi yolunu bulsun. Kurtarırsın sen burdan sanmıyorum ceza alacağını. Öyle saldırı şiddet yok yaralama yok. Bi şey çıkmaz rahatla biraz
Soran+1 yılVar onlar beni kelepçeleyip durduk yere nezarete atarken itirmisim 2 tanesini öyle diyorlar 2 bayan polis şikayetçi😔
Soran+1 yılAvukat çağırmama izin vermediler işte kelepce nezaret 😔 şu an ki avukatı devlet ücretsiz veriyor mu ki bilmiyirum? ben kendim buldum 7000₺oduyorum 😔
Soran+1 yılO da ilgilenmiyor zaten , mesela benim darp raporum var ama onu bile almıyor tüm paraminaldi ve şimdi yeni bir avukata geçsem mahkeme 15 gün var zaten 😔
Soran+1 yılBundan ayrı bana durduk yere hakaret eden polis de hakaret edip kendisine zorluk çıkardığını söyleyip şikayetçi ama yalan 😔ve yanında hakareti duyan tek şahit poliste arkadaşının dediğini onaylıyor yalancı şahitlik yapiyor😔
Cevap sahibi+1 yılİyi de kendi bulduğun avukatı nerden buldun? Hiç mi çalışmıyor ne yapıyor ne durumda? Dosyanın sende bi örneği var mı? Darp raporunu nasıl dosyaya ekletmiyor? Yeni avukata geçme bu saatten sonra artık sana son savunma hakkı verecekler mahkemede orda anlatırsın durumu hakime. Kısa net cümlelerle anlat. Kamera kaydı kalır saklanır celbini istiyorum de. Zaten sicilin temiz hükmün açıklanmasını geri bırakır en fazla sonrasında bi suça karışmazsan siciline işlemez
Soran+1 yılAvukatı bana uyuşturucu iftirası mi atan kişi ayarladı 😔niye gecmeyim ki yeni avukata
Soran+1 yılHiç çalışmıyor soruyorum hep ne yapacağız diye en son yüzüme kapatti telefonu 1 hafta önce😔10gun kala arıyorum neler yapmamız gerek diye yaptıgi şey bu🤷değiştirsei bilmiyorum avukatı bu avukata 6 bini tamamını ödedim başka avukata geçersem 0 dan tekrar 6 bin ödeyeceğim para sorun değilde hangisi mantıklı sizce
Cevap sahibi+1 yılBak bende avukatım ve avukat çevrem de çok geniş. Ama ne yapıyor bu avukat neye göre yüzüne kapatıyor ben bunu anlamadım bir türlü. Bu iftirayı atan kişi de suçlu o nasıl sana böyle davranıyor belki de zarar gör diye daha çok saçma sapan birini ayarlamış sana. Sen bana özelden yazar mısın beğeniyim sorunu. Dosyanı bi baştan aşağı inceleyelim durduk yere ceza alma bi şey olmasın
Soran+1 yılZaten söylede bir durum var bu gorustugum avukat ilk gorusmemizde ofisindeyken dediki AA o karakolda benim tanıdığım polisler var dedi konuşurum geri çekerler şikayetlerini dedi ama sonra üstünü kapattı konun şeyden de şüpheleniyorum acaba polisin arkadaşı ve onu mu korumaya çalışıyor?
Soran+1 yılNeden gizlisiniz kaç yaşındasiniz?
Cevap sahibi+1 yılPolisi korumaz sanmıyorum ama üzerini kapatır mı bilmiyorum. Çok saçma gelişmiş olaylar yani baştan aşağı yanlış gibi. Öyle herkes bi şey sormasın diye gizlendim 25 yaşındayım ben bildirim gelmiştir sorunu beğendi diye ordan bakabilirsin kim olduğuma
Soran+1 yılTm birşey merak ettim neden yardim edeceksiniz ki? ya da karşılığında ne istiyorsunuz?
Soran+1 yıl5 erkek beğendi yazıyor siz hangisisiniz ki anlayamiyorum😔isminizi yazin ☺️ben siliyim yorumu
Cevap sahibi+1 yılİlk yorumu attığımda da dedim ya belki elimden bi fayda gelir haklıyken haksız durumdasın çünkü. Bir daha beğeniyorum bildirim geliyordur muhtemelen ordan bakabilirsin adıma
Soran+1 yılBakamıyorum ki
Soran+1 yılSiz yazın ben hemen sileceğim
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyorum gizliden
Eğer tahlilleri negatıf verdiysen hiçbirsey çıkmaz takma kafana belki seminer görürsün o kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet negatif birşey çıkmadı ve kullanmıyorum zaten , seminer ne?
Soran+1 yılBen bağımlı falan degilim elime bile almadim. sigara bile içmiyorum
Denetim göreceksin sonra dosyan kapanır anca tabikide siciline islencek
023 Yorumla
Soran+1 yılAvukat misin , birinin boş iftirası için mi😂
Soran+1 yılNe geldi senin başına anlatır mısın lütfen kaç yaşındayken ve kaç yılında?
Soran+1 yılOlmaz niyeymis😔
Soran+1 yılGizlenipde anlatabilirsin bu kadar basit 🤷🤷
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılGizlende anlat
Soran+1 yılSen beni kandırıyorsun, bir şartla yazarım mesleğin ve yaşın?
Soran+1 yılİşinide sordum?
Soran+1 yılİsin ve yaşın öğreniyim yazacağım sana?
Soran+1 yılİşini sordumismini ne yapıyım benn
Soran+1 yılHayiy lütfen senin olmanı istiyorum acil bir durum bu 😔🙏
+1 yılKisinin uzak ya da yakin takibi olmuycak anlamına gelirde hep takip ederler
10 Yorumla
+1 yılTabiki Sicile Bişey Olmaz Stres Panik Yapmayın😊
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun suç tespit edilmedi
00 YorumlaSicilin de böyle bir olay da adın geçti yazar
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka herkes geçmez diyor sen neye dayanarak geçer diyorsun?
+1 yılHayır kayıtlara geçmez korkma birşey olmaz
00 YorumlaBir şey çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılSoruşturma Dosyası Kapanmış
00 YorumlaSerbest
00 Yorumlabişey olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhabalar.
Öncelikle geçmiş olsun. Savcılık tarafından yapılan soruşturma sonucunda elde edilen veriler incelenip dosya hakkında verilen takipsizlik yani bir diğer adıyla kovuşturmaya yer olmadığı kararı Cumhuriyet savcısının bir suç ile ilgili olarak yürüttüğü soruşturmada, suçun işlendiğine dair yeterli şüpheye ulaşamadığını ve iddianame ile şüpheli hakkında dava açmayacağını, kovuşturmayacağını ifade eder. Yani tarafınıza iddia edilen suç sebebiyle suç şüphesi ile başlayan soruşturma neticesinde Cumhuriyet Savcısının yaptığı tüm delil toplama ve araştırma çabaları üzerine ortada kovuşturulacak bir durumun olmadığına dair vermiş olduğu karardır.
Bu karara Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Karar (Takipsizlik) demekteyiz. Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Karar ile tarafınıza isnat edilen suç ile ilgili olarak iddianame düzenlenmeyeceği, mahkemeye kamu davası açılmayacağı, suçun işlendiği yönünde yeterli şüpheye ulaşılamadığı anlaşılır. Adli sicil kayıtlarına sadece mahkemeler tarafından verilen mahkumiyete dair kararlar işleneceğinden, Savcılığın vermiş bulunduğu takipsizlik kararı neticesinde atılı suç adli sicil kaydına işlenmez.
Okuyorum öğrenciyim ben yani ilerde mesleğimi etkilemez değil mi?
Rica etsem yorumlardaki düz birisi yazan abiyle olan konuşmamızı okuyup o konuda yardımcı olur musunuz lütfen 🙏🙏
Size bir soru sorucam etkek arkadaşım bayram günü gelip yanımdan aldılar aranması var diye ve beni karakol bile sokmadilar ama 3 4 kere falan arayıp haber verdi bana bunlar. munkun mu acaba ve ertesi gün adliyeye gidip çıktı nedeni de bizim kavgalrdan dolayı ifade vermemesiymis acaba başka bir şey mi var diyorum ben