1 ay

Geceleri uyutmayan gürültücü komşu çocukları ve sınava hazırlanan biri olarak ne yapabilirim?

Yıllardır yalvarıp molir gece uyutun dediğim ama asla uyutmayan, sınava hazırlık senemde hayatımla oynayan psikolog aç vb. çare edemediği ses kantisi plustiran aylarca her gün abartmadan gerçekten her gün sabahtan çaresiz kalan annemin beni de alarak 1 seneliğine dayımlara yerleşmesine ve ailemin 2'ye bölünmesine sebep olan amaa asla qkillanmayıp devam eden üniversite senemin de içinden geçen vicdansız alt kat komşularımın çocukları bugün evde tartışıyoruz da bağırıyorum diye yeter artık sus diyeceğim, senin diyor ki ortaokul çağındaki çocuklar bunlar ki sesi en çok yalanlar kendileri gecenin 3'ü üst kat komşumla görüşüyorlardı üstte anneler, altta çocuklar kendileri ses yaparken iyiydi şimdi bu sözlere bak gel de çıldırma ben bir sağlıkçı adayıyım inşallah sağlık konusunda elime düşerler de ben gösteririm bunlara
Geceleri uyutmayan gürültücü komşu çocukları ve sınava hazırlanan biri olarak ne yapabilirim?