Demir eksikliğim b12 ve d vitamini eksikliğimvar. B12 iğnesi ve folik asit de yazdı doktor. Bu eksiklerimi kapatırsam saçım gürleşir mi. Saçlarım ince telli ve cansız.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer saçındaki incelme ve cansızlık bu vitamin eksikliklerinden kaynaklanıyorsa, seviyeler normale geldiğinde saçın toparlanması ve daha güçlü görünmesi mümkün. Özellikle demir ve B12 eksikliği saç dökülmesi ve zayıflamada çok etkili olabiliyor.
Ama ince telli saç yapısı çoğu zaman genetik de oluyor, yani vitaminler tamamen “saç tipini değiştirmez”, daha çok mevcut saçın kalitesini ve dökülmeyi etkiler. Yani gürleşme kısmı sınırlı olabilir ama daha sağlıklı, canlı ve dökülmesi azalmış bir saç görme ihtimalin yüksek.
Sabır önemli, saç döngüsü yavaş çalışır; genelde birkaç ay sonra fark edilir değişim başlar.
Cevap
3Cevap
Ruhen daha iyi hissedeceğine eminim eğer ciddi bir eksiklik yerine konaess saçına da iyi gelir
Çok ağrılı regl oluuosundur
Unutkanlık var
Bunları sağlasan bile dış hava iş ortamı saçları kötü etkiler
Önceleri hissetmezdim bile reglimi. Şimdi adım atamıyorum
Bakire değilsen rahat olursun. Bakireysen az daha ağrılı
Doktor Dodex iğnesi mi yazdı canım?
Galiba
günlük mü haftalık mı?
Sen igneden cok korkuyorsun galiba
Haftalık yazdı b12 depoların dolunca aylık olarak kullanacaksın dedi. Genetik b12 vitamini emilme problemim var o yüzden ömür boyu kullanam gerekecekmiş
Evet canım işin o kısmını biliyorum. Hemşireyim canım. Hiç şimdiye kadar Dodex vuruldun mu canım?
B12 değeelerin kaç çıktı canım? Birde demir ferittin değerlerin kaç?
Duzensiz beslenme sac koklerini zayiflatir
Evet magnezyum da al
Keratin kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?