Yani gereksiz geliyor bi filmin tekrarını izlicekmisim gibi geliyor sizede oldu mu bu
1 ay
Yani gereksiz geliyor bi filmin tekrarını izlicekmisim gibi geliyor sizede oldu mu bu
Bilinç altındaki blokajlari, kök inançları , temizlemeniz lazım çünkü onları temizlemeden hep aynı benzer özellikteki insanalri çekersiniz bir erkeğe bakış açınız nasılsa o şekilde kodlamis ve devamlı aynı titresimde kaldığınız için hep aynı frekanstan yayın yaptığınizi düşünün bundan kaynaklı hep bu şekilde kısır döngü devam eder
Bütün yorumlara göz gezdirdim maalesef kimse farkında değil Türkiye'nin içinde yasiyanlarin coğrafi oalrak en büyük imtihanı sevgiyle yani kalp cakrasi bunu bilmeden sadece kendinde ya da çevresinde sorun var zannediyoruz aslında önce ruhsal sifalanma olmadan reel hayatında
birşeyin düzelmesini beklemek imkansız aslinda sistemin nasıl çalıştığını bilmek ve neden nicinleri çözmek önemli ozaman kisir dongude kalan biri değil hayatına yön veren biri olursun bir insanın cakrasi boşsa bu ne anlama gelir enerji dengesizliği yapar yani dengelenme olmazsa blokajlari bir suyun önündeki engeller olarak gör ya da kök inançları artık senin derneği Bozan her neyse bu cakralarin dengesizliği senin fiziksel hayatıni şekillendirir ve artık hayatın çekilmez ve nefes alamaz hale gelirsiniz özetlemek gerekirse böyle çok konuşulacak konular var günlerce anlatsam zaman yetmez bu kadar özet yeterli sanirim
Cevap
25Cevap
Normal evet.
Bazı dönemlerde insanlar sıkılıyor çok normal geiyor. Sürekli birilerini tanıma hevesi olan insan zaten anormaldir
Tercihlerin senin mükemmel olan fazla kriterlerini adamiyor ve nerde beğendiğin toxic varsa onu seciyorsan kabahat sectiklerinde değil sevemeyen sende sorun var
tamam bununda suçlusu benim
burada suç ceza ya da başka bir şey tartismiyoruz. Elbette ki en iyisini sen seç ve mutlu ol
Kimseyi secmemeyi seçiyorum
Elbette er ya da geç bir tercih yapacaksın. Geçen her zaman dilimi seçimindeki kriteri artırırken geçen zaman ise seçeneklerini azaltacak. O yüzden duygularınla değil aklınla tercih et. Duygular peşinden geliyor
Kalbim de beynimde aynı fikirde
Puzzle gibi yapboz kaynakli iliskilerin sonucu olusan o his bu
şu an için alma zamana bırak kafanı toparla ama hayatına birini al evlen yalnızlık Allah'a mahsustur
Yok ya kafa rahat
Olabilir hayatın her dönemi aynı olamaz zaten
Dimi
en iyiei keşke be3ni hayatımdakilerde çıksa
Sen çıkar
Normal yilmisin belli
Öyle valla
11 yıldır böyleyim. Herkes vakit kaybı. Memnunum kendimden uğraşamiyorum kimseyle
Kendinle kendi kendine
Kafa bi rahat oluyor
Üşenmekten ziyade alsan da bir şekilde devamı gelmiyor. En azından mental olarak yıpranmıyorsun ya da zaman kaybın yok. Makul bir tavır o açıdan.
Çok doğru
Yaa belki yorucu oluyordur ama insan sevmek sevilmek istiyor duygu his açlığı oluyor
Yipranmaktan birak Duygu açlığı olsun bu dakikadan sonra ben seven taraf olmam orası ayrı mevzu
Büyük konuşmayın
Büyük konuşma değil bu artık bu tür şeylere harcicak enerjim yok
Anlıyorum ama her şey nasip kısmet
yaşadığın şeylerden dolayı olabilir tabi.
Şimdi çoğu kişi zaman kaybı
Gerçekten öyle
Soğuduk aşktan sevgiden çok haklısın
Aşk ve sevgiyi yalan ettikleri için
Maalesef
10 yıldır falan öyleyim heralde 🐱
En iyisi
ohoooo
yanlış teşhis
Doğrusu ne
Zaman zaman Detoks iyi gelir
Harbi mi
Tabi insanın kendi kendini yenilemesi lazım
Teşekkürler 🤗
Ben teşekkür ederim 🌺
Normal bazen böyle düşünceler, duygular olabilir
Hmmmm
Zamanında sıkıntılar çekmişsin, yanlış kşiler girmiş hayatına anlaşılan
Doğru bizi bulursa ayıp eder 😅
Katılıyorum dediğine, olmayacak kişileri severiz, çabalarız ama sonu hüsran 😁
Tek tabanca iyidir
Aynen kafa rahat😊
Kendi düzenimi kurmaya çalışıyorum. İşten eve, evden işe
şu an benim hayat öyle
Allah kolaylık versin, mutluluk versin kendin ile baş başa olduğun hayatta 😊
normal
Normal
Aynı ben
Yani
Normal...
Ayni fikirdeyim
Tercih
Çok normal
Normal ise iyi
ne zaman alcn
Neyi
Çokmu pahalı
?
Hayatına aldığın insanlar diyorum
çok normal bende :)
Tek değilmişim bu iyi
tabiki değilsin çok kişi vardır
He iyi 😁
aynen rahatlık
Gayet normal
Diyosunnn
Demiş bulundum
Bence de gereksiz
Nolur beni ql
yooo
Hmm
her filmin konusu aynı olsaydı tek bir tane film çekilirdi.
Usandık hep beraber
Şarkı olan asereje mi o
@Şekercidükkanı bildiniz
Yey🥳
Bunalımda mısın
En son ne zaman yattın
İşten gelince yatıyorum uyanıp işe geri gidiyom niye ki
O zaman normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?