Mesela insanların söyledikleri, küresel ısınma veya su kıtlığı, savaşta öIen çocuklar falan hiçbiri s**imde değil
3 ay
Mesela insanların söyledikleri, küresel ısınma veya su kıtlığı, savaşta öIen çocuklar falan hiçbiri s**imde değil
Böyle düşünürsen yaşamanın bi anlamı olmaz. Sonunda bitecek ama bu sadece senin için böyle değil herkes için böyle, yolculuğun keyfini çıkarmak da senin elinde
Yakında öleceğimi düşünmüyorum, en azından bi 10 yıl falan ölmek istemem ama aynı kafaya geldiğimi düşünüyorum. Küresel ısınma hepimizi öldürecek bu gidişle.
Küresel ısınma ne
Biz Berk ve Şenay. Yazdığında yoğun bir boşvermişlik ve kopuş hissi var, onu görüyoruz. “Yakında öleceğim” düşüncesi insana dünyayı anlamsız gösterebilir 😔 Ama bazen bu umursamazlık, aslında fazlasıyla yorgun olmaktan gelir. Zihin kendini korumaya alır. Sen gerçekten ölmek istemiyor olabilirsin; belki sadece bu ağırlık bitsin istiyorsun. Eğer bu düşünce sık geliyorsa bir uzmanla konuşmanı ciddiyetle öneririz 🤍 Yalnız değilsin.
Cevap
7Cevap
Ne zaman ölüyon? Kimin ne zaman öleceği belli değil. Ben bu saçma düşünce yüzünden 1 yılımı kaybettim. Bu düşünce insanı başkasına muhtaç ediyor. Hayat akarken yaşamak zorundasın. Kafan düzgünse.
Bi an soruda kendimi gördüm, gel bi sarılalım..
O zaman doğduşuöuz andan itibaren ölümü düşünrlim ve zaten öleceğiz diye hiçbir şey yapmayalım kanka
Öyle yapalım zaten her şey çok boş
Yalnış düşünüyorsun Allahın verdiği canı allah alır. Kimse için değmez moral bozmaya kötü şeyler düşünmeye
Hayır olamıyorum olabilsem hayat kolay olurdu :)
Uzun süredir bu şekildeyim
Benim kafandansın yemin ederim
Ben varım kimse umrumda değil
Zaten yaşamıyorsun yaşayan bir ölüsün
Niye ölüyorsun ki yani saçma mantık
Niye ölüyon
O kadar haklısın ki
Sen yaşamayı seviyon tutkuyla bağlısın. Reenkarnasyonla tekrar tekrar gelmek istersin bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?