Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yeniden tanımak, tanışmak bu gibi süreçlerle uğraşmak istemiyorsun. Açıkçası daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım kararına saygım sonsuz yadırgamamda. Bir şey daha dikkatimi çekti tanımadığı konuşmadığı kimse kalmamış birisinin de bende böyleyim demesi komik geliyor 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığı konuşmadığı kimse kalmamış birisi derken?
En İyi Cevaplar
En güzeli. Elin adamının nazını mı çekeceksin 😂 tek tabanca takılmaya devam.
Ama ilerleyen yaşlarda bir yuva kurma istediği gelecektir sana da. Hep yalnız gidemezsin bu yolu. Yorulunca, tökezkeyince hemen yanı başında duran, bir yastıkta kocayacağın birinin desteği ile doğrulabilşrsin 😂 anne, baba, kardeş vb. her zaman yanında olamıyor maalesef :/13 Yorumla
Soran+1 yılHqhah elin adamının nazını neden çekeyim
Soran+1 yılTakılıyorum hdjd
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bende öyleyim. Fırsat versem düzenim bozulacağından değil ben herkeai bozabileceğimden 🤪
027 Yorumla
Soran+1 yılKaçınnnnn💃
Soran+1 yılİşine taş koymak için 🤓
Ricalar
Soran+1 yılTanımıyorum
Parclayamazsin😏
Soran+1 yılAhaha gazla mi çalışıyorsun
Soran+1 yıl🤣
Soran+1 yılYooo değilizdir
Kahkaha atmadım🙄
Soran+1 yılNeden 🙄
Soran+1 yılDenmez git komşuna kek börek yapiver😏
Soran+1 yılKomşusuzluk candır djdnd
Soran+1 yılO nedir
Soran+1 yılEvet tanımıyorum sitedeki kimseyi ahahh
Anladım
Soran+1 yılNeyin neyinnn
Soran+1 yılYoo hello
+1 yılAhahah aynı his bende de var. Oh be yalnız değilmişim😂
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm
Soran+1 yılRicalar 😅
Soran+1 yıl🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de de var bu oldukça normal bir şey.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki normal senin kararın sonuçta belki böyle daha mutlusundur
00 Yorumla
+1 yılDoymuşsundur belki de aynı durumun benzeri bende de var oluyor illaki bende mesela tanışmak isteyip ama buna uğraş göstermiyorum sallıyorum ve birisi olursa bende senin gibi rahatım falan bozulacakmış gibi düşünüyorum ama aynı zamanda ihtiyacım olduğunu da biliyorum :) bakalım hayırlısı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Normal tabi ama bir yere kadar. Suanki fikirlerin bunlar. Cok guvendigin biri dersin 2 sene sonra 3 sene sonra daha güveneceğim birini bulur evlenirsin. Bence red etme insanları sadece hayatinin merkezine koyma hak edeni tut etmeyene tekmeyi bas bu kadar
10 Yorumla
+1 yılNormal. Bazen insanın kendisini dinlemesi gerekir. Çokta kaybolma, kendini tanıyamazsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal iyide yapıyorsun tanistikta ne oldu bir zarar gorduk ailemle aram bozuldu düzenim alt üst oldu💔💔💔 iyi yapıyorsun zamanı gelince tanışır düzenin kurulur kimseye güvenme 😊
22 Yorumla
Soran+1 yılSjjs güvenmiyorum
- +1 yıl
Güzel 😊
+1 yılÇok fazla talep gördüğün içindir. Zaten hali hazırda ilgi görüyorsun, biri olsa da olmasa da. İhtiyacın yok yani.
112 Yorumla
Soran+1 yılTalep goruyorum ama umurumda değil ki
- +1 yıl
Bunun sebeplerini sana bir bir anlatırdım ama vaktim yok. Sosyal medya hesaplarını kapatıp (whatsapp dahil) 1 ay duramazsın. Her insan ilgi sever, kadınlar daha çok. Aşağılamak maksatlı değil, psikoloji bilimine dayanarak söylüyorum. İlgi gördüğün için umdunda değil kimse. Birden tüm ilgi alaka senden kesilip sen yokmuşsun gibi davransalar, bu sefer senin için işler tersine döner. Bunu bir düşün.
Soran+1 yıl1 yıl sosyal medya wp vs kullanmadım hiç değişen bisi olmadi 😀
Yalnızlığı seviyorum, dis görünüşüm için tanışmak isteyenler var diye kaçıyorum jrjr- +1 yıl
Dış görünüşün önemli zaten ilk etapta. İnsanlar içini nereden bilsin? Ayrıca insanların seni beğenmesi kötü bir şey değil. Sen ne istediğini bilmelisin, nasıl biri istediğini bilmelisin, ona uygun biri çıkana kadar da bu böyle sürer.
Soran+1 yılNe istediğimi biliyorum, istediğim kişi tarzı kişilerde çıktı djdj
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Soran+1 yılAminn teşekkürler
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=xuJYT52i_co
İyi geceler ben kaçar - +1 yıl
@Mrtol1453 Dış görünüş önemli olmasa Allah herkesi bir yaratırdı. Hayvanlar bile tüyleriyle, kanatlarıyla vs kur yapıyor karşı cinse. Güzellik çok önemli, o insana yaklaşman için tetikleyici unsurdur. Karakteri de iyiyse anlaşıldığı sürece devam edilir, karakteri boktansa bitirilir bu kadar.
- +1 yıl
abim benim takıldığım şey şu dış görünüşümü ben seçmiyorum mesela diyelim ki güzel bi yüzüm yok ama ama güzeller güzeli bi kalbim var benim yüzümün beğenilmediği için sevilmemem hak mı Allah herkesin dış görünüşünü yüzünü beğenmediklerimize bakmayalım diye mi farklı yarattı tecrüben gereği sen daha iyi bilirsin tabi ama ben galbi güzel olmayanın yüzü batsın derim insanlara tanımaya kalplerinin güzelliklerini görmeye çalışırım zâten sevdikten sonra senin için dünyanın en güzeli hatta senin dünyan o olur dimi
- +1 yıl
@Mrtol1453 Haklısın ama bu ilk görüş için geçersiz bir durum. Ama bir arkadaş ortamında, okul veya iş ortamında sürekli etkileşim halinde olduğun biri vardır, sana göre olan güzellik standartlarının altındadır belki ama dünya görüşü, ses tonu, karakteri, gülüşü vs çok güzeldir ve onunla olmak istersin fakat sosyal medyada, bir kafede vs birini ilk gördüğünde seni çeken şey dış görünüştür bunu anlatmak istedim. Tabii ki kalbi güzel olan benim için de olması gereken tercihtir.
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılEh doru
+1 yılÇok normal bazı şeylerin düşüncesi bile yorucu geliyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılYehuuu jdjdd
Bende aynen böyle düşünüyordum ama sonra şunu farkettim annen baban kardeşlerin arkadaşların bir yere kadar yanında olacak kimi ölecek kimi kendi yoluna gidecek ve sen kendine göre birini bulamazsan bu zorlu hayat yolunda tek başına kalacaksın.. insanların eşleri çocukları hep başlarına bela gibi görünse de onlarsiz yaşayamazlar istediğiniz herkese sorabilirsiniz...
00 YorumlaHayatına girecek kişi zaten merhaba ben hayatına gireceğim şeklinde gelirse almaman gayet doğal 😂 Ayrıca artık yalnızlığın verdiği rahata alışmış durumdasın bu sebeple düzeninin değişiminden korkuyorsun... Elbet hayatina bomba etkisiyle fitecek kişi veya kişiler olacaktir o noktada doğru kişi olup olmadigina dikkat etmelisin
00 Yorumla
+1 yılBenim için dünyanın en zeki insanlardan birisin öyle devamkeeeee✌️✌️✌️✌️😇
12 Yorumla
Soran+1 yılAiiyy 😍
- +1 yıl
Yehaaa✌️✌️😇😇😍
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. bu sizin görüşünüz saygı duymalı insanlar hayatınıza ne zaman birini alıp almicaniza ancak siz karar verebilirsiniz birini tanıyarak hayatınıza almanızı öneririm ama sakın iyice tanımadan birini hayatınıza almayın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSolo takılmaya alışınca hiç rahatsız olmuyor insan
İlişkim devam ederken sorun yaşayınca kızıyordum kendime ne gerek vardı solo takılıyordun diye
şu an uzun süre solo takılıyorum hiç problem yok pişmanlıkta10 Yorumla Güveni yıkılan kızların genel hali, asla güven duymayan erkeklerden bir tık daha üzgün bir hal.
Bense daima yeniliğe açık, tanışmayı ve tanımayı seven biriyim :)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende ayni kafadayim sakin firsat verme oyle güzel kandirirlarki adami felegin sasar
10 Yorumla
+1 yıl25 yaşından büyük değilsen normal ama bir yaştan sonra illa almak isteyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılNormal.
Eğer böyle yaşamak seni sıkmıyorsa, hayatına kimseyi alma.10 Yorumla
+1 yılBu işin normali anormal yok, istemiyorsan almazsın senin tercihin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende ben kendımı gördüm.. ama benım uzak kalıslarımın nedenı sadece o degıl.. mecburıyet bıraz.. Şu an sevgılı yapmaya gtm yemıyor yetememekten korkuyorum anlıyormusun
10 Yorumla
+1 yılZaman herşeyin ilacıdır. Hayatı akışına bırak her şey olur.
10 YorumlaAnormal.. Asosyallik ve konfor alanında ömür boyu takılamazsın..
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye sevgilin olunca mı Bi tek sosyal oluyorsun 😀
Soran+1 yılYani olabilir, şu an böyle düşünüyorum daha sonra böyle düşünmeyebiliirim🤷♀️
Normal olabilir, güvensiz kalbini, karaktersiz insanlar yıpratmış, üzmüş ise, yalnızlık modundan belli bir süre memnun olabilir isin
00 Yorumla
+1 yılhenüz doğru kişiyi bulamadın demek ki..
ağzın dilin bağlanıyor çünkü doğru insan çıkınca..10 Yorumla
+1 yılAslında hislerinde yanılmıyorsun gerçektende öyle oluyor ama korkarak yaşayamayız her şey tecrübedir gülümsemeyi bilen ağlamayı aşık olmayı bilen acı çekmeyide öğrenmeli :)
10 YorumlaNormal anlaşılan kendin ile kalmayı sever hale gelmişsin bu hale gelmek için çok zor şeyler yaşamış olmalısın. Bı Zaman önce bende öyleydim ve inan ki öyle kafan daha rahat ve daha mutlu oluyor insan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 8 yıldır böyleyim. Özgürlüğümü kimsenin insafına bırakmam.
10 Yorumla
+1 yılO durum çoğu kişide vardır. Ama bu yaşta seni böyle düşündüren nedir
00 Yorumla
+1 yılhayata alamazsın zaten, hayata alan yaradan, annesi babası besler büyütür..
00 Yorumla
+1 yılBu düşüncen birgün değişir sonra beraber olmaya başlarsin sonrası malum pişmanlık yine
00 YorumlaBen de 1-2 sene önce öyleydim. Şu aralar kendimi yalnız hissediyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılAynisi bende var, ba, en biri olsun istesemde tek başıma olmak daha boyle güvendeyim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini nasıl şartlandırırsan öylece kendini kandırırsın
00 Yorumla
+1 yılHayat senin karar senin nasıl mutlu isen öyle kal
15 Yorumla
Soran+1 yılDaol büyüki haha
- +1 yıl
🤣🤣Meali nedir
Soran+1 yılSaolil büyük abi
- +1 yıl
Sende öyle ol küçük kardeş 😀
Soran+1 yılHqhq
+1 yılBazen bazı zamanlar olur öyle şeyler..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal yaşanılanlardan dolayı. 4 senslik ilişkimden sonra ben de öyle oldum 2 sene hala da öyleyim.
00 Yorumla
+1 yılŞu sıralar oldukça doğal bir durum bence
10 Yorumla
+1 yılDoğru bir karar. Ancak kader bu belli de olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılnormal neden anormal olsun yalnızlığı seviyorsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü toksik biri olma yolundasım
00 Yorumla
+1 yılEvlenmedigin sürece sorun yok
00 YorumlaAlma zeten... terasa gibi yasa
00 Yorumla
+1 yılBiz nereden bilelim bacim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir karar
00 Yorumla
+1 yılmantıklı ama mantıksız
00 Yorumla
+1 yılNormal bu zamanda kimseye guven olmuyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Senin kararın 🙏🏿🙏👻 normal mi dersen pek değil
00 Yorumla
+1 yılGayet mantıklı bi tercih
00 YorumlaNormal ben de öyleyim.
00 Yorumlaşaşırtıcı bence yanlış
00 YorumlaNormal yalnizlik en iyisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal bende yalnız kalmayı tercih ediyorum
00 Yorumla
+1 yılNormal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılnormal be-be-gim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal.
18 Yorumla- +1 yıl
@MustiEmre Maalesef benim kedim değil 😾
- +1 yıl
@MustiEmre elbette isterdim 🐈
- +1 yıl
@MustiEmre 😁😁 iyi yaptın hoş geldin
- +1 yıl
@MustiEmre 😁 Tabi ki hayır, merak etmiş olabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil depresif kişilik bozukluğu 😶
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Korkularına hapsolmaktir bu
00 Yorumlanormal değil sorunların var
01 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de öyleyim ya🥲
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde öyle
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne