Vardiyalı sistem çalışan bir taşeron işçiyim. Dun regl oldum. Gece saatlerinden beri şiddetli ağrı ve bulantı çekiyorum. İlaç almama rağmen geçmedi. Normalde ağrı kesici alınca geçerdi. Sanırım üşüttum. Neyse yöneticimi aradım. İşte diğer arkadaşta şu an uzakta gelemez öğlene kadar idare et dedi. Dedim gidebilsem zaten işimi tamamlarım. Hala bana öğlen gelirim sn şimdi gidemez misin diyor? Öyle çok hasta olan izin alan biri de değilim. Sizce de yaptığı ayıp değil mi?
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım geçmiş olsun öncelikle çok ayıp sağlık ocağına rapor al
Sağlık ocağından alınmasını sorun ediyorlar birde yazarlar mi bilmiyorum çalıştığım yer biraz değişik Dr lar orayı söyleyince rapor yazmıyor veya çok zor da kalırlarsa yazıyorlar
Merhaba sağlık ocağında yazdılar bir gün için çok teşekkür ederim sagolun
Rica ederim geçmiş olsun bana sormak istediğin başka soru var mı vajinal akıntı ve ya kararma sarkma şikayetin var mı
Sagolun çok teşekkür ederim 🌸 ağrıdan başka herhangi bir şikayetim yok ama son zamanlarda her döngü de olmasada çok fazla ağrım oluyor yani ilaç içmek zorunda kalıyorum içmezsem duramıyorum. Ve inanılmaz akıntım oluyor yani neden kaynaklanıyor bunlar bir kadın hastalıkları uzmanına muayene olmam gerekiyor mu?
Bu normal değil akıntının rengi nedir
Bir kist olabilir
Bazen katı akıntı geliyor ama koyu kırmızı genelde ya da normal kırmızı
Myom mu
İş yerinde de hakkımda tutanak tutmuşlar Amire haber vermeme rağmen şaka gibi yer
Miyom olabilir görmeden bır şey diyemem
Çıkılota kisti de olabilir
Çikolata kisti ile myom arasındaki farklar neler oluyor
İsterseniz bunları özelden konuşalım
Acile gitseydin baygın baygın
Sağlık ocağı daha yakın ve kolaydı orada muayene oldum Dr bir gün için rapor yazdı
Özel durum desene..
Ya bide sabah yöneticiye haber verdim. O da heralde ilgilenmedi sonra ortalık karışmış neden insan kaynaklarına bilgi vermemisim de
Gecmis olsun
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Evdemisin
Evet gidemedim çok yağış olduğu için hastaneye de gidemedim maalesef aracım yok
Nerdensin
Gittin mi? Herkes anlayışlı olmuyor maalesef
Gidemedim gece 3 te sabah 07.30da iki kere ağrı kesici içtim ama bana mısın demedi. Ki en son 6 ay önce rahatsızlandim ve yine izin aldım. Öyle sürekli hastalanıp izin alan biri olsam hadi inanmasın diyeceğim. Allah ıslah etsin hakkımı helal etmiyorum.