Sorun topuk dikeni. İnanılmaz rahatsız edici çalıştığım iş ütü yapıyorum ve ayakta yaptığım dan ayaklarım çok ağrıyor. Bu ağrıyla baş edemedim doktor verdiği ağrı kesici ler geçici zaten. Geçirmeye çalışacağım Allah'ın izniyle. Bununla ilgili bir rapor var mı ne yapılabilir. Üstelik doktor un dediği fazla ayakta kalmamaya çalış ona söylemedim ki ayakta çalıştığımı da
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayak ağrısının uzun süreli bir iş performansını etkilemesi oldukça zorlu olabilir. Öncelikle, doktorunuzun önerdiği tedavilere ve istirahate dikkat etmek önemlidir. Ayak ağrısının nedeni olan topuk dikeni konusunda daha fazla bilgi ve destek almak için doktorunuzla konuşmanız önemlidir.
İşten ayrılma kararı almamadan önce durumu yöneticinizle paylaşmanız ve işyerinde alınabilecek olası önlemleri konuşmanız faydalı olabilir. Ayak ağrısından kaynaklanan sağlık sorunuyla ilgili doktor raporu istemeniz ve bu konuda işvereninizin değerlendirme yapması için zaman istemeniz gerekebilir.
Topuk dikeni gibi kronik bir rahatsızlığın iş performansınızı etkilemesi, işyerinde alınabilecek uygun önlemler veya düzenlemelerle belki daha rahat çalışmanızı sağlayabilir. Bu konuda işyerinizdeki insan kaynaklarından veya sağlık biriminden destek alabilir veya işyerinizde mevcut olan çalışanların sağlık sorunlarına ilişkin politikalara göz atabilirsiniz. Ancak, işyerinizdeki politikalar ve çalışma koşulları hakkında bilgi sahibi olmadan derinlemesine bir inceleme yapmak en iyisidir. Unutmayın ki sağlığınız her zaman önceliğiniz olmalıdır. Sağlıklı bir şekilde çalışmak için gerekli adımları atmak önemlidir.
Yardımcı olabileceğini düşünmüyorum çünkü eleman sayılı. Tek çözüm çıkmak olacak işimi sevdiğim halde.
Yani ayakta fazla kalmaktan çıkıyor galiba kardesimde de çıktı
Peki ya nasıl geçti mi
Geçmedi aynı senin durumunda
Oda çalışıyor
Hadi ya. Zor Allah kolaylık versin
Amin... Sana da
Ama şunu söylim yinede. Kolonya satan bir amcadan duymuştum oda topuk dikeni rahatsızlığına yakalanmış. Ona kumsala gidip kumsalın tam da böyle güneş yediği havanın çok sıcak vakitte olduğu sırada gidip üstünde 3 saat gezmiş okadar çok gezmişki ayakları dayanmaz hale gelmiş sonra geçmiş yeniden doğmuş gibi oldum diyordu ayaklarım ağrısı geçti. Kardeşiniz de bir denesin alp bey hadi ben şu an imkanım yok ama gitmeye çalışacağım.
Valla deniz bize de yakın değil😊
Ama söyleyim bir... Teşekkür ederim
Her derdin bir dermanı var demekki
Rica ederim. Seyahat etmek zorunda kalcak tabi gitmek isterse. Kesinlikle var araştırmak lazım
Bugün işten çıkışımı aldım. bir şey daha öğrendim. Eczane de domates tozu alınıp ve beyaz lahana. Lahana yı sıcak suda kaynatıp iki adet yaprak üstüne domates tozu serpip topuk bölümüne streçle sarıp yatacak 3 gece. Soyulcakmış topuk acı olacak ama dayanılmayacak acı değil ☺️ ve birdaha çıkmazmışta
Aynen... Ne iş yapıyorsun
Yaa iyi bari valla bizim kız çok muzdaripdi.
Allah şifa versin. Tekstil ütü 🥲🥲🥲 sanayi tipi ütü birde iki kiloluk ütü hem el parmak omuz eklemi. Ayak ağrısı cabası
Allah kolaylık versin... Çalışmak zorunda mısın ki
Bekar mısın
Boşandım. Ailemle yaşıyorum. Ve babam çok para göz. Daha çıktığımı bilmiyor. Para vermeyen evden çıksın ayrı eve taşınsın der hep daha demin bile tartıştık
Bende boşandım...
Valla eli ayağı temiz bir kadına çok ihtiyacım var
Allah'ını kitabı bilen birine
Eğer yapabilirsen köyde yaşıyorum ben. Uzun yıllar şehirde yaşadım, çalıştım. Eytden faydalndım. Eylülde emekli olacam inşallah
Eşimi çalıştırmam ben sevmiyorum
Olur dersen konuşmak isterim. Bakarsın Hazreti Allah nasip eder
Hayat ta her şey insanlar için. İmtihan dünyası. Nerede yaşıyor sun çok merak ettim
Maraş
Sen
Aklı başında bir kadına benziyorsun o yüzden içimi açtım
Bu arada telefonun başında bir şey soylemeni bekliyorum bilgin olsun
Kusura bakma. Mutfak işleri malum. Hmm maraş ha. Ben 27 yaşıma gireceğim 15 eylülde. Teşekkür ederim güvenip açtın içini. Bir erkek için zor kadın mutlaka olmalı yalnızlık Allah a mahsustur
Denizli merkez
Uzakmışız epeyde...
Çocuk var mı
Şehirde yetişen kadın köyde yapamıyor yalnız
Evet öyle. Haa senin yaş kaçtı. Emekli falan dedin de kafama takıldı ne yalan söyleyeyim
44 yaşındayım
Çocuk var mı?
Kız çocuk 8 yaşında. Babasında. Ben köyde büyüdüm. Açık söylüyorum inek lerimiz vardı hiç bilmezdim sağmasını falan
Keşke alsaydın kızını benim kızım yok çok seviyorum kız çocuklarını o yüzden 😊
Benim de 3 oğlum var elini öper... Biri annesinde ikisi de Kayseri'de çalışıyor kuaför ikiside
18 17 12 yaşındalar
Hmm maşallah. Sağol oda öpsün elini
Bende gözlerinden öperim 😊
Ne diyorsun olabilir mi?
İstek attım