2 ay

Müşteriniz, çay, kahve gibi ikram tekliflerinizi kabul etmese kırılır mısınız ( LÜZUMSUZLAR YORUM YAPMASIN! ) ?

Yaklaşık 1 yıldır gittiğim, saç kesimini çok beğendiğim bir kuaför var. Şimdiye kadar orayı gerçekten çok severek gidiyordum, özellikle 20'li yaşlardaki bir çocuğun kesimini çok beğendiğim için bunu Google Haritalar'da da belirten bir yorum yaparak kuaförü bayağı methettim.

Şimdiye kadar salonda çalışan herkesle aramız iyiydi. Orada saç kesimi haricinde de vakit geçirmeyi sevdiğim için ya randevuma erken gidip traştan önce veya traştan sonra çay, kahve falan içip biraz daha oturuyordum; ama geçenlerde orada çay, kahve hazırladıkları lavaboda aynı zamanda abdest de aldıklarını gördüm ve aşırı derecede temizlik takıntısı olan biri olarak midem bulandı. O sebepten dolayı sonraki gidişlerimde neredeyse hiçbir şey içememeye başladım.

Bugün tekrar traş olmaya gittim ve bu kez orada yeni çalışmaya başlamış bir çocuk önce saçımı kesen çocuğa sonra bana kek, bisküvi gibi bir şey teklif etti ve ben bir şey demeden saçımı kesen çocuk alıngan bir yüz ifadesiyle "Yemeyiz biz" dedi.

Oysa ki gerçekten o olay olmamış olsaydı yine orada bir şeyler yiyip içip vakit geçirmeyi çok isterdim ve bununla birlikte hepsine karşı da hâlâ samimiyim.
Müşteriniz, çay, kahve gibi ikram tekliflerinizi kabul etmese kırılır mısınız ( LÜZUMSUZLAR YORUM YAPMASIN! ) ?