Aşk İlişkileri Herkese kahve içme teklifi yapan biriyle kahve içmeyi kabul eder miydin, yoksa teklif özel mi olmalı? TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor #TubaSueda🍎🐺 #Wolfism🍎🐺#Kahve içme teklifi sence herkese yapılabilir mi, sadece değerli kişilere mi yapılmalı?🍎🐺#TubaSueda🍎🐺 #Wolfism🍎🐺 Güncellemeler5 ay 🍎🐺 Herkese kahve içme teklifi yapan biriyle kahve içmeyi kabul eder miydin, yoksa teklif özel mi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Teklif özel olmalı, herkese teklif eden y*vşağı napim...😀 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Herkesle içli dışlı olan, net bir duruş sergileyemeyen bir insan ile iletişimim söz konusu olamaz.. 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Ne böyle bir arkadaş isterim ne de flört. bana özel olduğumu hissettirmeli, boncuk dağıtan tiplerle işim olmaz 0 0 Yorumla
napicambenboyle Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 5 ay Hayır kabul etmezdim. Beni tanıyan biri kahve sevmediğimi bilir ve bu teklifi yapmaz. 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Böyle teklifler özeldir ve özel kişilere olmalı 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır kahvemi hep tek içerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Teklif özel olmalı, herkese teklif eden y*vşağı napim...😀
Herkesle içli dışlı olan, net bir duruş sergileyemeyen bir insan ile iletişimim söz konusu olamaz..
Ne böyle bir arkadaş isterim ne de flört. bana özel olduğumu hissettirmeli, boncuk dağıtan tiplerle işim olmaz
Hayır kabul etmezdim. Beni tanıyan biri kahve sevmediğimi bilir ve bu teklifi yapmaz.
Böyle teklifler özeldir ve özel kişilere olmalı
Hayır kahvemi hep tek içerim
O kişi benim için sıradan biriyse içerim