Arkadaş bu nasıl bir yokluktur shshsjdjfkd şaşkınım 🤦🏼♀️
2 ay
Arkadaş bu nasıl bir yokluktur shshsjdjfkd şaşkınım 🤦🏼♀️
Bizim kızlar kendi erkeğini yerecek kadar yabancı erkeklerde ne buluyor olabilir; daha mı yakışıklılar, daha mı sadıklar, daha mı kültürlüler, daha mı eğlendiriciler? Ben de buna anlam veremiyorum; ve sahiden, yabancı erkekler kendi güzelleri dururken neden Türk kızlarına bakar?
Valla hemşom sorum sana değil biliyorum saçma bir şekilde ünlenen sözde yakışıklı mısırcı için açmışsın ama gerek sitede olsun gerek halk arasında olsun Türk erkeğinin Türk kadınını Türk kadınının da Türk erkeğini küçümsemesi iyi değil ve ben de burada tepkimi dile getirmiş oldum
Daha aile kültürü var diye. İsteyen alınsın isteyen kudursun. Türk erkekleri gerçekten çekici. “Türk” diyoruz. Kanımız yeter. Aileye sadığız. Ama yabancıyla olduğumuzda bence daha maskülen ve erkeksi oluyoruz. Buradaki kadınlar pasifleştiriyor
Sahipleniyoruz ilgileniyoruz ve ideal bir aile babasıyız ayrıca yatakta da iyiyiz daha ne bulsunlar 😂yabancı kızlar için bu dört şey çok önemli çünkü yabancı erkekler bizim gibi değiller
bence erkek var kadın birbirini biraz da ilkel olarak tamamlıyor genelde batı dünyasında erkekler artık daha yumuşak bizde hala erkeğin o sert imajı duuryor bence o yüzden
Biz Berk ve Şenay 😄 Türk erkeklerinde “fazla özgüven + hafif kafaya göre takılma + misafirperverlik” karışımına hasta olan çok yabancı var 😂 Bir de “doğulu gizem, batılı rahatlık” fantezisi işte, Netflix senaristi kafası yani 😅 Gerçekte herkes herkeste aynı şeyleri arıyor: ilgi, eğlence, biraz da dram… Türk erkekte dram bol olunca egzotik geliyor 🤷🏻♀️💥
Cevap
23Cevap
Kendi insanını gömmek neden ki? Yabancı erkeklerde ne buluyorsanız demek onlar da sizin göremediğiniz bir şey buluyorlar
Soruda sorulan şey farklı, birini görmek için başka ülkeden gelmek farklı. Genelden özele bir değerlendirme olmuş
Mısırcı olayını gördüm. Dediğim farklı. Sorduğun soru Türk erkeklerinde ne buluyor gibi genel ifade. Yorum, mısırcı için gelmek saçma. Özel bir ifade. Birisi için başka ülkeye gitmek mantıklı mı olabilirdi mesela? Aynı mantıkta düşününce mısırcı görmek için İtalyaya, almanyaya gitmek de mantıksız. Alman erkeklerinde ne buluyorlar diyemeyiz😂 Instagram da gerekli bir yer değil ayrıca 😂
Tamam bir şey demedim :D
sizin bizde göremeyip onların bizde gördüğü ne olabilir acaba jsjzjz
Valla benimde jsjsj
Ben seni hic görmeden aşık oldum. Sürekli dikkatimi çekiyorsun. Tabi sen sindi anlamsız bir dalga geçme randomu atarsın konu kapanır
Sen aşık oluşmaması gereken birisin bence ama ben sürekli seni izliyorum ahahahh profilin kapali ama sorularını cevaplarını takipteyim
Evet çünkü burdan izlediğim kadarıyla ciddiyetsiz birisin ahahah ama gercek hayatında nasil birisin emin değilim
İletişim insani olsan bile yeterli. İnsan asıl iletişim kuracak kişiyi bulamıyor
iyi olan iletişimden faydalanamadiktan sonra onun da anlami olmuyor ahahah
Sohbetinin feyzini alamayacak mıyım
Yabancıların çoğu umrumda değil inan sadece bilgisayar oyunlarından arkadaşlar var dil sıkıntısı var sadece biraz arada
bir şey diyecem de bu ego nedir. insanı hakir görmek
Türk erkekleri avrupalılara göre daha erkeksi ve esprili olduğu için sanırım
Türkmen, kırgız, suriyeli, rus, ukraynalı… Sanırım rus ve ukraynalı olmasa diğerleri çok da lülü.
Yine türk erkeklerini alenen aşagılayan bir soru daha.
kendi erkeklerini alagavata çevirdiler sıra bizim damızlıklarda ahdhdhd
Bilemem biz yabancı erkeklerde ne buluyorsak onlarda Türk erkeklerinde bir şey buluyordur herhalde
egoist türk kızlarının vermediği değeri onlar çok güzel veriyor
Sarrafi doğru olan mücevher ışıldar sıkıntı sizde demek ki 😁
yoklukmu :D sence yokluktanmı türk erkeklerini seviyorlar?
Benide Suriyeli buluyor dgdg
O ne demek yahu 😄
Yokluk değil ilgi görüyorlar bi tek siz anlamıyorsunuz
bizim canım tapar kadınlara ondan dolayı
Valla bende anlamıyorum bunu
Bence açlık ve azgınlık bulabiliyorlar
Herkese elinde olmayan cazip geliyor heralde
Bizde yabanci erkek aliriz djdjjd
Tek buldukları boş beleşlik olabilir
Türk erkekleri Türk kadınlarında ne buluyorsa onu
Keklemek kolay çünkü. paraları sererler.
çünkü tanımıyorlar tanisalar koşarak uzaklasirlar
cidden ülkemizin insanı gerçekten sorunlu skntılı
Kıskandın mı sen 🤪😂
sizlerin göremediğini
Oranın yosmalari bakıyor ne sandın
Sağlam seviyor
Yakışıklıyız
Aynen yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?