türk erkeğinde eğer batı özentisi veya kendide haysiyetsiz gevşek değilse adamlığını konuşturur ki bu dediklerim de gerçekten ADAM olanlar için geçerli kendini erkek zannedip elalemin manitasına/karısına yan gözle bakıp, kendi eşini/sevgilisini aldatan, aklı penisinde yaşayan, şımarık ve gevşek hayatın tokadını yememiş kendini beğenmiş özgüven eksikliğini kibirle telafi etmeye çalışan insanlıktan ve empatiden yoksun güya mangalda kül bırakmayan ama gerçekte yan baksan altına işeyecek olan klavye delikanlısı bebeler erkek de sayılmaz adam da o yüzden ben bu sitede ki çoğu sözde erkeği günahım kadar sevmiyorum çünkü benim gözümde bırak adamı başta erkek bile değiller ve aynı şeyi bu bahsettiklerime benzeyen kendilerinden başka hiç bir şeyi düşünmeyen yabancı herifler içinde düşünüyorum beni hiç bişey ilgilendirmez ben insana bakarım insan mı diye adam mı diye öyleyse hangi milletden olduğu beni ırgalamaz, ama değilse isterse öz kardeşim olsun anne babam olsun evladım olsun gözümde bi değeri yoktur.
@relodica sebebi inanmayacaksın ama az biraz da domuz etiyle de alakalı (bütün sebep değilde kimyasal katalizör gibi düşün) domuz eşini kıskanmayan tek hayvandır ondan hariç eş kavramı olmayan tek mevsimlik çiftleşen hayvanlar bile o dönem ki eşini kıskanır ki biz insanoğlu aile kavramı olan sosyal ve tek eşli canlılarız kurtlar ve kuşlar gibi ama domuz eti piştiği zaman bir protein üretir ve bu protein kıskançlık duygusunu yaratan kimyasalları öldürür (arada başka kimyasallarla birlikte)
Evet çok haklısınız biyoloji çalışrken zaten bunun üzerinde derste çok durulmuştu. Domuz yemek bu yüzden dinimizce haram. Biyoloji çalıştıkça her sistemin mükemmel ve hiç durmadan çalıştığını gördükçe islamın ne kadar doğru bi yol olduğunu anlıyorum cidden. İslamiyet okuyanlar da orada ne öğretiyorlarsa artık ateist olup çıkıp geliyolar. Biyoloji okuyan ateistler ise dindar olup çıkıyolar ahajahjaha bu terslikte bir iş var
@relodica çok doğru islam zaten bu sebeple en son din her şey anlatıldı orada kaldı ki bu çok eşli ilişkilerin en yüksek başarı oranına sahip olduğu ülke olan amerika da bile başarı oranı %7 ki bu oran bazı amerikaya yakın orana sahip avrupa ülkelerinden hariç çok daha düşük
@busuyukimiçtii bunlarla aynı cinsiyetten olmak bana hakaret gibi geliyor bunlarla sırf erkeğim diye aynı kefeye konabileceğim ihtimali kanıma dokunuyor bunlar önüne gelene salya akıtıp elleri boş kalınca ama ben kimseye ilgi göstermezse de ilgi gördüğüm için bana p1ç ş3refsiz muamelesi yapılması veya aseksüel falan olduğumu düşünmeleri sırf kalkıp ta onların uğruna birbirlerinin kuyruklarını ısırdığı kemiğe yüz vermiyorum diye kibirli ve sosyopat damgası yemek ötekileştirmek de o zaman daha lise öğrencisi olan Bi çocuğa koyuyordusanki onlar kızlar uğruna kendilerinden Bi palyaço yaratırken haklıydılar ve normali buydu da ben çoğuna zerre ilgi göstermezsen bile ilgi gördüğüm için haklarını yiyordum ve anormalim.
aile olabilme özelliği derim. Bizim toplumumuzda eğer erkek adamlığa evirmişse kendini ailesi için her şeyi yapabilir ama yabancılar için bu durum o kadar da söz konusu değil daha çok iyi gün dostu gibiler ve bize göre fazla incinip kırılan yapıları var.
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Maçoluk dışında hiç bir özellikleri yok. oda iyi bir özellik değil zaten. para desen yok tip desen yok cesaret desen hepsi gösteriş. zeka desen unut gitsin. İngiliz erkekleri bu soruyu görse ciddiye bile almaz neyse fazla gömdüm
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Turkish erkek ne yaa bu nasl bir itici terim Türk erkeği dünyanın hicbir erkeğiyle kıyaslanmak zorunda degl Eksileriyle artılarıyla oldukları gibi bizim için değerli ve eşsizlik Sahiplenici olmaları her şeyden önce kadınını kanatları altına almaları yeter de artar kimse onlardan ekstradan bir sey beklemiyor
Erkeğinde kadınında kötüsü var. Kötülük yapan kendine zarar verir sadece. yabancilarinda türklerinde iyi yanları var hatalarıda var kültürleri aynı değil karsilastirilamaz tam olarak. Oradaki kanunlar çok caydırıcı erkekler kadına onun için iyi davranıyorlar bunuda söyleyeyim
mikro olarak konuyu ele alırsak , ikili ilişkilerde artı özelliklerimiz mevcut . ( mikro der iken yurtdısı okumaya gıdıp kalan , orada çalışma duzenınde olanlar - göçmen ya da alamanyalı tipi kastetmiyorum )
olaya makro acıdan baktıgımızda ıse ; dil sorunu , kısa boy sorunu , ataerkil aileden gelme sorunu para sorunu her türlü çuvallarız.
1- daha iyi Türkçe konuşuyorum 😜 2- hayati hep daha zor yanindan yaşıyorum 3- sahiplenme ve kiskanma 4- koruma içgüdüsü 5- tuvalet kağıdını silmek icin degil kurulamak icin kullanıyorum 😂😂 6- Genel olarak tepkilerimiz daha samimi ve içten 7- krali gelse benim milletimin insanindan daha candan olamaz 😉
enbasiti, yanındakı manitaya dısardakıler numara bırakırken, onlar hayrola deyıp mevzu patlıyor :D dunyanın 8 ülkesini gezmiş biri olarak gözlemlediğimde sonuç hep aynı :)
Çoğu özelliğini konuşturur ama Türk erkeği daha da iyidir demek için, yabancı erkekleri de tanımak gerek. Kendi gözlemlerimce özellikle İtalyan erkekleri ile benziyoruz ama kabul edelim adamlar bizden daha yakışıklı maalesef
Kötü taraf olarak kıskançlık diyebilirim. İyi taraf olarak da (benim için iyi değil ama çoğu türk kızı için iyi) sevgililerini aileleriyle tanıştırma hızı. İlişkinin ikinci günü anneleriyle tanıştırma potansiyeline sahipler.😅😅😅
Geçen sene bir dayak yedim böyle birsey yok🤣 3 kişiler baktım girecekler bana belli birine bi tane asıldım altıma aldim pert ettim ama diğer 2si çok fena vurdular🤣
Bir kere bi Türkler yakısıklıyız ve merhametliyiz ve bir Avrupa erkeğine göre geniş vede gevşek değiliz ve bir kere kanımız farklı akar dugularımız farklı Türk erkekleri en basında sevmeyi ve tabiki delikanlıyız .. 👍
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Şöyle bir karşılaştırdım ve acımasız bir şekilde söylemem gerekir Türk erkeklerinin yabancı erkekler karşısında gram şansı yok Çünkü Türk erkekleri cahiller her konuda
Korumacı özelliğinden mangal gibi yüreğini ve sorumluluk özelliğinden aile babaligini. E bence bı kadını aşık etmeye yeter bunlar 😄 gerisi teferruat di mi?
Kavga ederken sen kimsin l@n? Oglum kimsin sen? Gibi laflari 😅 hicbir yabacida duymadim ana baci sover onlar. Bizimkiler cocukluk arkadaslariyla bile kavga ederken kimsin seni mutlaka soylerler
Ben güleryüzlü oluşumu, romantizme meyilimi, kendimce şiirlerimi ve güleryüzlü samimiyetimi konuştururdum ama talep olmayınca arza da gerek kalmıyor. 😊 Herkese sevdiğiyle sonsuz mutluluklar dilerim.
@WhatTheBok Kabasınız ve ofke kontrolunuz yok, bize 'natasha' diyorsunuz bu da geçerli bir sebep bence. Ayrıca küçükken aksanım yüzünden benimle Rus kırması diye dalga geçerlerdi sınıftaki erkekler o yüzden trauma kaldı bende 😃
Kıskançlık ve küfür konusunda harbi adamları tekte alırsınız
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İnsanları ırkına göre ayırıp genel özellikler addetmeyi doğru bulmuyorum. Türk erkekleri şöyledir, İtalyan erkekleri böyledir tarzında genellemeler yapmak bence saçma çünkü mutlaka istisnalar vardır.
Türk erkeklerini ezdirmem. Türk erkekleri sahiplenme konusunda gavurlardan öndeler. Sadakat konusunu bilmiyorum ama gavurlarda hemen hemen her evlilikte boşanma oluyor aldatma oluyor bizde bu kadar çok olmuyor en azından.
Eskiden hemen her turistle konuşur kültürümü arttırmaya çalışırdım. Sorular sorardım Biz buraya istekli erkekler için geliyoruz deniz kum her yerde var ama bizim erkekler doymuş sizin erkekler aç demişlerdi
Lan olm yorumlara bak herkes revep ivedik izleyip gelmiş. Ne sanıyonuz olm adamları, amma kendinizi bişey sanıyonuz :D? O kadar iyiydiniz neden acaba hala açlıktan ağzınız kokuyo