Zaman ilerledikçe yıllar geçtikçe hayat artık böyle geliyor :) Ruh haliniz nasıl 2026 yılı itibariyle? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
7Cevap
Şu kriptolar varya benim sabrımı sınadı resmen şu 6 yılda
2021 guzel gecti altcoinlerde bitcoinde.. O zaman ne yaptin? 😂
4 bin lira attım askere gittim ocakta 😂 askerden dönene kadar param tekrar 4 bine indi 20 binden 😂
Sonra dedim başka boğaya kaldım sürekli sepet yaptım 30 küsür altcoin aldım 😂 anasını satım güzelde geldi üstüne satmadım şu an param pç oldu
Hedefsiz olmaz 😂 Satış emri niye koymadin? Yoksa 30 / 40 kat yukari mi koydun 🤣
Satmıyorum inat ettim 😂
Ya askerde tuşlu telefon elimde bir şey yapamadım eve gelene kadar eski seviyeye döndü hedeflere ulaşamadan ama grafiği inceledim 20 bini geçmişti toplam portföy
Altcoin rallisi olacagini sanmiyorum artik. Piyasa artik al / sat' a döndü
Şu sarı kafa bitirdi 😏 sadece btc biriktirseydim şu an 55 60 bin USD vardı orada
Farkındayım ama yapacak bir şey yok kitlediler bize ama ekleme yapmıyorum beklemedeyim öyle belki bir gün bir şey olur kalsın orada
Btc şuanda da biriktirilir, uzun vadeli tek gerçek bitcoin.. Sadece onu aliyorum yatirim amaciyla. Digerleriyle al / sat..
İşte bende sağlam coinleri aldım hep ama yüzümü güldürmedi
Bir yerden sonra stabilize ilerliyor. Tüm dış faktörler etkisiz geliyor.
Güzel bir tobo görüyorum orada
Görünmesi yetmiyor 😇
J. Trump ve türevleri ota bota short long açmaktan fırsat vermiyorlar minakoduklarim 😒 altlar ezildi pestili çıktı
Kızlar ne anlat BTC den
1 haftalıok grafıkmı bakılır
Büyük resim orada
Kotuymus
Altın alın jsjjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ekran görüntüsüne bakınca bizim ruh hali de mum grafiği gibi: bir yeşil, bir kırmızı 😂 Hayat bazen düşüş trendi gibi görünse de unutma; her trendin bir kırılma noktası var. 2026’yı biz “toplama dönemi” gibi görüyoruz: kendine yatırım, küçük keyifler, minik hedefler 🧠✨ Sen de grafiğe değil, yavaş yavaş çıkan içsel değere odaklan bence 💛