Çok fazla değer kaybettiği için gözden düştüğünü hissediyorum. En azından 1 sene daha böyle kalır gibi.

Çok fazla değer kaybettiği için gözden düştüğünü hissediyorum. En azından 1 sene daha böyle kalır gibi.

Herkes açgözlüyken sat herkes korkarken al sözünde olduğu gibi aslında güzel zamanlar yaşıyor bitcoin. Bu bölgelerde gezerken regülasyonlar gelmesi özellikle güzel olacaktır. Sonrasında daha sağlıklı yükselebilmesi için.
Dünyada son dönemlerde aşırı derece para basıldı. Özellikle Amerikada. Bu paraların birgün piyasadan çıkartılması gerekecek bunun için en mantıklı yerde bitcoin olacak. Amerika, Rusya bunun farkında. Çin de ileride illaki bu karşıt tutumundan vazgeçecektir. O zamana kadar sabırla bekleyenler kazanır
Düşükken alıp unutmalık bence. Al kenarda tut, altcoinlerden bahsediyorum, ileride karşına çıkar. Günlük veya kısa vadeli yatırım daha fazla sabır ister. Üzülmeyeceğiniz paralarla girebilirsiniz. Borç veya kredi ile girmeyin tabi. Başkasının parası ile hiç girmeyin.
Cevap
9Cevap
Biraz düştü ama hala yapan var
Hep yükselecek hali yok, düşüşte olabilir yükselişte
Tam alım zamanı diyebilir miyiz?
Her zaman alım zamanı aslında çünkü bu piyasada imkansız denen hiçbir şey yok. 17 düşük dersin alırsın 10 olur. 60 düşük dersin 100 olur :)
Coinler insanları yolmak için kullanılan bir sistemdir
Yok ya, o kadar da değil.
Son 1,5 yılda 2 trilyon dolar para buhar olmuş
Gözden düşmek mi? Günlük işlem hacmine bir bakarmısın lütfen 🤣
Yani olay o değil kral. İnsanlar kaybedince kaçtı sonuç olarak. Bir ara elini atsan coin simsarıydı piyasa. 😂
Hala güzel paralar kazanılıyor, korkup kaçan zararla kalır. Sabırlı olup doğru hamleler atan adam kar eder. Zira ben hala güzel para kazanıyorum)
Mining ve madencilik yapanların catır çatır ekran kartı sattığını görünce ben de aynı şeyi düşündüm.
0 kadar milleti yontacaklar bazı uyanırlar düştü hemen alalım ilerde zengin olacaz diyor fil kadar vücutta fındık kadar beyni yok bunların 😂
Bişi olmaz. İnsanlar bitcoine inancını kaybetmek istemez çünkü bitcoİn
2017 sonunda 20k dan 3.185 dolara kadar düştü. Sonra 75k oldu
BTC geleceğin ve internetin bı para birimi illa yukselicek diye bişey yok belkide hayat ucuzlaşır
Zaten alacak param yok banane mk
Düşmez her düşüşte aynı şeyler söylenir
Düştü
Düştü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?