Avrupalı düzenleyici kuruluşlar, kripto para Borsası Binance’ın hisse tokenleri çıkarmasının menkul kıymet düzenlemeleriyle uyumlu olup olmadığını soruşturuyorlar. Financial Times’ın haberine göre, İngiliz finans otoriteleri Binance ile birlikte çalışarak düzenlemelerin uygulanabilirliğini ve ürünlerin nasıl satıldığını anlamaya çalışıyor.Kaynak: https://www.bloomberght.com/avrupali-duzenleyiciler-binance-i-inceliyor-2278965
Binance için soruşturma! Bu Bitcoin ve diğerlerinin düşüşünü etkiledi mi?
Coinbase çıkardıktan sonra mı bakma kararına varıyorlar çok saçma kuruluşlar şu soruşturmaları açanlar varya. Bir nevi borsanın piyasasını etkilemek için vuracak yer buluyorlar sonra düşen borsadan bu soruşturmayı açan kurumlar alttan coin topluyor 😅😅 cz kimseye eyvallah etmez boyun eğmez sağlam bir şirketi var.
Dijital para geleceğin parası. Parayı kim basar? Tabi ki devlet. Ben kalkıp kendi paramı bastım. Bundan sonra mal ve hizmet alımını bu parayla yapacağım diyebilir miyim? Hayır. Buna müsade edecek bir devlet yok dünyada. Çim MB kendi dijital parasını çıkarıyor. Diğer ülkelerde kendi dijital paralarını çıkaracak. ABD kendi dijital parasını çıkardıktan sonra bitcoine izin verir mi? Vermez. İlk frenleme menkul kıymet kabul edilmesiyle yapıldı. Bundan sonraki adım yasaklamak olacak. Bu sinyalleri alan spekülatörler yukarıdan satıp çıkacak. Balon patlamak üzere.
hiç bir sistem sağlam değil bak dün adam 2 milyar dolarla kaçtı. Her ne kadar yalanlasa da 2 milyar dolarla niye çıktın biz bir yerden bir yere giderken tüm parayı götürmüyoruz değil mi? İnanmayın bu tarz şeylere
Çok değil devlet zaten bunların için çalışma yapıcak yakında her coin için devlet senden para almaya başlayacak coin almakta artık boş yani coin alırkense asıl mantık çok paran varsa kazanırsın sen 100tl atıyorsun adam 1trilyon kim kazanacak tabii ki parasını çekincede haliyle senin paran puff ne almak mantıklı ne satmak 2 türlüde zararlısın ha şöyle olabilir yatırm paranı 5 sene hiç bakma açıpta 5 sene sonra belki zengim olursun :)
#TRBinance borsası referans kodu “ TL8139NA ”, BINANCE GLOBAL için "40218289" referans kodunu kullanarak, kripto para & metaverse işlemlerinde %20 komisyon indirimi ve $50 kayıt ol bonusu kazan.