Diğer 2 ay Türkiye de herhangi bir yer de eyleme katıldınız mı? Hangisine? Nasıl geçti? Oynargezer Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler2 ay Ankara , İstanbul Türkiye de herhangi bir yer de eyleme katıldınız mı? Hangisine? Nasıl geçti? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. katılmadım 0 0 Yorumla
Kurt_kurt34342000 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Bütün Filistin yürüyüşlerine katılıyorum sizlerinde beklerim 1 0 Yorumla
DeSeRt_Raİn_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 2 ay Etliye sütlüye karışmam genelde, kim ses çıkarırsa onun başı yanıyor destek vermesi gerekenler ortalıktan toz oluyor 0 0 Yorumla
Ayaz_88 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 2 ay Katıldım da konunun cinsellikle alakasını anlamadım 0 7 Yorumla Oynargezer 2 ay Lan kategoriyi görmedm değişmiyor napiim hangisine katıldn Yorumla Ayaz_88 2 ay İzmirde bayraklı, bornova, alsancak bunlara katıldım. Bornova ve bayraklı alsancağa göre medeni kalıyo. Yorumla Oynargezer 2 ay Ne eylemi Yorumla Ayaz_88 2 ay Bu en son ki eylemler işte eylemin adını bilmiom imam oğlu tutuklandığı dönem işte zaten 2 maç başlayınca herkes s***tirip gitti sonra sustular. Futboldan nefret ediyorum yeminle. Yorumla Oynargezer 2 ay Neyi eylem yaptınız mac baslamadı diye mi Yorumla Ayaz_88 2 ay 🤦 Yorumla Oynargezer 2 ay 😂😂 Yorumla
Subuone19 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 91% 2 ay Niye soru bu kategoride dksks 0 4 Yorumla Oynargezer 2 ay Kategori seçemiyorum yapay zekayı kapatmaya yeni alıştım Yorumla Subuone19 2 ay O kapanıyor muymuş 😄😄 Yorumla Oynargezer 2 ay Al işte evet mavi butonu yer değiştiriyorsn al sen de onu bilmiyorsn Yorumla Subuone19 2 ay Cidden yeni öğrendim deneyeceğim sağol Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hiç eyleme katılmadım katılmam da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay CHP para veriyor katılıyoruz 0 5 Yorumla Oynargezer 2 ay Nereye? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Her defasında 3000 TL nereye olursa Yorumla Cevap sahibi 2 ay Adamlarda para çok bayrak taşıyanlara 5000 veriyorlar Yorumla Oynargezer 2 ay Demin 3000 di 5000 çıktı tamam da hangi şehir ne eylemi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kusura bakma burada detay veremem Yorumla
Yeditepeist Takip Et Xper 5 Yaş: 30 2 ay Sorunun kategorisş bir video hatırlattı 😂 0 2 Yorumla Oynargezer 2 ay Götümüz basımız ayrı oynuyorrr Yorumla Yeditepeist 2 ay Yes yes Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Cinsel bir eylem mi 0 6 Yorumla Oynargezer 2 ay Kategori seçemiyoruumm yapay zekayı kaptmaya yeni alıştm Yorumla Cevap sahibi 2 ay Korktum Yorumla Oynargezer 2 ay Hırrr Yorumla Cevap sahibi 2 ay Aaaa senin aklın oynaşta ama Yorumla Oynargezer 2 ay Eylemden mi korktn sen de hemen fesat fesat eyleme hırr dedim ben Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bende bana hırr dedin zannettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
katılmadım
Bütün Filistin yürüyüşlerine katılıyorum sizlerinde beklerim
Etliye sütlüye karışmam genelde, kim ses çıkarırsa onun başı yanıyor destek vermesi gerekenler ortalıktan toz oluyor
Katıldım da konunun cinsellikle alakasını anlamadım
Lan kategoriyi görmedm değişmiyor napiim hangisine katıldn
İzmirde bayraklı, bornova, alsancak bunlara katıldım. Bornova ve bayraklı alsancağa göre medeni kalıyo.
Ne eylemi
Bu en son ki eylemler işte eylemin adını bilmiom imam oğlu tutuklandığı dönem işte zaten 2 maç başlayınca herkes s***tirip gitti sonra sustular. Futboldan nefret ediyorum yeminle.
Neyi eylem yaptınız mac baslamadı diye mi
🤦
😂😂
Niye soru bu kategoride dksks
Kategori seçemiyorum yapay zekayı kapatmaya yeni alıştım
O kapanıyor muymuş 😄😄
Al işte evet mavi butonu yer değiştiriyorsn al sen de onu bilmiyorsn
Cidden yeni öğrendim deneyeceğim sağol
Hiç eyleme katılmadım katılmam da
Filistin direnişi için eyleme gitmiştim..
çok şükür katılmadım
CHP para veriyor katılıyoruz
Nereye?
Her defasında 3000 TL nereye olursa
Adamlarda para çok bayrak taşıyanlara 5000 veriyorlar
Demin 3000 di 5000 çıktı tamam da hangi şehir ne eylemi
Kusura bakma burada detay veremem
Sorunun kategorisş bir video hatırlattı 😂
Götümüz basımız ayrı oynuyorrr
Yes yes
Hayır
Çok eskiden