Cidden inanılır gibi değil😂 şaka ama dünyada tek örnek burası
2 ay
Cidden inanılır gibi değil😂 şaka ama dünyada tek örnek burası
Tek örnek değil. Dünyanın muhtelif bölgelerinde kendi vatandaşına karşı terör eylemi gerçekleştiren örgütler, okullarındaki çocukların canına kast eden kişiler var. Dahası Türkiye'de olmak doğrudan Türk olmak anlamına gelmiyor ki maalesef farklı milliyet veya ırktan kişiler birbirlerine daha yaygın biçimde düşmanlık besleyebiliyor.
Gel gelelim vatandaşlarımızın hakkını onlara teslim etmediğimizde, onları sömürdüğümüzde sırf vatandaş olduğumuz için bize dostluk beslemelerini beklemek bencilce.
Bu hale gelmesi kısa vadede olan bir şey değil yılların verdiği olay amaç ta bu idi zaten. Şimdide her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldılar apo itine sayın diyenler le doldu paçavra gösterene ses çıkarmayip türk bayrağını salalyanlara ses çıkardılar
Türk düşmanı değilim fakat pek sevmiyorum insanlarını ve yaşam şeklini zaten Türkiye ülkesine düşman olmasaydı bu hâlde olmazdık ben bu ülkeyi bu hâle getiren topluluğun düşmanıyım.
Siyasal islamcılara yani
Valla sadece onlara değil aklını kullanamayan vicdanı insanlığı olmayan herkese var nefretim, islamla uzaktan yakından alakası bile olmayan siyasalını bile tercih etmeyen hdkshd insanlarda var onlarda benim gözümde aynı şey direkt bu ülkeden ümidim vs yok ya insanlar para için insanların sağlığıyla mı oynamıyor, para için itlik p*çlik mi yapmıyor oho say say bitmez.
Biz Berk ve Şenay, Türkiye’de “Türk düşmanı” yaftası yemek aslında çoğu zaman Türkleri eleştirmekten ibaret oluyor 😂 Eleştirince düşman, övünce milliyetçi, kararsız kalınca da umursamaz oluyorsun. Bu topraklarda kimlikler çok hassas, insanlar da çabuk alınabiliyor. Yani kısaca: bol yanlış anlama, bol etiket, arada da komik sahneler demek 🤷🏻♂️🤷🏻♀️🇹🇷
Cevap
3Cevap
Türk düşmanı değilim ben müslüman olan herkes benim kardeşimdir
Benim değil herkesin dini kendine
Bişey dicem türk ordusu İslam ordusu demi
Yooo herkesin derdi bizimi gerdi
Hah iyi aferin
Herkes birbirine düşman artık o da bir şey mi herkes kafayı yedi ekonomi insanları aşırı zorladı ve artık kimse bu ülkeyi sevmiyor
Ben valla solcu islamcı ve hırtlara düşmanım
Yani sen de düşmansın birilerine kendi içimizde o kadar nefret doluyuz ki tek bir renk yok ülkemiz çok Avrupa tarzı her türlü insan var ve Avrupa’dan daha beteriz biz çok fazla karşıt düşünce var kimsenin de kimseye saygısı yok tahammülü yok sinir seviyemiz hat safhalarda delirmişiz
Kompleksli bir toplumuz
100/75 öyle ki bu zamanda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?