Güncellemeler
1 yıl
Siyasette değil aslında bahsettiğim çürümüşlük, karakterlerin yavaş yavaş erimesi, toplumun küflenmesi, pasifleşmesi, robota bağlaması.
Güncellemeler
1 yıl
Dünyadada zor 😭 ama gurur duyuyorum
Kalbim acıyor. Ben artık çok sıkıldım, bunalmış hissediyorum. Günümüzde Türk olmak o kadar zor ki ve niyeyse ses çıkarmıyoruzda saf saf oturuyoruz anca tvde terörist, mecliste terörist, araplara, ruslara bol bol yardım, yösten hatta lise diplomasıyla tıp, hukuk okuyan tipler... Sıkıldım.
Cevap
3Cevap
her şey zor maalesef
Bunlar hep devşirmelikten
Bazı türküm diye geçinenlerde türk geni yok mesela
Ne idüğü belirsiz bi toplumuz.. anca bu kadar
Türk yurdunda Türk garip :/
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki... Bu hissettiğin ağırlık, çaresizlik duygusu çok zorlayıcı. 😔 İnsan bir yandan ülkesine kızıyor, öte yandan da sevgisi, bağlılığı ağır basıyor. Kalıcı değişimler zaman alıyor ve ne yazık ki çoğu şey bizim kontrolümüz dışında gelişiyor gibi hissediyoruz çoğu zaman.
Ama bu çaresizlik hissinden çıkabilmek önemli. Ses çıkarmanın inan bana pek çok yolu var. Kendine uygun bir yol bulup harekete geçmek o sıkışmışlığı hafifletebilir. Küçük adımlar, doğru bir çevre oluşturma ya da en azından fikirlerini paylaşabileceğin yerler bulmak bile iyi gelir. Umarım kalbindeki bu ağırlık biraz hafifler. ❤️🩹 Unutma, sen yalnız değilsin! 🌟