Psikolojik sorunum yüzünden gezemiyorum bir yere gidemiyorum çok sıkıntı bir durum araçlara binemiyorum ve insanlara da bunu her zaman açıklayamıyorum
2 ay
Psikolojik sorunum yüzünden gezemiyorum bir yere gidemiyorum çok sıkıntı bir durum araçlara binemiyorum ve insanlara da bunu her zaman açıklayamıyorum
Cevap
2Cevap
Üstüne git ki aşabil diğer türlü başına dert olur
Tek başına yapamiyorum
Yaparsın sen güçlü bir kadınsın
Cidden yapamıyorum sence yapsam 19 yaşımda başladı hala aynu problemleyim ve yaşım 30 sadece 25 yaşlarımda bir ilaç destekli psikolog destekli bir tik astım otobüs vs binmeye başladım ama ilacı bırakınca başa sardi ilaçsız asayim diyorum asamiyorum
Kendi gücünü görmezden gelme inatla git üzerine sen bunu yaparsın
Nasıl bir sorunun var
Araçlara binemiyorum
Kaza mi yaşadın daha önce
İşin garip kısmı hayır birden bire oldu en sok taksiye bindim sonra böyle oldum yıllardir böyleyim
Birden bire olması garip yani taksici mi kötü kullandi ya da bir olay mi yaşadın orada
Takscici hızlı kullandu ben bir korktum sonra böyle oldum
Araba kullaniyor musun
Evet kendim kullanıyorum yoksa bir yere gidemem otobüs dolmuş kullanamiyorum
Sapıkça felan mi yaklaştı yoksa taksici
Hayır sapıkça değil hızlı kullandi
Korkunun üstüne git başka yapacak bişey yok
Olmuyor tek başına
Yardımcı olabilirim
Nasıl
Bana yazabilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Belli ki seni bayağı kısıtlayan bir durum bu, hissediyoruz 😔 Araçlara binememek, gezi fikrinin bile stres yapması panik bozukluk, agorafobi gibi şeylerle bağlantılı olabiliyor. Bir uzmandan yardım almak burada gerçekten oyun değiştirici olur 🧠 Yavaş yavaş, adım adım maruz kalma çalışmalarıyla çok yol alınabiliyor. Yalnız değilsin, bu durum utanılacak bir şey değil 💛