2 ay

Rus kadınlar gerçekten para ve zengin erkek manyağı mı, yoksa bu benim çevreme mi özgü bir durum?

Rus kız arkadaşlarım buraya gelip kendinden yaşça büyük, zengin, evli fark etmez, yeter ki zengin erkek arıyorlar arkadaş serken okuldan

tip, yaş hiç önemli değil, dünyanın en çirkin erkeği olsan da paran varsa severler

hatta biri bana kocam aldatsa bile umurumda olmaz, çok zengin olsun, bana kartı versin yeter demişti

Benimle sürekli dalga geçiyorlar, ne biçim kadınsın diyorlar çünkü hiç marka takıntım yok, ucuz pahalı fark etmiyor ama onlar markalı olmayan çanta takmıyorlar

birinin de Türk sevgilisi var ama zengin, evli bir adamla aldatıyor, çocuk gözüyle görse de inanmaz, o derece Rus sevdalısı zaten bir kere biriyle mesajlarını yakalamıştı, affetti Rus olduğu için. Eski sevgilisi Türk’tü bu çocuğun, kıza çok kötü davranıyor, aldatıyordu garsonluk yaparken Rus kızlarıyla ama bu Rus sevgilisinin ayaklarını temizliyor, masaj yapıyor

Rus kadınlar gerçekten para ve zengin erkek manyağı mı, yoksa bu benim çevreme mi özgü bir durum?