- Diğer konusunda 661 cevap paylaştı.
7 ayBiz de İtalyan erkek seviyoruz ne yapalım yani. Bir de iskandinav genetiği muazzam. Ataerkil olmamaları bile fark yaratır. Ama bunlar da da gay oranı yüksek. Meteor gibi adamlar gay hep. Benim için önemli olan anlayış, medeniyet, kadına değer veren, köle ya da hizmetçi gibi görmeyen bir kafa yapılarının olması. Türk erkeklerinin kadını değersizleştiren, kendini üstün gören ataerkil bakış açısına sahip olanları ki çoğu öyle dinlenmeden kaçmak lazım.
Rus sevdalısı olmalarının da sebebi tamamen cinsellikte tabuları olmayan, sınırsız ve cüretkar özelliklerinden kaynaklı. Türk kadınları uyanmaya, anlamaya, farketmeye başladı ve tabuları kırmaya başladı. Ve bunları erkeklere rağmen yapmaya başladı. Basit, ucuz kadın etiketlemeleri, güler yüz gösterince kadın gevşek, kuyruk sallıyor dayatmalarına rağmen artık kendini saklamamaya başladı. Türk kadınlarını küçümsemeden önce kendi küçük algılarını gözden geçirsinler.26 Yorumla- 7 ay
Rusları sadece cinsellik için sevildiğini düşünüyorsan yanılıyorsun sadakat güler yüzlülük egoluk ların olmaması gibi bir çok şey var keşke sizinde egonuz ooo somurtkanlığınız olmasa sizde kendinizi gözden geçirseniz sürekli erkekler sallayacağınıza her şey güzel olcak ama sizde karşı tarafa sallama var sadece
- 7 ay
@looooknk Türk kadınlarında uygulanan toplumsal baskılardan, dayatmalardan, yetiştirilme tarzından bahsettim. Bunların dışında somurtganlık Türk kadınını yansıtan bir özellik değil, ego değil, sadakatsizlik değil. Ama sen her seferinde bu belirgin özellikteki kadınları arayıp buluyorsan kendini bi sorgula neden böyleleri çekiyorum diye düşün mesela..
- 7 ay
Hsjsjsidj kendinize gelince nasılda türk kadına ait bir özellik değil oluyor türk kadınların çoğu böyle bunlar size özel yani o zaman kız çocuğunu yetiştiren annelerden de bahset tek erkeklerden değil ya da babadan değil anlatabiliyor muyum bu baskıları size dayatan hemcinsini söylüyor musun ya da erkeklere toplum baskısını söylüyor musunuz hiç sizde biraz objektifliğinizi sorgulayın
- 7 ay
@looooknk evet ben ataerkili destekleyen bütün kadınları bu konuda hatalı buluyorum. Kendi annem bile olsa eleştiririm hiç farketmiyor. Kadınlar yavaş yavaş uyanmaya başlıyor. Öğretilen herşeyi kabullenip sorgulamayanların devri kapanıyor, kendi düşüncelerini saklamayıp ifade edebilenler çoğalıyor.
- 7 ay
@looopknk senin söylediklerin doğru maalesef katılıyorum
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Mesleğim gereği Trabzon giresuna çok giderim. O Rus kadınlarının trabzonda çok olduğu dönemde yaşlı yaşlı erkekler Rus hanımlarına asılır bir kısmıda o yöne eğilimli hanımlar öyle bir erkeğe sordum nasıl Rus hanımları diye adamda "uzağım bizi karular karumi yatıyor iki dakikada bitiyor ama bu karularda cilvemi cilve öpme yalama herseyi çok iyi. Bunlar gelmeden biz bu işi yapmiyormuşuz punlatcelince bizim karular böyle düzeldi " demişti o zaman onlara nataşa diyorlardı. Demekki ilişkilerde işini iyi yapınca erkeklerin aklını başından aliyorlar
00 Yorumla
- Diğer konusunda 577 cevap paylaştı.
7 ayNedense değişik ulusların kadınları çok fazla beğeniliyor. Öncelikle güzellikleri değil duruma bakış açılarıyla öndeler. Statü ve parayı bu kadar değerli tutmazlar. Diyalog aşamasında niyetini belli eder saklamaz. İhtiyaçtan dolayı ilişkiye başlasa da karşılığını mutlaka öder. Fiziksel özellik kriterleri daha azdır. Hoşlandığını kesin olarak belli eder. Ulaşılabilirdir, yolda gidip konuşmaya başladığında zaman seni terslemez. Olaylara bakış açısı böyle.
00 Yorumla
Bir kere düşünce yapınız çok farklı onlarin erkeğe bakış açısıyla sizin bakış açınız arasında uçurum var onlar mutlu olabileceği erkeğin yanında olmayı tercih ederken siz parası ve arabası olanın yanında olmayı tercih ediyorsunuz... Yatatkta da size açık ara fark atıyorlar.. trip yapma huylarida genellikle yok ve sevdiklerine asla ihanet etmez ve deli gibi sadık oluyorlAr.. Bir tane çocuk doğurduktan sonra kendilerini salmiyorlar say say bitmez yani...
15 Yorumla
m 7 ayKamilll rusyaya gidenler bile gerçekleri görüp eleştiriyor sen hayal dünyanda yaşamaya devam et. Hiçbir Rus kadını sana köle olmaz, hiçbir Rus kadını fakir bir erkeğin yanında dolaşmaz fakir bir erkekle ilişki yaşamaz. Onların geneli parayla bedenlerini satan kişiler ve bu onlara normal geliyor ki zaten siz de bu onları bu yüzden seviyorsunuz. Rusla sevgili olacaksan ona hep hediye almak zorundasın hani Türk kızları en ufak bir şey istediğinde gözünüzde büyütüyorsunuz ya, Rus kızına ucuz bir şey alsan alıp direk çöpe atar. Sadece pahalı hediyelere değer verirler. Onların bu yönünü Rus erkekleri de eleştiriyor ama sadece sizler ve Arap erkekleri yani kendini geliştirememiş olan erkekler onlara tapıyor. Sosyal medyada bak bakalım Rus kızlarına sayfalarına gir bir ton çiçek, hediye paylaşımları var. Bunlar mı paraya tapmıyormuş? Türkiye'ye gelip sırf adam zengin diye adamla birlikte olan çok fazla Rus var. Gelişmiş ülkelerde yüzlerine bakan yok ama sizler onlara taptığınız için zaten ülkemizden çıkmıyorlar. Hiç mi duymadın rusla evlenip parası bittikten sonra Rus tarafından terk edilen erkekleri¿ Bu erkeklerde Türk ha kendileri anlatıyor sosyal medyada.
- 7 ay
Vay be genel kültürümü aydınlattığı için teşekkür ederim sen hayatı sosyal medyadan öğrenirsin ben gerçeğini yaşayarak ben Rus kızlarının paraya değil aşka önem verdiklerini çok iyi biliyorum.. sen nasıl istiyorsan öyle inanabbilirsin ben Türkleri kadın erkek asla hiç bir dünya ırkına karşı küçümsemem benim için Türk ırkı her zaman dünya da bir numaradir yani hiçbir Rus kızı senin gibi bir beyinsizden bile daha değerli değildir benim için abazalik konusuna gelince 15 ay askerlik yaptım orada bile abaza kalmadım sana şunu da soyliyeyim erkekler eskiden abazaydi şimdi ise kızlar sapık bu kadar sapık karının içinde abaza kalınmaz canım zaten bedenini parayla satan o kadar çok dışı yaratık ta varken abaza kalan erkek gitsin kerimcan olsun seni çok iyi anlıyorum kimsenin sana ilgi duymadığı bir dönemde bu kadar acıları ni dışarıya vurman gayet normal üzülme her malın bir alıcısı vardır mutlaka senide bir gün birisi alır rahat ol bunu kendine travma yapmana gerek yok şimdi git mervelerde ağla biraz
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Aslında bunun cevabı daha çok algılar ve kültürel kodlarla ilgili. Rus kadınlarına dair medya ve popüler kültür tamamen idealize edilmiş bir imaj yaratıyor. Bizde olmayıp onlarda olan şey belki farklı oluşlarının kendisi. Egzotik ya da farklı bulmak heyecan yaratabilir. Ancak bu tamamen kişisel zevkler ve algılardan ibaret. 📖☕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Diğer konusunda 91,1b cevap paylaştı.
u 7 ayBenim için ırk ya da güzellik önemli değildir. insan olması ve temiz bir kalbi olması daha önemli
00 Yorumla - Diğer konusunda 29,5b cevap paylaştı.
7 ayKıskanç olmadıkları için tercih ediyorlar guzum ❤️
04 Yorumla- 7 ay
@Solivra he valla eksiklik hissettim
- 7 ay
@Solivra 🙃🙃
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayHiçte gitmiyor valla
Türk kadınlarımız her zaman daha değerli ve güzeller25 Yorumla- 7 ay
Kadından anlıyorsun 😂
- 7 ay
Güzelden anladığım Doğrudur 🙏💐❤️
- 7 ay
Not aldım ✍️✍️
- 7 ay
Yaz tahtaya
Sarı çizmeli kız 🧿😉 - 7 ay
Tamamdır 👍😂
Onların bel altı konularda özgür olmalarını seviyorlar ama kendileri ailelerindeki kadınları, kızları kafese koyarmışçasına baskı gösterir, herşeyi yasaklarlar. Keşke kendileri de rus erkekleri gibi özgüvenli olsalarr ahaha ama nerde onlardaki o özgüven
12 Yorumla- 7 ay
@cheiisy
7 ayBu kadar da dert etmeyin bu rus kızlarını ya :)))) Türk kızları daha güzel bence
17 Yorumla- 7 ay
Bilmem hiç anladığım konular değil 😂
- 7 ay
Ondan mı sordun :)))))
- 7 ay
Ben burada halkın nabzını ölçüyorum 😂
- 7 ay
Tabi canim kesin hahhahg
- 7 ay
Haha 😂 Allah affetsin güldüm 🤣
- 7 ay
Hep gül :))))
- 7 ay
Hep birlikte inşallah teşekkür ederim 🙏❤️
- Diğer konusunda 491 cevap paylaştı.
7 ayBilmiyoRUS, sizin açıklamanızı bekliyoRUS, Türk kadınlarını da seviyoRUS...
13 Yorumla- 7 ay
O Rus bu Rusmu 🤣
- 7 ay
O Rus bunun çocuğu :))
- 7 ay
Haha 😂
7 ayBunlar tamamen efsane. Rus olması daha fazla farklılığı taşıdığı için mutlu bi ilişkiden daha uzak olmasını sağlar hatta. Olayı cinsellik olarak değerlendirenler dünyayı sadece bi hayvan olarak yorumlayabilecek kişilerdir onlar da toplumun söylenti olarak ürettiği rus kadın imajından dolayı gerçekten uzak olarak bu yalan imajdan etkilenirler
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benim ahlıma bunlar geliğiii
https://www.youtube.com/embed/KJjYymEwpPEhttps://www.youtube.com/embed/B_MU-vfCQ2QBir dr şey Rus kızları öpüşürken çekinmez, baskın gelmeyi sever. Bam bam bamcı "yapma dememe aldırma devam et" demezler, neyse o. Ha bir de (ters hariç) "o olmaz, bu olmaz, o hiç olmaz sorunu pek olmuyor. 😏
00 Yorumla
7 ayTürk kadınlarıyla pek farkları yok aşkında güzellik açısından Türklerde de var güzel
Çirkin dersen onlarda da var çirkin olan
Ama konu seks diyecek olursak Rus kadınları daha aktif sınır tanımayan bir seks ve yatakta erkeğin ne istediğini çok iyi biliyorlar
Benim hiç deneyimim olmadı ama bi arkadaş böyle dedi 😂😂😂😂😂00 Yorumla
7 ayTürküm milliyetçiyim ve Türk kadınını eksikliğiyle, yanlışlarıyla, hatalarıyla tek geçerim. Ben kadınlarımızı çok seviyorum. Kızsam da benden bir parça olduğu için yok saymam.
Rusu Ukraynalısı bilmem ne belası bizim kadınlarımızın dışkısı olamaz.
Sinir oluyorum, onları öven pipi kafalı erkekleri gördükçe.
00 Yorumla- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
7 ayRus kadınını Türk kadınından ayıran tek şey aslında sekste özgür davranıyor olması. Ama arzulu ve özgür ruhlu bir Türk kadınından aldığım zevki hiçbir rus kadınında yaşamadım ben
10 Yorumla
7 aySanırım güzelelr ve aşırı seksiler ama güzellikleri normla güzellik değil böyle sanki doğuştan estetikli ve botoks dolgulu gibiler
21 Yorumla- 7 ay
Evet bir de gelmişler burada soruyorlar başka başka şeyler söylüyorlar kimse bunu kabul etmiyor Allah’ım yaa
Hayatlarında kaç kere Rus görmüşler acaba. Hayatında bir kadın eli tutmamış erkeklerin bile Rus bilmem ne diye kadin ayrımı yapması aşırı komik..
40 Yorumla
7 ayBu tarz bir kıyasta değilim açıkçası ama coğrafya olarak mı nedense kadınların vücut yapıları çok iyi.
10 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayRus birisiyle hiç birlikte olmadım. Ama rus normal arkadaşım çok oldu. Azerbaycanlı da oldu. 👍
10 Yorumla Diğer konusunda 748 cevap paylaştı. Benim hiçte aklım başımdan gitmiyo bizim Türkiye kızları hepsinden daha iyidir. Sizde de bitane var onlardada bitane var şeyyy. dd
10 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
7 ayFizikleri güzel ya güya ondan ama yok abartılıyor ruslar
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 aySarışın, mavi gözlü olmaları.
Bence en güzel kadın Türk kadınıdır.
10 Yorumla Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkeklerin Aklı mi var tövbe yarabbim ilk defa duyanlar yorumu beğensin 😀
10 Yorumla
7 ayBizim üst komşu Rus kadın yemek yapmayı bilmiyorum sürekli beni çağırıyor gel yap bana da öğret diye eşi tam 1 sene boyunca konserve yemek yemiş ama yine de seviyorlar bu erkekler de akıl yok bence başka bişey var 🤣😂🤣😂🤣
02 Yorumla- 7 ay
Güzeller o yüzden olmasın güzeller şimdi doğuştan estetikli gibiler birçoğu Türk kızları estetik yaptırıyor o kadar olamıyor çoğu öyle
- Diğer konusunda 685 cevap paylaştı.
7 ayFizikleri muhteşem ama benlik değil. Ben balık etli ve uzun olmayan severim.
Ama en iyi özellikleri bence; trip atmıyolar bizimkiler gibi. Sadece ruslar değil, çoğu ülkenin kadınları bizimkiler gibi trip atıp, dünyanın ilgisini beklemiyor. 😊00 Yorumla
7 ayAnal ilişki yaşıyorlar sabaha kadar erkekleri çok abartıyorsunuz çok 😂😂 şiir gibi bakıyor çünkü bir kelimesi bin dağ deviriyor gibi bir cevap beklemeyin
00 Yorumla- Diğer konusunda 329 cevap paylaştı.
7 ayşimdi buradan yazarsam site kaldırır cevabımı yasaklı bulur çayı çok severim size afiyet olsun
02 Yorumla- 7 ay
günaydın afiyet olsun cevabı merak etmiyor musun
- 7 ay
Yazmamissin ki
Gizli Üye(45 üstü)7 ayGüzel olduklarından bizimkiler gibi değiller insanı cezbediyor her hareketlerinde.
10 YorumlaEziklik. Şiddet görselerde ses çıkarmıyolar.. 2 akrabam rusla evli..
20 YorumlaSende olup olmayanı bilmem ama rus kadınları daha tutkulu seviyorlar. Türk kadınları ise hayatlarının hesabını kesecek boks torbası arıyor.
00 YorumlaSayarsam uzun sürer sizler daha iyi biliyorsunuz en basitinden egoları yok insan ayırt etmiyorlar daha sevecenler buda onları anlatmaya yeter dimi
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tornadan çekilmiş gibiler😃
12 Yorumla- 7 ay
O nasıl oluyor yaoww 🤣
7 aySize samimi cevap veriyorum. Erkeğine değer veriyorlar. O topraklarda kadının biri değeri yok. Bizdeki sahiplenme, kıskançlık çok hoşlarına gidiyor.
10 Yorumla
7 ayBikez aileleri başlarında yok bu erkeklere iyi geliyor ve aşırı serbestler evlenmeden her moku yiyolar ondan sekerim
11 Yorumla
7 ayGüzeller abla şimdi Eğri eğri doğruya doğru güzeller Türklerden daha güzeller yani bir çoğu
12 Yorumla- 7 ay
@Hayalet1071
- 7 ay
@Hayalet1071
Türk kızında vizyon yok. Vizyonsa tek bir şey değil birçok şeydir.
10 YorumlaDiğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Rus kadınlarının başı ağrımıyor fark o
11 Yorumla- 7 ay
Not aldım ✍️✍️
7 ayCiddi cevap mı vereyim dalga mı geçeyim 🤔
12 Yorumla- 7 ay
Bu konuda Ciddi cevap vermeni isterim
- 7 ay
Benşm gözlemim şu. Yıllardır gittiğim otellerde şunu gmrdüm.
İşin fiziki boyutunu bir kenara bırakıyorum. Çünkü güzellik görecelidir.
Ama tavırları değerlinirecek olursak, bşzim türk kadınları asık suratlı sürekli eşlerine bşr had bildirme, talimat verme modunda. Ben sana demedim mi, onı getir bak şu çocupa.
Ama karşı taraf gğler yüzlü eşinş incştmeden mutlu ederek mutlu olma çabasında.
Bizşm kadınlarımız başkalarına gğzel görğnmek için süslenşrken kocalarının karşıslna en pejmurde halleriyle çıkıyor, onlar eşleri için süsleniyor.
Bizim kadınımızınnderdi başkaları özellikle tanıdığı kadınlarla rekabet etme
Onlar eşiyle mıtlu olma derdinde.
Onlar tatilin tadı ı çıkarırken bizimkiler sosyal medyaya fotoğraf koyabilmek için aynı pozu 1000 defa çekmek derdinde.
Onlar anın tadını çıkarıken bizimkiler eksik aram derdinde.
Onlar karşısındakini olduğu gibi kabul ederken, bizimkiler değiştirip aklındaki kişi yapma derdinde.
- Diğer konusunda 375 cevap paylaştı.
7 ayGüleryüzlü değilsiniz. Güzel de değilsiniz.
15 Yorumla- 7 ay
Öyle ölmeyiz füze atsaydın keşke 🤣
- 7 ay
Ahh ah nerede, dokuz canlı kediler gibisiniz 😅
- 7 ay
Hı hııı 😂🙈
- 7 ay
Soruya ergen bir kız alalım da bana çirkin ve yaşlı desin 😅
- 7 ay
Gelirler birazdan 😂
- Diğer konusunda 860 cevap paylaştı.
7 ayAynı dili konuşmuyoruz. Ne kadar dırdır etse de anlamıyoruz kafamız daha rahat oluyo 😆😆
00 Yorumla
7 ayErkeklerin igrencligi yuzunden buyutuluyor hepsi sadece cinsellik gozuyle bakiyorlar
00 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. konu Rus kadinlari değil erkeklerin abaza sapık olmasından dolayı
00 YorumlaÖyle bir şey yok ne büyüttünüz şu rus kadınlarını
00 Yorumla
7 ayBaya güzeller yalan yok jdjdjd bide aşırı rahatlar tabi erkek için farketmez Rus türk bahane
00 YorumlaDiğer konusunda 657 cevap paylaştı. Bilemem rus. arkadaşım olmadı. Ayrım yapmam hiçbir zaman.
00 Yorumla
7 ay4mc1q ve tertemiz vücut. Bide işi biliyolar ya valla, ama o harici buz gibiler.
00 YorumlaDiğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. Soğuk geliyorlar bana artık eskisi kadar rus diyen yok gibi
00 YorumlaErkeğin kalbine giden yol aşağıdan geçiyor ve onlar bunu çok iyi yapıyor bizim Türklerde mizmizlaniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayCok sey var guzellik basta cilve de var trip atmiyor onlar erkeklere saygi duyuyor insan yerine koyuyor
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayBu ulkede cirkin 150 kizlarin bile tonlarca istegi var sbsbsb
Gizli Üye(18-24)7 ayBizim ugly rude turkish boylarla, sarısın bebeksi rus erkekleri degiselim ben de sarısın beyaz oglan istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayKesinlikle sizin gibi Türk kızları daha iyi , ama onlar yatakta sınırsız bizi bu çekiyor ve çok aktifler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayOnlardaki dal hemen kalkıyor onu indirmek istiyorlar ondan erkeklerin aklı uçuyor
13 Yorumla
Cevap sahibi7 ayEvet
Gizli Üye(36-45)7 ayEn azından tipe bakmıyorlar daha çekiciler bana göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayOnlarda güzellik rahatlık bakım dır dır yok fizik var alev ateş var her yola gelme var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKanka kb ama gerçeği inkâr edemeyiz zihinsel olarak da fizikende sizi 5 katlar
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayÇok anlayışlı sempatik tatlılar trip ego yapmıyorlar erkeklerini küçümsemiyorlar eşitlik yargısı dağıtıyorlar erkek düşmanı olmuyorlar
Samimiyet ve erkeğe saygı
10 YorumlaDiğer konusunda 539 cevap paylaştı. onlarda ukalalık yok kibirli değil erkeğine sadık
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayBizimkiler onlara göre çok ama çok egolu.
10 Yorumla
7 ayCunku guzeller jajsje ama ses tonlari cok kalin
10 Yorumla) Bence tek farkınız nazlı olmanız. Gönlüniü yapana kadar bin dereden su taşıtıyorsunuz adama
00 YorumlaBakım fizik sınırsız bir seks deneyimi
Tabi Türk bayanlarının hepsi aynı değildir genelleme yapmak doğru olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayalman erkekleri deyince de benim ağzımın suyu akar
10 Yorumla
7 ayUlu ortamda soyunmak 😂
10 YorumlaYok öyle bişey o eski algı değişti o
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası