Karakterle mi ilgili ya da yetişme tarzıyla yoksa?
https://www.instagram.com/reel/DJtKW68MQRG/?igsh=MWwzdnM2OXoxdm9vcw==
Karakterle mi ilgili ya da yetişme tarzıyla yoksa?
https://www.instagram.com/reel/DJtKW68MQRG/?igsh=MWwzdnM2OXoxdm9vcw==
Savaşın meleği veya savaşın ruhu diyeyim sana. Genellemeler hep yanıltır. Ayrıca bu kadar net konuşmak için orada yaşaman o kültürü içselleştirmen gerekir. Yorumun çok üstünkörü ve kusura bakma ama cehalet barındırıyor. Her toplumun kültürü, yaşam tarzı farklıdır. Bu onları tamamen karakteristik bir özellikle adlandırmak için yeterli değildir
Türk kadınlarının maddiyatçı olmasının sebebi alım gücü ve ekonomik şartlar, rus kadınları maddiyatçı değil ancak ülkelerindeki erkekler içki bağımlısı olduklarından ve sorumluluk sahibi olmadıklarından dolayı maddiyatçıymış gibi görünüyorlar çünkü sorumluluk sahibi olan erkekler onlar için güçtür ve erkeksi olarak geliyor. Evinde votkasıyla akşama kadar yatan erkeği hiçbir rus kadını istemez.
Çalışmayan, üretmeyen erkeği biz de sevmiyoruz aslında olay ne kadar kazandığı değip kimseye muhtaç etmemesi kadınını.
Yani evet öyle. Ruslarla Türk kadınları bu konuda birbirlerine biraz benziyorlar.
Eic için teşekkür ederim
Rica ederim
Rus kadinlari maddiyatci. Çünkü rus kadinlari gerçekten erkek gibiler. Yani hayatlarindaki erkek güçlü olmali. Ve onlara bakabilmeli. Ama sadakat olarak da slav kadinlari kadar sadik bir kadin irki yok. Yillarca iclerinde calistim. Gerçekten slav irkini seviyorum. Cok asiller. Yari yolda birakmazlar. Ve aldatmazlar kolay kolay. Bir yanlis yaparsan. Sitttri kolay bi sekilde cekerler.
Yaş daha 20 ama yıllarca içlerinde mi çalıştın? 😂 Slav ırkının kadınları en sadakatsiz kadınlardır hisleri yoktur sevmezler ve sıkılırlar bu yüzden kolayca aldatırlar. Türk kadınları çok daha sadık ve bu zaten istatistiklerle belirlendi. İstatistik sonuçlarına göre Türk kadınları Slavlardan daha sadık.
Sen bak bakim bi hele yas 20 gibi duruyor mu? 30 yasimdayim. Yillarca iclerinde yasadim. Salv kadinlari kadar dik asil sadakati yüksek kadin irki yok. Senin burada ne dediginin hic bir onemi yok. Sen sadece kiskanc kadinsi tavirlarinla tarafli bir elestiri yapiyorsun. Bende bir cok kesim tarafindan soylenen gercekleri ve bizzat iclerinde bulundugumdan nasil karektere sahip olduklarina sahit oldugumdan yola cikip anlatiyorum. Kiskancliklarin kendine kalsin
Istatistiklere bakarsan bizde ekonomisi gelisen ilk 15 ulkedeyiz. Ama gercekler?
Sen Türk erkeğisin, dolayısıyla Slav kadınları hakkında objektif olamazsın. Sadece Slav kadınları hakkında acı tecrübesi olan Türk erkekleri objektif olabilir. Slav kadınla evlenip evlenip defalarca yatakta 2-3 erkekle basılan Türk erkekleri gördüm. Ben asla kıskanç birisi değilimdir, herkesi olduğu gibi kabul ederim ve iyi olanı da överim. Ben kıskançlık yapmıyorum ama sen duygusallık yapıyorsun. Onlara olan hayranlığından dolayı asla objektif olamazsın. Önce Rus fetişini yen, ondan sonra konuş. O fetişin, gerçekçi olmanı engelliyor ve taraflı olmanı sağlıyor. Çıplak fotoğraf koyan birisinden zaten mantıklı konuşması beklenemez.
Ben Türk kızıyım, Rus kızlardan/kadınlardan üstünüm, bu yüzden onları kıskanmam. Bizim en değersizimiz, onların en değerlisinden daha değerlidir. Eğer kıskanan birisi varsa, onlar bizi kıskanıyor. Devamlı bize hakaret ediyorlar. Eğer kötü bir şey söylemek kıskanmaksa, kıskanan biz değiliz, onlar. Ekonomisi gelişmiş olanla ekonomisi gelişen aynı şey değil. Ekonomisi gelişmiş bir ülke değiliz ama gelişmeye çalışan bir ülkeyiz. O istatistikler yüzbinlerce kadınla röportaj yapılarak, araştırma yapılarak, sosyologlar ve istatistik uzmanları tarafından yapılıyor. Senin gibi fetişist, duygusal ve taraflı insanlar tarafından yapılmıyor. Slav kadınları dünyanın en asaletsiz kadınlarıdır. Slav oldukları için kendilerini üstün zannederler; aşırı ukala ve kibirlilerdir. Asalet diye bir şey onlarda barınmaz. Bu yalanları senin gibi Rus fetişi olan Türk erkekleri söylüyor, başka hiç kimse söylemiyor. İnşallah bir Slav kadını tarafından aldatılırsın da o zaman aklın başına gelir. O zaman "Slav kadını dünyanın en sadık kadınıdır" lafının bedelini Allah sana ödetmiş olur. Senin gibi söyleyip de boynuzlanan çok Türk erkeği gördü bu gözler. Dik duruşları olduğu da yalan. Zoru görünce hemen kendilerini satarlar, zaten o yüzden lakapları nataşa.
Ayrıca her istatistik doğru olmaz diye bir şey yok benim dediğim istatistik kaynağı gayet sağlam. Hiçbir araştırmada en sadık kadınların Slav olduğu yazmıyor. Sana göre her araştırma yanlış. Neden? İşine gelmiyor da ondan. Bu istatistik akplilerin yaptığı ekonomi istatistiğine benzemez.
Herkes senin gibi ve akpliler gibi taraflı değil o yüzden her istatistik yanlıştır diye bir şey yok. Ekonomiyle ilgili o istatistiğin yanlış olması sadakatla ilgili istatistiğin yanlış olduğu anlamına neden gelsin? 😂 Sen fetişinden dolayı görmek istediğin gibi görüyor ve inanmak istediğin gibi inanıyorsun. Ben Türk kadını olduğum için Slav kadınlarını kıskanmam çünkü biz iyi olan her özelliğe sahibiz ama onlar ise kötü olan her özelliğe sahip. Her Slav kadınının her özelliği aynı değildir ama bazı özellikler, kültür farkından, yetiştirme tarzından ve genlerle geçen karakteristik özelliklerden dolayı çoğu Slav kadınında bulunur. Her Slav kadınının her özelliği aynı değil ama bazı özellikleri aynı: çirkinlik, ukalalık, güçsüzlük, sadakatsizlik, asaletsizlik ve paragözlük de bunlardan biri. Biz onlardan daha üstünken, onları neden kıskanayım? Evet, 20 durmuyorsun ama 20 yazmışsın. Tıpkı bu dediklerin gibi yaşın da yalan. Bu yalanları nataşaların gerçek yüzünü görememiş fetişist Türk kamillerden başka kimse söylemiyor. Dünya genelinde bizim kadar beğenilen, sevilen tipler değiller. Neden onları kıskanalım? Allah akıl fikir versin sana.
Eğer ırksal olmadığını düşünüyorsan neden bunu sadece bana söylüyorsun? Yorumu yazana neden söylemiyorsun? Ben her konuda kendimi deşarj ederim ;) Evet, yıllarca bu soruyu beklemiş kadar bu soru hakkında fikir sahibiyim. Hayır, ırksal bir durum. Genlerle geçen kişisel özellikler, yetiştirilme tarzı ve kültür farkı diye bir şey var.
Slav kadınlarını savunmak için konuşuyorsun lol:D madem ırksal değil o zaman adama da söylesene
@Savas_Melegi ne kiskandin beeee. Olum benim bi dunya tanidigim insan evlendi gayet dirdirsiz yalansiz sadakatli evlilikleri devam etti. Turk kadinlarinin sadakatsizligini en iyi biz turk erkekleri biliriz. Sanki siz melekmissiniz gibi. Para icin turk kadinlarinida goruyoz. Sen istatistik kovala. Istatistiklere bakarsan eflasyon da yok biz ucuyoruz ekonomimiz super avruoada bizi kiskaniyor 😂 neyse hadi simdi az otede kiskanmaya devam et. 😅
Savaşın meleği veya savaşın ruhu diyeyim sana. Genellemeler hep yanıltır. Ayrıca bu kadar net konuşmak için orada yaşaman o kültürü içselleştirmen gerekir. Yorumun çok üstünkörü ve kusura bakma ama cehalet barındırıyor. Her toplumun kültürü, yaşam tarzı farklıdır. Bu onları tamamen karakteristik bir özellikle adlandırmak için yeterli değildir
Rus kadınları emektar, kendi ayakları üstünde durduklarından erkeğin sözü ikinci planda kalıyor ki evlilikleri genelde kadınlar yönetiyor. Çünkü erkeğin umurunda değil, rahat bir yaşam tarzları var. Sokağa çıktığında 18-19 yaşındaki kızların çoğu dul elinde bebek arabasıyla geziyorlar. Maddiyatçılar diyemem ama sevgiye açlar.
Türkiye'deki kadınlar sevgiye doymus sayılmaz maalesef şanslı olan bı kesim vardir. ayri konu tabi.
Rose, bu konuda genelleme yapmak oldukça yanlış olur çünkü insanlar, ne milletleriyle ne cinsiyetleriyle maddiyatçılık üzerinde şekillenir. Karakter, değerler, yetişme tarzı ve kişinin hayata bakışı bu konuda en büyük etkenler. Hayat görüşü ya da bireysel hedefler, bu tarz algıları etkileyebilir ama herkese aynı gözle bakmamak önemli. 😊 Sevgi ve saygı, her şeyin önünde gelmeli! ❤️
Cevap
15Cevap
ikisi de tabi ki de. rus kadınları dürüst en azından
Kültür farkıyla ve genlerle geçen karakterle alakalı. Fiziksel özellikler gibi karakteristik özellikler de genlerle geçer. Kültür farkı ve dna kişilik özelliklerimizi belirler. Bir ırkın insanlarının hepsi veya çoğunun bütün kişilik özellikleri aynı olmaz bazı kişisel özellikler halkın çoğunda bulunur.
Bu güne kadar Rus kadınları hep maddi durumu iyi olan erkeklerin yuvasını yıktığına göre, para için kendilerini sattıklarına göre Rus kadınları daha paragöz. Çirkin, ahlaksız, ukala ve saygısız olmaları yetmiyormuş gibi bir de paragözler.
Bence kafa kafaya giderler fakat Rusya'daki erkek sıkıntısından dolayı onlar iki güzel söze de tav olabiliyorlar taş gibi karılar var doğru düzgün iltifat almamış
Kültürle alakalı bence, Türk kadınları daha maddiyatçı
pek fark göremiyorum. azinlik Türk kadini bunlara takilmiyo
Ben sevgi için aç oturan Türk kadını gördüm ama Rus hiç görmedim bilmem anlatabildim mi
Rus kadın tanımadığım için bilmem..
Türker kadınları maalesef ki
Rus kadınlarını tanımıyorum ki
Bence Türk
Türk
Türk kadınları net
türkler adamı yerler
Turkish delights
Türk
Karakter
Ruslar.
Türk kadınları