Konuştuğum birisi bugün bana küfretti ben de sinirlendim, ona küfrederek Kürt çocuğu dedim. O da bunu hakaret kabul etti ve mahkemede görüşeceğimizi, maddi manevi tazminat davası açacağını, 1 haftaya mahkeme kağıdı evime geleceğini söyledi. Sizce bu dediğini yapmış mıdır? Yani bir şey olur mu yoksa gözümü mü korkutmuştur sizce? Ben çok korkuyorum bir şey olacak diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayGözünü korkutmaya çalışıyor. Bir şey olmayacak. Konuştuğunuz şeyler bir hakaret davasına konu olacak kadar ciddi bir boyutta değil. Bu tür tehditler genelde havada kalır. Mahkeme kağıdı falan da gelmez. Sakin ol, bu tip insanlar karşısındakini korkutup sindirmeye çalışır. Sen aldırma, yoluna bak. Ama bundan sonra kimseyle bu tarz sert tartışmalara girme. Sözünü bil, etrafına dikkat et.
06 Yorumla
Soran4 ayYa başta küfreden o zaten bende ona sinirlendim ona karşılık bende küfür ederek Kürt çocuğu dedim hepsi bu yani Allah sen misin diyen mahkemede görüşürüz deyip sonra onları söylemiş birde en sonda engellemis
- 4 ay
Engelledi ise mahkeme de nasıl görüşeceksiniz? 😃
Ayrıca söylediğin şey hakaret değil, tamamen seni korkutmaya yönelik bir eylem.
Korkma bir şey olmaz, gidip şikayetçi olsa bile şikayeti değerlendirmezler orta da hakaret yok, sen de sana ettiği küfürlerin ekran görüntüsünü çek elinde bulundur için rahat olsun
Soran4 ayYa bana... git a*k diye küfretti bende sinirlendim o a*k başa yazıp arkasına Kürt çocuğu dedim bu yani ss almış bide öyle yani
- 4 ay
bir şey olmayacak rahat ol.
O değil de senin anksiyeten var, sen bundan kurtulmaya çalış.
Soran4 ayNe bilim bir şey olur diye çok korkuyorum sen nasıl eminsin olmayacagina
- 4 ay
Olmaz arkadaşım hakaret yok diyoruz sana uzatma.
En İyi Cevaplar
4 aySadece hakaretten değil nefret suçundan da ceza alabilirsin.
Bir kişiye onur, şeref ve saygınlığını zedeleyecek şekilde söz söylemek suçtur.
Eğer “Kürt çocuğu” ifadesi:
Aşağılayıcı tonla, küfür gibi, küçük düşürmek amacıyla kullanıldıysa → hakaret sayılabilir
Cezası: 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası vardır.
Nefret ve ayrımcılık boyutu
Eğer bu söz: Sistematik bir ayrımcılığa dönüşürse→ Türk Ceza Kanunu 122. madde devreye girer.
Yani senin dediğin sadece kişiye değil, sen nefret suçu işlemiş oluyorsun. Ve 122. Maddeden iyi bir ceza yersin.04 Yorumla
Soran4 ayİyide ilk önce o küfretti zaten bende ona karşılık öyle dedim
- 4 ay
Onun küfür etmesi 125. Maddeden hakaret cezası yer tabi sen şikayetçi olursan ama o seni şikayet ederse hem 125. Maddeden hakaret hem de 122. Maddeden nefret suçu işlemiş oluyorsun. Hatta sonrasından şikayetindrn vazgeçse bile sen yine 122. Madde nefret suçundan ceza yersin. Çünkü sadece kişiyi değil bir etnik kimliği hedef almış küçük düşürmüşsün
Soran4 ayYo Kürt olduğu için Kürt çocuğu dedim
- 4 ay
Sohbet arasında Kürt çocuğu dememişsin bunu hakaret olarak demişsin. TCK 122. Maddeyi okumanı öneririm
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayCanım ona kadar mahkemelerde ne olaylar var bu gibi küçük şeyleri mahkeme kaale bile almaz , oyuzden canını sıkma sadece gözünü korkutmus bir halt yiyemez merak etme , ama danal ortamda her zaman bu tarz şeylere dikkat et sana küfür mü etti mesela cevap verme engelle geç
05 Yorumla
Soran4 ayYa zaten bana kufretmis bende ona sinirlendim küfrederek sonuna Kürt çocuğu dedim oda hakaret edip kaçmak yok öyle mahkemede görüşürüz hem maddi hem manevi tazminat davası açacam 1 haftaya mahkeme kağıdı evine gelir deyip engellemiş
- 4 ay
Hiç bir şey olmaz canını sıkma
Soran4 ayYa a*k Kürt çocuğu dedim ama oda bana küfrettigi için öyle dedim umarım hiçbir şey olmaz dediğin gibi
- 4 ay
Olmaz gülüm millet ana avrat dümdüz gidiyor
Soran4 ayYani bunda hakaret ne var Kürt olduğu için öyle dedim umarım dediğin gibi bir şey olmaz
4 ayO-çocuğu mu deseydim? Kürt olduğu için öyle söyledim dersin ahah şikayette edemez, gözünü korkutmak için söylemiştir. Mahkeme uğraşmaz böyle saçma sapan şeylerle. Ki kendisi de hakaret etmiş, bitmedi bunların mağdur edebiyatı da.
010 Yorumla
Soran4 ayYa valla dediğimde birşeyde yok bana küfür edince bende sinirlendim küfür ederek Kürt çocuğu dedim oda bunu hakaret saymış bana yok öyle hakaret edip kaçmak mahkemede görüşürüz demiş bende ne yalan söyleyeyim sabahtan beri çok korkuyorum
- 4 ay
Bir şey yapamaz korkma. Kendisi hakaret etmiş, senin kurduğun cümle hakaret bile değil.
Soran4 ayDeğil demi yani ortada dava açacak kadar ciddi bir şey yok Kürt çocuğu dedigime bozuldu ama öyle napim
- 4 ay
Kürt çocuğu hakaret değil ki bacım git cimere şikayet et o bile tınlamaz hajhah
- 4 ay
Korkutmak istemiş belli ki başarmışta ahhaha yeme şunları
Soran4 ayBasında küfür var ya ondan da olmaz demi
- 4 ay
Ne küfürü görünmüyor ki
Soran4 ayBuraya yazılmaz zaten dedim ya başına küfür ederek Kürt çocuğu dedim diye onu diyorum
- 4 ay
O da hakaret ettiyse sıkıntı olmazz
Soran4 ayKüfretti işte bende ona karşılık dedim diyorum ya
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce şunu diyelim: Kürt çocuğu demen ırkçı, ayrımcı bir ifade gibi algılanabilir ve hakaret davasına konu olabilir ne yazık ki 😕 Ama 1 haftaya kesin kağıt gelir diye bir kural yok. Biri dava açtıysa bile bu işler zaman alır. Çok korkuyorsan bir avukata ya da baronun adli yardım hattına danış, hem sakinleşirsin hem neyle karşılaşacağını net öğrenirsin 🕊️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
4 aydeki bir ırkı küfür olarak saıyorsan o senin sorunun hem bence bir şey olmaz dava açmak için avukat tutması lazım o da pahalı hem ilk başlatmış dava açarsa kendi patlar
04 Yorumla
Soran4 aySabahtan beri bir yerden mi arayacaklar diye korkuyorum e devlete bakıp duruyorum öyle korktum sonra mesaja bakıyorum yani öyle tehdit yok bir şey yok umarım dediğin gibi bir şey olmaz
- 4 ay
olmaz olursa sende karşı dava açarsın relax ol ilk obaşlatmış hatta ss al kanıtın olsun
Soran4 ayYa olmasın bir şey lütfen
- 4 ay
olmayacakkkk
Gizli Üye(18-24)4 aySanmiyorum. Gecen ben buradan bi adama ana bacı girdim şikayet edicem dedi 3 ay oldu bir sey cikmadi. Bununla uğraşmazlar bence hakaret yok ortada. Ayrica onun hakaret kabul etmesi onemli degil ki savcinin nasil gordugu onemli
15 Yorumla
Soran4 ayYa bana... git a*k dedi bende sinirlendim ona a*k Kürt çocuğu dedim buda bunu hakaret kabul etmiş mahkemede görüşürüz hem maddi hem manevi tazminat davası açacam 1 haftaya mahkeme kağıdı evine gelir deyip en son engellemiş birde
Cevap sahibi4 ayAamk yazmışsın ama o küfür. Engellediyse vermez diye düşünüyorum gözünü korkutmak için de demiş olabilir. Ayrıca o da küfür etmiş deseydin ben de seni vericem
Soran4 ayİyide o küfrü başta o etti zaten bende ona karşılik o küfrü ederek Kürt çocuğu dedim
Cevap sahibi4 ayBir sey olmaz o zaman. Hadi oldu desek sen de onun küfürünü gosterirsin olur biter. Ama kendisi de kufur etti diye verecegini sanmam
Soran4 ayOna küfrederek Kürt çocuğu dedim ya onu hakaret saydı kendince
- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
4 ayMaddi tazminat davası ne oluyor bu durumda? Kürt çocuğu dedin diye arabası mı hasar almış? Kolu kopmuş hastane masrafı mı çok olmuş?
02 Yorumla
Soran4 ayYani yalanmi konusmus bir şey olmaz mi
Soran4 ayO bana küfretti bende ona karşılık küfrederek Kürt çocuğu dedim
4 ayYazılı bir şey yok ise sıkıntı yok. Ayrıca korkutmuş bence seni
03 Yorumla
Soran4 ayMesajda işte. Ama küfreden o bende ona karşılık dedim
- 4 ay
Gene bir şey olmaz
Soran4 ayİnşallah dediğin gibi olur
- Diğer konusunda 885 cevap paylaştı.
4 ayKürtse neden hakaret sayılsın djsjsj hıcbıse olmaz
012 Yorumla
Soran4 ayEvet Kürt o yüzden öyle dedim zaten sadece basında küfür var o kadar a
- 4 ay
Hıcbısey olmaz ya
Soran4 ayBunu hakaret algıladı ve mahkemeye gitti hem maddi hem manevi tazminat davası açacağıni 1 haftaya mahkeme kağıdı evine gelir deyip en sonda engelledi
- 4 ay
Takılma gec korkutmak ıcın demıstır gelse nolcak adam kurtse kurt demıssın yanı
Soran4 ayYa bence ortada davalık bir mesaj bile yok ama korkutmayi başardı yinede
- 4 ay
Korkma ya kendısıde kufur etmıs neyı verıyo mahkemeye sjsj
Soran4 ayBide öyle mantıklı bir şey yok brnce hani tehdit olur şantaj olur anlarım ama bunda hakaret kabul edilecek bir şey yok bence demi
- 4 ay
Hala korkuyosun ama haa sende. burada bı kısıyo mahkemeye verdım haklı sebeple ben tazmınatta odedı cezada aldı ama sen kufur etmedıysen tehdıt santaj yoksa hıcbıse yapamaz emın ol ve rahatla
Soran4 ayO bana... git a*k dedi bende sinirlendim o a*k başa yazıp Kürt çocuğu dedim. Benim dediğim bu o da sonra mahkemede de diyebilecen mı bakalım demiş görüşürüz demiş
- 4 ay
O soyleyebılcekse sana dedıgını sende soylersın
Soran4 aybir şey yok demi bu dedigimde
- 4 ay
Hıcbısey yok relax
Gizli Üye(25-29)4 aybir şey olur mu olmaz mı bilmem ama sen niye birinin ırkını milletini hakaret unsuru olarak kullanıyorsun bence onursuzca bir davranış
01 Yorumla
Soran4 ayYa küfretti çok canımı yaktı bende ona karşılık dedim yani küfredip Kürt çocuğu dedim aslında hakaret değil canımı yaktığı için sinirle öyle dedim
Gizli Üye(25-29)4 aysakin ol hiçbir şey olmaz yorumdakileri de ciddiye alma
11 Yorumla
Soran4 ayNasıl eminsiniz olmayacağına bana da söyle rahatlayim
Gizli Üye(18-24)4 ayKürt mürt diye zorbalıyorsunuz ama maşallah kürt erkeklerin peşinden de ayrılmıyorsunuz anlamadım ki
02 Yorumla
Cevap sahibi4 ayGerçekler zordur sana hoşt
Cevap sahibi4 aySeni Allah'a havale ediyorum
Hiçbir şey olmaz rahat ol Kürt'e Kürt demek suç teşkil etmez
01 Yorumla
Soran4 ayNe bilim ilk defa başıma geliyor o yüzden çok korktum ilk küfreden kendi bende küfür ederek Kürt çocuğu dedim bu yani hemen mahkemeye gitti en sonda birde engellemiş
4 ayKürt çocuğu demek hakaretmiymis
07 Yorumla
Soran4 ayKüfrederek Kürt çocuğu dedim oda bunu hakaret kabul etti yok mahkemede görüşürüz hem maddi hem manevi tazminat davası açacam 1 haftaya mahkeme kağıdı evine gelir deyip engellemiş birde
- 4 ay
Küfür ettiysem evet
Soran4 ayAma oda bana küfretti o yüzden öyle dedim
- 4 ay
Kanitlarsa zorda kalırsın. Kanitlamazsa onemsiz
Soran4 ayGözümü korkutmusda olabilir demi. Ve ben sonra tekrar pişman olduğumu söyledim ozür diledim oda evine 1 haftaya mahkeme kağıdı gelir deyip engelledi
- 4 ay
Yani oda olabilir. Ama kanitlarsa da işin zor. Altta biri yazmış sana hakaret +nefret sucu
Soran4 ayNiye şimdi beni korkuttun ya
Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. gerçekten kürt çocugu ise bir şey olmaz.
01 Yorumla
Soran4 ayKürt çocuğu ondan öyle dedim zaten o bana küfretti bende sinirlendim ona küfrederek Kürt çocuğu dedim
4 ayseni korkutmuş
015 Yorumla
Soran4 ayNasıl anladın
- 4 ay
klasik erkek numarası.
Soran4 ayNiyeyse bir ben emin olamiyorum
- 4 ay
kim bu kişi? reelden biri mi
Soran4 ayYok ya netten konuştuğum biriydi
- 4 ay
salla gitsin o zaman
Soran4 aybir şey olmaz demi
- 4 ay
olmaz. rahat rahat uyu.
hangi şehirdesin
Soran4 ayHerkes bu kadar eminken benim hala tedirgin olmam
Soran4 ayBurdan yazsan
- 4 ay
benden de korkarsın şimdi hghkhgk
Soran4 ayYok be anlat dinliyorum
- 4 ay
fazla zamanım yok. ama şöyle söyleyeyim. seninle irtibatı sürdürmek için şantaj yapıyor.
ayrıca
dava açılması için delil lazım. ses kaydı lazım. onu tanıdığını gösterir yazışma lazım.
Soran4 ayYa bana... git a*k dedi bende sinirlendim ona a*k Kürt çocuğu dedim buda hakaret saydı mahkemede görüşürüz dedi
Soran4 ayDediğim bu yani
Hiç bişi olmaz @bahar_01
04 Yorumla
Soran4 ayHerkes aynı şeyi söylüyor ama ben niye emin olamıyorum korkuyorum of
Soran4 ayNasil
Soran4 ayYazamıyorum yeniyim burdan yaz sen
kurd sqsn seni kasmer
10 Yorumla
4 ayBeter ol tirk dxlü
00 Yorumlayapmaz kürt ya öamdjdkd
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayHiçbir şey olmaz. Metin oll.
017 Yorumla
Soran4 ayNasıl eminsiniz bu kadar
Cevap sahibi4 aygözünü korkutmuş. ayrıca kürt birine kürt demek neden suç olsun ki. yine ayrıca daha önce size küfretmiş.
Soran4 ayNe bilim çok korktum o bana... git a*k dedi bende sinirlendim ona karsilik a*k Kürt çocuğu dedim o da mahkemede de böyle diyebilecen mı bakalım hem maddi hem manevi tazminat davası açacam 1 haftaya mahkeme kağıdı evine gelir deyip engellemiş ve ben ona rağmen birde özür diledim pişman olduğumu söyledim birdaha yazmiycam dedim oda böyle demiş en son engellemiş
Cevap sahibi4 aymahkemeye vermesi adını soyadını bir çok şeyi bilmesi lazım. anonim sitede çok zor. kürte kürt demek suç değil. korkutmaya çalışmış. boş ver takma kafana.
Soran4 ayBurdan değil wp
Soran4 aybir şey olmaz yinede demi
Cevap sahibi4 aywatsapp yani. olmaz olmaz. bana küfretti dersiniz. sen de baya şüpheci ve takıntılıymışsın. kürte kürt dedin ya seni idam edecek değiller ya. rahat ol , kafayı çalıştır , kendini savunmasını bil hiçbir şey olmaz.
Soran4 ayYa öyle deyince korktum çok korktum ss aldım hakaret edip kaçmak yok öyle mahkemede görüşürüz ailen nasıl biri olduğunu görecek hem maddi hem manevi tazminat davası açacam 1 haftaya mahkeme kağıdı evine gelir deyince ben birde arkasına korkumdan özür diledim pişman olduğumu sinirle söylediğimi birdaha yazmayacağımi söyledim ona rağmen engelledi gitti
Soran4 ayTek dediğim a*k Kürt çocuğu dedim
Cevap sahibi4 aybana asılıyordu rahatsız ediyordu dedi . yüz bulamayınca iftiraya başladı dedi. bunlar basit meseleler büyütmeye gerek yok. ayrıca sürekli kürt milliyetçiliği yapıyor ve kürdistan diye bahsediyordu bizim topraklarımızdan de. buna benzer şeyler söyle.
Soran4 ayBu ne şimdi ne alaka anlamadim
Soran4 aybir şey olmaz demistin
Cevap sahibi4 ayyani olursa çağırırlarsa falan dedim. kendini savunmasını bil. ağzın laf yapsın. bence seni korkutmuş. şikayetse etse bile korkma bir şey olmaz. dedim ya metin ol sakin ol.
Soran4 ayYa öyle hakaret yok bence ortada demi oda bana küfretti
Cevap sahibi4 aybir şey olmaz. Takma kafana. Önce Allah'a, sonra kendine sonra da bana güven.
Soran4 ayValla herkes öyle diyor inşallah dediğiniz gibi bir şey olmaz sadece beni korkutmustur umarım
Cevap sahibi4 ayİnşallah 👍
Gizli Üye(30-35)4 ayHahaha kürt ise bişey olacağını sanmam 😅
03 Yorumla
Soran4 ayKürt evet o yüzden öyle dedim sadece başına küfür getirdim
Cevap sahibi4 ayKüfür olmasa iyiydi be
Soran4 ayO bana etti ondan sinirlenip öyle dedim zaten
Gizli Üye(18-24)4 ayBu sitedeki mi adı ne biliyorum galiba onu
00 YorumlaHepimiz insanız
01 Yorumla
Soran4 ayorada hakaret etmedim zaten Kürt olduğu için öyle dedim
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayBişe olmaz rahat ol
036 Yorumla
Soran4 ayBende bu kadar emin olsam ilk kez başıma geliyor o yüzden çok tedirginim ve korkuyorum
- 4 ay
böyle bişe için dava acilmas
Soran4 ayO niye öyle dedi peki dünden beri çok korkuyorum
Soran4 ayKüfrederek Kürt çocuğu dedim ama Kürt yani ondan öyle dedim oda bunu hakaret saydı mahkemeye davaya gitti
- 4 ay
Niyeti o zaten he he de enggele gitsin
- 4 ay
Yok beh hepimiz küfür ediyor sorun olmaz rahatına bak
Soran4 ayYani tehdit olur bir şey olur anlarım ama ortada adam akıllı hakaret sayılacak bir hakaret yok bence bunun için gidip şikayet etmesi ya da dava açması saçma değil mi
- 4 ay
Tabiki kimse gidip de bunun için kendini yormaz bide davalık bişe yok ortada
Soran4 ayHani herkes sen gibi bir şey olmaz demiş sadece 2 kişi falan nafret hakaret suçu demiş ondan kafam karıştı
- 4 ay
Arada boş insan çıkar insanlar bir birne nude atiyor bişe olmuyor
Soran4 aybir şey olmaz yapmamistir demi eminsin demi rahat oluyum yani
- 4 ay
Ol tabiki
Soran4 ayBaya korkmuşum sanki pazartesi olunca bir telefon gelecek ya da e devlete bir şey düşecek diye çok korkuyorum
- 4 ay
:) Allah seni napsin emi
Soran4 ayNiye abarttım mi
- 4 ay
Evet ya :) bişe yok ortada
Soran4 ayO kadar korktum ki hatta hemen özür diledim pişman olduğumu sinirle söylediğimi söyledim oda mahkemede görüşürüz deyip engelledi
Soran4 ayEngellemesi normal mi acaba :)
- 4 ay
Takma boş ver vermezde verse bile adli olay yok bunda
Soran4 ayUmarım sizin dediğiniz gibidir ben boşuna korkuyorumdur
- 4 ay
Yok korkma hatta sen rahat rahat uyu
Soran4 ayYani ortada suç teşkil eden bir şey yok demi
Soran4 ayHani bunu rahstlatman için söyle demiyorum gerçekleri söyle yani
- 4 ay
Yeminle bişe çıkmaz
Soran4 ayİnşallah dediğin gibi bir şey olmaz hatta sırf gözümü korkutmuş olsun sadece birdaha mesaj atmayim
- 4 ay
Atma yazsada engelle uğraşma bile
Soran4 ayBu benim sevdiğim biriydi çok canımı yaktı çok o yüzden birgün kıymetimi anlayıp geri dönmesini ve o mesajı armasını o kadar istiyorum ki ama o günde ben mesajına cevap vermeyim umrumda bile olmasın. İnşallah Allah o günleri bana gösterir
- 4 ay
Musaitmisin şimdi konusalim
Soran4 ayDinliyorum
- 4 ay
burada degil ya gel bekliyorum
Soran4 ayNiye burada ne var da
Soran4 ayKonuşuyoruz işte
Soran4 ayMesaj atamıyorum sana
- 4 ay
İstk at ben yazarim
Soran4 ayAttım bekliyorum
- 4 ay
Yazdım
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. ayıbı yokki
06 Yorumla
Soran4 ayAnlamadım
Soran4 aybir şey olur mu sence
Soran4 ayNasıl eminsin
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayBu bi hakaret değil
013 Yorumla
Soran4 ayO niye böyle davrandı mahkemeye gitti anlamadım yani bencede ortada dava açılacak mesele yok gibi ama yinede çok korkuyorum desem yalan olmaz
- 4 ay
Sen kork diye yapmıştır mahkemeye gidiyom demeyle mahkemeye gitmişmi oluyor hem böyle bi şeyde dava açamaz savcı buna takipsizlik verir
Soran4 ayNasıl eminsin bu kadar bir şey olmayagina rahatlat beni lütfen
- 4 ay
Yani küçük şeyler için böyle şeyler için sanmam bişey çıkmaz bundan diyorum ortada hakaret yok diye dedim dosya açmazlar bunlara hee ne olur mesela olduda adam şikayet etti bi ifade verir gelirsin bu kadar merak etme
Soran4 ayŞikayeti bilmiyorum hem maddi hem manevi tazminat davası açacam 1 haftaya mahkeme kağıdı evine gelir demiş
- 4 ay
Uyap tan kontrol et bişey çıkmayacak sende itiraz edersin o kağıda adamı kale alıp dava açarlarsa
Soran4 ayDava açılacak mesele var mı sence ortada adam akıllı sebep var mi
- 4 ay
Yok sana sövmüş sende ona açarsın ceza falan almazsın rahat oll
Soran4 ayNiye gözümü korkutmak istedi madem acmiycak
- 4 ay
Dediğin lafa alınmıştır belki
Soran4 ayYani dava açacak kadar ciddi bir şey var mı o bana küfretti bende ona küfrederek Kürt çocuğu dedim
- 4 ay
Dava açacak kadar bişiy yok bişil olmezzz sende ona açarsın dava açıyorsada itiraz edersin uyap tan ara ara bak
- 4 ay
İyi geceler
4 ayBir şey olmaz
013 Yorumla
Soran4 ayNasıl eminsin
- 4 ay
Argo bir şey değil sonuçta
Soran4 ayNiye öyle dedi peki
- 4 ay
Korkutmak için
Soran4 aybir şey olmaz demi dava acmamistir demi
- 4 ay
UYAPa bakarsın bir şey çıkmaz, korkma, dediğine göre o sana küfür etmiş, asıl o zararlı çıkar
Soran4 ayYani küfrederek Kürt çocuğu demem hakaret mi
- 4 ay
Kürt çocuğu yanında başka ne dedin ki
Soran4 ayA*k Kürt çocuğu dedim
- 4 ay
Açıkça mı yazdın
Soran4 ayNasıl yani
- 4 ay
* . na koyduğumun mı yazdın açıkça
Soran4 ayHayır ya kısa yazdım işte
Gizli Üye(25-29)4 ayahahah diva
02 Yorumla