Birine küfrederek Kürt çocuğu demek hakaret sayılır mı? Davalık bir konu var mı burada? Avukat olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
2 ay
Birine küfrederek Kürt çocuğu demek hakaret sayılır mı? Davalık bir konu var mı burada? Avukat olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
Cevap
5Cevap
Diyelim ki ceza almadın
Kaç gram beynin var senin
Nasıl anlamadım ne demek istiyorsun
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 işte diyorum ya 😂😂
Ya ben sadece korktum ve danıştım niye beynimle dalga geçiyon çok korkuyorum çünkü
İnsanca konusabilirsin mesela dalga geçmeye gerek yok
Yaw bi s. ir git gece gece
Ne yani karsidaki benimle dalga mı geçmiş
Düzgünce söyleyebilirsin niye küfrediyon hiç yazma madem evet olur ya da olmaz diyebilirsin demi
Tam bu yüzden Hakaret ifade özgürlüğü sayılmalı, ama şu an kanunlara göre olay bağlaminda değerlendirilmeli
Gelen giden bize sövüyor
Sonuç ne diyon yani
Niye dalga geçiyon surda sorduk adam gibi
Ne demek istediğini anlamadım o yüzden
Ben hakaret etmedim bana küfretti bende ona sinirlendim küfrederek Kürt çocuğu dedim hakaret saydı mahkemeye gitti bir şey olur mu bundan
Korkuyon mu hala , 🤣🤣🤣
Evet ya içimden atamadım
Korkma lan
Niye
Bişi olmaz
Ben niye emin olamadım bir türlü
Demesi kolay ama ben ariycaklar beni ifadeye diye korkuyorum
İçeri atacaklar
İçeride seni dovecekler eziyet edecekler tuvalat temizlycen 🤣🤣🤣🤣
Ya of dalga geçme cidden
Piahahahahahahahaha
Cidden bu kadar komik mi durum
Evet
Herkes aynı şeyi diyor bir şey olmaz diye niyeyse bir ben böyle gulemedim cumadan beri korkunicindeyim
Bide bayil
Off dalga geçme ya cidden geçme
Cidden bir şey olmaz demi son kez soruyorum bak son
Küfür ne
A*k Kürt çocuğu dedim bu
A. k dediğin için hakaret kapsamına giriyor sana dava açacağım falan mı dedi
İlk önce o bana... git a*k dedi bende sinirlendim ona küfrederek Kürt çocuğu dedim oda hakaret dedi maddi manevi tazminat davası açacam 1 haftaya mahkeme kağıdı evine gelir deyip engellemiş
Açamaz a. k dediyse sana g. tü yemez, aynı suç.
Korkma
Kürt çocuğu demem zoruna gitti sanırım
Tehdit ederse sen bir kadına a. k dedin diye sen de onu tehdit et
Ama öyle Kürt o yüzden Kürt çocuğu dedim ve başına sadece o küfrü getirdim o kadar
Bir şey olmaz oda sana etmiş, bunu bildiği için açamaz
Bide ben mahkeme deyince çok korktum hemen özür diledim pişman olduğumu söyledim sinirle söylediğimi söyledim yalvardım yapma diye bana ailen nasıl biri olduğunu görecek demiş işte 1 haftaya mahkeme kağıdı evine gelir deyip engellemiş
Açamaz karşılıklı küfür var ve tahrik var ilk küfrü o ettiği için tahrik kapsamına girer, o haksız.
Şu durumda sen onu versen o ceza alır, çünkü dediğim gibi tahrik var.
Ya buna mesaj atmıştım uzunca sevdiğim birisiydi görüldü atmış cevap vermemiş sabahına bende o kadar şey yazdım işte insan cevap veirirdi niye görüldü attın dedim o da ona karşılık senin derdin ne s*k*t*r popiş a*k demiş bende buna sinirlendim ve o kelimeyi dedim keşke demez olaydım beni hem pişman etti hem de korkuttu. Eğer tek amacı beni korkutmaksa bunu çok güzel başardı cidden
Korkutmuş seni, sen de onu korkutsaydın kuzu olurdu. Dedimya ilk küfrü o etmiş.
O kadar eminmisin bir şey olmayacagina
Evet açarsa sen de ona açarsın , ama mahkeme falan diyen biri kendi ilk kendinin küfrettiğini bildiği için façası yemez. Korkutmuş sadece için rahat olsun.
Etmemiştir bile bencede demi? Özellikle bu hafta geçse çok rahatliycam
Edemez ya, yazar falanda sen de donuna kadar alacağım avukata sordum ilk küfrü sen ettiğin için tahrike giriyormuş de. Etmeyecek edemez güven bana . Haydi şimdi kendine gel vur patlasın çal oynasın eğlenmene bak
Zaten mahkeme deyince korktum hemen özür diledim pişman olduğumu söyledim sinirle söylediğimi söyledim yalvardım yapma diye oda en son engelledi gitti işte
Avukat abim korkma açamaz kendi küfrettiği için
Anlamadım
Abim avukat ona sordum küfrü ilk o ettiği için açamaz korkar dedi
Ama onu kirpip savcıya ben etmişim gibi gösterirse bunu yapar mı
Yapamaz küfrettiği ortaya çıkar illaki seninle karşı karşıya geldiğinde bu yğzden açamaz
Bşr de savcılık bir de savcılın bir durum yok
Ne bilim bu işleri anlamam. Birisi öyle dedi kafasına göre dava açamaz önce seni arayıp ifadeye çağırırlar dedi. Oda maddi manevi tazminat davası açacam deyince ondan
İnşallah sizin dediğiniz gibi bir şey olmaz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, bu tür ifadeler Türkiye'de TCK 125'e göre hakaret suçu kapsamına girebilir, özellikle aşağılayıcı niyetle söylenirse. 😔 "Kürt çocuğu" ifadesi tek başına etnik köken belirtisi olsa da, küfürle birleşince ayrımcılık boyutu katlanıyor ve dava açılabilir. Ben avukat değilim, somut durum için hukuki danışmanlık almanı öneririm. Senin başına mı geldi? 💬