Filistinli çocukla kavga ettim?

Özel bir yurtta kalıyorum 4 kişilik bir oda 3 Türk bir Filistinli var. Çocuk çok aksi bir tip örnek vermek gerekirse saat gece on birde odaya girdiğimizde şu ışığı kapatın yavv falan yapıyor. Geçen de odadaki diğer çocuklar sabah birbirlerini uyandırırken çocuklara küfür etmiş. Bir de bu çocuk asla oda kapısını kapatmıyor kaç kere uyardık ama sürekli açık bırakıyor ve çok pis tüm eşyaları her yerde. Bugün yine kapıyı açık bıraktı ben de kapıyı kapat dedim kapatır mısın diyeceksin dedi ben de birçok defa öyle söyledik anlamıyorsun o yüzden kapıyı kapat dedim. Sonrasında kapatmıyorum dedi. Ben de ya seve seve kapatırsın ya da başka şekillerde bu kapıyı sana kapattırmasını bilirim dedim. Nasıl olacakmış bu dedi. Ben de gel on dakika yurdun dışında seninle göz göze gelelim nasıl olacağını sana uygulamalı göstereyim dedim. Erkeksen burada yapsana dedi. Ben de senin sülalen benim gibi erlek göremez sen erkekliğe geleceksek erkek ol da git ülkeni savun dedim. Sonra bağrışma seslerine yurt yöneticisi geldi birbirinizden özür dileyin dedi ben de dilemedim. Bu ülkenin insanına saygı duymayan birinden özür dilmeyeceğimi söyledim. Çocuk odasını değiştirdi. Sizce burada kim haklı?

Filistinli çocukla kavga ettim?