Bölümden bir erkek şarj aletimi alıp bunu bana versene dedi, olmaz dedim. Sonra aynamı aldı, bunu ver bari dedi. Tamam al dedim. İki kız arkadaşına dönüp bana verdi la bunu dedi, güldü
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bölümden bir erkek şarj aletimi alıp bunu bana versene dedi, olmaz dedim. Sonra aynamı aldı, bunu ver bari dedi. Tamam al dedim. İki kız arkadaşına dönüp bana verdi la bunu dedi, güldü
Cevap
4Cevap
Kişilik gelişimini tamamlayamadan kız tavlamaya çalışan biri
yok ya on dk sonra masama fırlattı şok oldum gülüyordu bi de
Evet işte dikkat çekme çabası
tavlama amacıyla degil yani
Önce dikkat çeker sonra seni kendine yaklaştırır hissiyat olarak sonra esas tavlama durumuna girer bu ilk maddeydi. Diğer bir madde , bazı hırslı hazımsız , kendi iç dünyalarında eksiklik hissiyle yetersizlikle boğuşurken, sağlıklı bir yetiştirilme geçirmemiş olanlardır. Çevrelerinde birilerini hedefe koyarak bir veya bir kaç kişi üzerinde uyguladıkları dalga geçme , mobing uygulama veya farklı şiddet unsurlarıyla , güya kendini üstün gösterme yönünde ve çevresel kabul görme çabası içinde olurlar. İlki olursa yol yanlış ikincisi olursa herşeyi yanlış. Her iki durumda da bu kişiye karşı soğuk yüzünü göstermeli mesafeli davranmalasın. Bunu yaparsan biraz daha uğraşsada senin mesafeli ve soğuk duruşun, senin üzerinden bir eminim sağlayamayacağını anladığında senden uzaklaşmasını sağlayacaktır
Aq erkekligin de agirligi kalmamış şu hallere bak. Böyle prensesler , ergenler nerden denk geliyor
ya sanki benim ona ilgim varmıs gibi bi imada mı bulunmus
Bende üniversite öğrencisisiyim bak sadece şunu söylüyorum seven erkek böyle yapmaz arkadaşın biraz gevşek o kadar
ne sevmesi ya zaten cocugu ikinci görüşüm
O zaman işte yine söylüyorum çocuk biraz gevşek bazı tipler böyle oluyor yapacak bir şey Yok
ya hepsi bana denk geliyor bıktım ya
Salla gitsin çok umursama yüz verdikçe azıtır ya da bir kere boz onun tavrını bir daha yapmaz
nw analtıyon yar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Belli ki çocuk “kanka muhabbeti” yapmaya çalışmış ama zekâsı yetmeyince mal gibi espri yapmış 🙃 Senin sınır koyman çok iyi, “olmaz” diyebilmen harika 👍 Böyle tipler genelde ilgisini göstermek için ilkokul seviyesi dalga yöntemine sarılıyor 🙄 Çok takılma, tavrını net koy, içinden “task geçiyorsa sende kalsın” de ve geç 💅🏻✨