Ben onu cok seviyorum ondan hic birsey istemiyorum beni sevdigini soyluyor iyi ama boyle hissediyorum sanki ben gitsem gitme demez umrunda olmaz gibi kimi insan icin ne yapsan bos kimi insanda var kılinı kipirdatmaz neden cok sevilir haketmiyenlerr.
Baskasini sevseydim benim gibi davranan dunyanin rn mutlu insani olurdu yaptiklarimla..
Baskasini sevseydim benim gibi davranan dunyanin rn mutlu insani olurdu yaptiklarimla..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne yaparsın hayat bu böyle işte seven sevilmiyor her zaman
😴sevdigini diyor kardesim ama bn nedense gormuyorum o kadar hiss nedense ben ondan ne para ne baska birsey istemiyorum😔
Sözle herkes çok sever ben seni öyle çok seviyorum ki bunu anlatmaya tüm dillerde kelimeler yetmez. Sana dünyadaki bütün çiçekleri feda etsem az ayaklarını kırmızı halılar sersem az sen bu dünyada bir tanesin kendinin değerini bil.. bak ben de seviyorum dedim gayet kolay gelsin
Yapisi cok farkli ailesenide boyle yapamiyorum diyemiyorum diyor
Söz moz sarilma birsey yok
Acmisin tokmusun der yemegini yer der ustune kalin birsey giyin der hasta olcan der ustumu örter hasta oldummu etrafimda yardim eder ustundekini verir disari soguksa uzerime birsey almamissam her dedigimi yapar ama mesela seviorum demez sarilmaz elimi tutmaz aşkla gozume bakmaz sordugumda yapimda yok ailemede boyleyim diyor..
Esim oluyor kendisi ama ben anlamiyorum nasil bi insan ilgili olmazki karsindaki bu kadar seni mutlu etse.
Acaba diyorum bazen benimi sevmio baskasi olsa diycemde neden cok guzelsin iyisin diyor
Davranislari Olgun biri ben 23 o 29
Baskasi olsa diycemde derken baskasi olsaydim severmiydi istedigim gibi
Sana değer veriyor bu apaçık belli yoksa seni düşünmez sözlerine önem vermez yanında Durmaz seninle vakit geçirmez böyle görmüş demek ki böyle yaşamış yapacak hiçbir şey yok bu yaştan sonra insanı değiştiremezsin üstelik evlenmişsin iz bunu dert etme sırf bu yüzden boşanan bir arkadaşım vardı bir tane çocuk babasız babasından uzak büyüyor hiç hoş değil evine ekmeğini getiriyorsa sana değer veriyor seni düşünüyor da hasta olduğunda sana bakıyor üstünü ört yorsa sevdiğini söylemeyi hiç gerek yok bence bunu sen hissetmelisiniz zaten vurdumduymaz birisi değil anladığım kadarıyla bu yüzden düşünüp kendini üzme her şey seviyorum demek değil sevmek sözlü olan bir şey değil
Canını sıkma tamam mı sevmeyen bir insana benzemiyor eşin. Senden önce birisini sevmiş olabilir belki o yüzden söylemiyor olabilir öyle. Ama seni de seviyor sana da değer veriyor zamanla belki söyler üzme kendini
Ben soyledimmi diyor bak gecen iki gun once bi an hasta oldum 8 aylik hamileyim sadece epey panik oldu hastaneye goturimmi filan dedi kabul etmedim gecer dedim koltukta uyuyaklkdim
Baktim yatagi kurmus sesleniyor uyu diyor gec yatagina.
Normldede ben kurarim.
Haklisin annesini cok sever onada ayni sekil.
Yok ya bosanma degil sadece bazen dusunuyorum
Ben yerine bir baskasi olsaydi onada mi ayni olurdu kendime bakiorum cirkin dglm o da diyor zaten
Kocan seni seviyor sana değer veriyor bunu hareketleri ile sana belli ediyor zaten bazen sevgiyi belli etmek için dil gerekmez insan bunu kalbinde yüreğinde sen de kalbini gerektiği gibi dinlersen onu duyacağına eminim
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı sıhhatli bir doğum gerçekleştirirsin Allah'ın izniyle
Amin sagol tsk ederim benimle konustugun icin hep mutlu oll
Teşekkür ederim Allah razı olsun İnşallah sen de hep mutlu ol ne sıkıntın olursa olsun ben her zaman buradayım. Kendine çok dikkat et ve üzme hiçbir şey için
Rica ederim ne demek Tamam olur🌸
☺️😇🌱
Sen eziksin
Nedenki
demek ki gerçekten sevmiyor veya heves yani ilgi