Aşk İlişkileri Çaresi nedir ya 🥺? Gragory32 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Çaresi nedir ya 🥺? Cevap Yaz 19 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u fangoria Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 30,6b cevap paylaştı. Bi süre bu işleri bırakİşine odaklan Ayrıca karşındakinden emin olmadıkça açılma 2 4 Yorumla Gragory32 1 yıl Emin değilim artık yaşlandı bıktım Yorumla fangoria 1 yıl Saçmalama millet 40da da evleniyor Yorumla Gragory32 1 yıl 40 ne ya katar ligi miyiz o yaşta mantık evliliği olmuştur anca sevmemiştir Yorumla fangoria 1 yıl Olabilir sevip hayırsız olacağına hayırlı biri olsun Yorumla
Lazkizi37 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 65% 1 yıl Normal bir şey acı çekecek bir şey kalmadı buna mı üzülüyoruz şimdi de gshahshs 1 1 Yorumla Gragory32 Yeni 1 yıl Evet Yorumla
Hhislerinnssoonu Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 86% 1 yıl O fiziksel acıyı iyi biliriz ama bağışıklık kazandık 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Canım doktorcum valla yeter artık da sana da bana da yâr yok bu dünyada 😂😂 1 4 Yorumla Gragory32 1 yıl Doktorum niye sevmiyorlar beni boşuna mı okuduk 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahh valla sende haklısın ama sanırım senin şansına denk gelmiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hem sana gelecek olan kişi mesleğine değil seni sen olduğun için gelmeli sevmeli, sırf meslek için gelecekse gelmesin bence😉 Yorumla Gragory32 1 yıl Ya yaş geçti artık olursa görücü usulü tarzı tanışma olur ondada mesleğe gelirler Yorumla
Sennia_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Neden devamlı bu tarz sorular atıyorsun 1 5 Yorumla Gragory32 1 yıl Moralim bozuldu 😔 Yorumla Sennia_ 1 yıl Moralini bozmak değildi amacım ama buradan birini bulamazsın ki bulduğun da çok hayırlı olmaz bence burada vakit kaybetme Yorumla Gragory32 1 yıl Burayı dertleşmek için kullanıyorum içimi döküyorum zaten buradan birini bulmak gibi amacım yok Yorumla Sennia_ 1 yıl Peki o zaman kusura bakma Yorumla Gragory32 Yeni 1 yıl Tipim nasıl söyler misin 😔 Yorumla
cansusonsuz891 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Zaman ve unutmak. Boşuna dememişler unutursun için yana yana. 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 23 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. UmursamamakÇaresi bu 2 0 Yorumla
drlyws_ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl İlk adımı sen atma o zaman 1 8 Yorumla Gragory32 1 yıl Bana kimse adım atmıyor 😄 Yorumla drlyws_ 1 yıl O zaman bos koy bende öyle ama takmıyorum cünkü takılacak kadar önemli Bi konu degil hayat güzel seylerle dolu Yorumla Gragory32 1 yıl 28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı çevrem evleniyor ben yalnızım doktorum param var ama mutlu değilim 🥺 Yorumla drlyws_ 1 yıl O zaman hayatını yasa kendini degistir mesela modayı takip et tarzını degistir sacını degistir bambaska biri ol Yorumla Gragory32 1 yıl İyi giyinirim ama saçım kısa kestiriyorum uzun yakışmıyor Yorumla drlyws_ 1 yıl Seni görmedigim İcin Bi sey diyemem Yorumla Gragory32 1 yıl Profil resmi yapsam nasılım söyler misin Yorumla drlyws_ 1 yıl Söylerim Yorumla
Butterfly46 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum 😞 1 1 Yorumla Gragory32 1 yıl 🥺🥺 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 83% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Boş ver geçer 1 6 Yorumla Gragory32 1 yıl Geçmiyor hep acı çekiyorum hep red edildim hiç sevgilim olmadı doktorum bir de niye olmuyor ya ülkenin hali belli param var bari onun için sevsinler 🥺 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Paran için sevsin ne demek ya? Yorumla Gragory32 1 yıl Evet Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Şaka mısın? Yorumla Gragory32 1 yıl Yok Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Allah şifa versin o halde sana Yorumla
acilfikirverm Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Reddedilmekle kaldık ha 1 1 Yorumla Gragory32 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bi süre bu işleri bırak
İşine odaklan
Ayrıca karşındakinden emin olmadıkça açılma
Emin değilim artık yaşlandı bıktım
Saçmalama millet 40da da evleniyor
40 ne ya katar ligi miyiz o yaşta mantık evliliği olmuştur anca sevmemiştir
Olabilir sevip hayırsız olacağına hayırlı biri olsun
Normal bir şey acı çekecek bir şey kalmadı buna mı üzülüyoruz şimdi de gshahshs
Evet
O fiziksel acıyı iyi biliriz ama bağışıklık kazandık
Canım doktorcum valla yeter artık da sana da bana da yâr yok bu dünyada 😂😂
Doktorum niye sevmiyorlar beni boşuna mı okuduk 😅
Ahahh valla sende haklısın ama sanırım senin şansına denk gelmiyor
Hem sana gelecek olan kişi mesleğine değil seni sen olduğun için gelmeli sevmeli, sırf meslek için gelecekse gelmesin bence😉
Ya yaş geçti artık olursa görücü usulü tarzı tanışma olur ondada mesleğe gelirler
Neden devamlı bu tarz sorular atıyorsun
Moralim bozuldu 😔
Moralini bozmak değildi amacım ama buradan birini bulamazsın ki bulduğun da çok hayırlı olmaz bence burada vakit kaybetme
Burayı dertleşmek için kullanıyorum içimi döküyorum zaten buradan birini bulmak gibi amacım yok
Peki o zaman kusura bakma
Tipim nasıl söyler misin 😔
Zaman ve unutmak. Boşuna dememişler unutursun için yana yana.
zaman. niye reddediliyosun
Çaresi yok acıyı çekmek gerekir.
Aduket gibi. bisey iste
Umursamamak
Çaresi bu
İlk adımı sen atma o zaman
Bana kimse adım atmıyor 😄
O zaman bos koy bende öyle ama takmıyorum cünkü takılacak kadar önemli Bi konu degil hayat güzel seylerle dolu
28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı çevrem evleniyor ben yalnızım doktorum param var ama mutlu değilim 🥺
O zaman hayatını yasa kendini degistir mesela modayı takip et tarzını degistir sacını degistir bambaska biri ol
İyi giyinirim ama saçım kısa kestiriyorum uzun yakışmıyor
Seni görmedigim İcin Bi sey diyemem
Profil resmi yapsam nasılım söyler misin
Söylerim
Bilmiyorum 😞
🥺🥺
Boş ver geçer
Geçmiyor hep acı çekiyorum hep red edildim hiç sevgilim olmadı doktorum bir de niye olmuyor ya ülkenin hali belli param var bari onun için sevsinler 🥺
Paran için sevsin ne demek ya?
Evet
Şaka mısın?
Yok
Allah şifa versin o halde sana
Reddedilmekle kaldık ha
Evet
Geçiyor
Nasıl
kendini buna hazir hissetmek
Çaresi yok onun
Önüne bak