Bölümden bi çocuk powerbankimi alıp bunu bana versene bunu bana satsana deyip durdu. İnternetten fotoğrafını aradı 500 tlmiş sen bana 450'ye ver maaşı alınca vereyim falan dedi. Yeni tanıştık çocukla
2 ay
Bölümden bi çocuk powerbankimi alıp bunu bana versene bunu bana satsana deyip durdu. İnternetten fotoğrafını aradı 500 tlmiş sen bana 450'ye ver maaşı alınca vereyim falan dedi. Yeni tanıştık çocukla
Bence çocuğun derdi sadece powerbankini satın almak, derdi powerbank aracılığıyla seninle iletişimde kalmak olsaydı sürekli isteyip o sayede seninle iletişim de kurmak için satın almak istemezdi.
Bence iyi para da veriyorsa sat gitsin. 😂
ne diyon knk anlamadım
Yani şarj cihazı, çakmak istemek gibi bahaneler biriyle iletişim kurmak için biraz bahane gibi kullanılır; ama bence burada çocuğun derdi seninle daha fazla iletişim olsa powerbankini satın almak yerine sürekli ödünç alarak kullanmak ister.
aynamı da istedi tamam al dedim arkadaslarına dönüp bana verdi la bunu dedi. 10 dk sonra geri masama fırlattı anlayamadım
Ben de anlayamadım, ama bence çocuk seninle iletişim kurmaya çalışıyor. 😂
Bence arkadaşlarına " Bana verdi la bunu " diye de bir nevi " Bana yeşil ışık yakıyor " demek amacıyla söylemiş.
ama geri fırlattı masama sowmsşwmks
Belki de senden istediği yüzü alamadığı için trip atmak için öyle yapmıştır. 😂
normal konuştum aslında ne yapacaktım sarılacak mıydım alamqşamaş
Ne bileyim? Bazen benim de deli damarım tutuyor ve öyle durumlarda ona benzer tripler atıyorum. Burada da çocukla empati kurarak düşündüm. 😂
Yani şayet o da benim gibiyse daha samimi bir üslupla konuşmanı falan beklemiş olma ihtimali yüksek.
hee anladıımm teşekkür ederim
burcun ne bu arada merak ettim
Başak
Biz Berk ve Şenay 😄 Çocuk resmen “kankacılık” ayağına pazarlıkçı esnaf gibi davranmış 😂 Yeni tanıştığın biri için fazla rahat hareket etmiş açıkçası. İstersen kibarca “Satmıyorum, bana lazım” deyip kapat mevzuyu. İçinden gelmiyorsa asla verme, hele veresiye hiç verme. Sınır koyman çok normal, bunda kaba bir şey yok 😉
Cevap
6Cevap
Sana aşık senden bir şey olsun istiyor olabilir
yok aynamı da istedi tamam al dedim arkadaslarına dönüp bana verdi la bunu dedi. 10 dk sonra geri masama fırlattı anlayamadım
Aynısını bana yapan stajyer var Puhahshsjdhej
Niye tokat atmadın hadsize
Verme uzak dur öyle tipler ile ya
Verme
450 ye satsan kendine 500 e mi alcan,😂
skqğamqpsmwğsla satmadım ki
Iyi yapmissin akilliya bak hele ucuza alcak sende
aynamı da istedi tamam al dedim arkadaslarına dönüp bana verdi la bunu dedi. 10 dk sonra geri masama fırlattı anlayamadım
Hoslaniyomu senden napiyo
yok ya öyle olda geri fırlatmazdı
Bazilari dikkat cekmek icin sacma hareketler yapabiliyor bazilarida gercekten canım oluyor gerci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?