Cok uzatmaya gerek yok sanirim. Elimde hic param yok ve ogrenciyim. Zaten bu siteye de goruslerinizi almak icin uye oldum acik acik söylüyorum ben para kazanmak icin ne yapmaliyim ya da yardimci olurum diyen varsa hesap numarası vereyim gondersin. Ailen yok mu demeyin olsaydi boyle olmazdi
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Ailen yokta gururundamı yok elin kolundamı yok kötürüm müsün? İstedikten sonra Çalışmak isteyene iş çok.
02 Yorumla- +1 yıl
Seninki pek yardım istemek gibi olmamış direk yapıştırmışsın hesap numarasını:d derdine çare bulamazsın burada hiç tanımadığın insanlardan mı yardım istiyorsun? Eş dost akraba arkadaş yok diyorsan o zaman istediğin şeyinde dilencilikten farkı kalmıyor çünkü onlarda öyle hiç tanımadıklarına gidiyorlar. Git iş bul çalış zor gelmesin bir taraflarına.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. mac burger kfc oralara başvur onlara yarı zamanlı işçi alıyorlar
00 Yorumla
- +1 yıl
Calis part time bir cafede
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
çoğu giyim mağazasında part time full time iş var.
okulunda öğrencilere yarı zamanlı hem de sigortalı filan iş olabilir. yine okulun kantinine bir sor.
allah beter yollara düşürmesin.10 Yorumla- +1 yıl
gireceksin bir işe çalışacaksın kardeşim elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz demişler
10 Yorumla Diğer konusunda 475 cevap paylaştı. iyi işmiş :) Bende Öğrenciyim İsteyen varsa vereyim Göndersin :P
00 Yorumlaİl neresi iş bulalım sana dürüst biriysen yardımcı olmak isterim
00 Yorumlazor kardesim zor allah yardım etsin kredi al kykdan
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haklısın zor bu devirde öğrenci olmak
10 Yorumla- +1 yıl
Kredi alabilirsin devletten
02 Yorumla- +1 yıl
Para kırmayı severim👍
Diğer konusunda 733 cevap paylaştı. Çalışmak istersen yardımcı olmak isterim.
00 YorumlaNe iş?
00 Yorumla- +1 yıl
Benceme bak.
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar