Para & Ekonomi 1 ay Ekonomik şartlar öğrencileri mi en çok zorluyor? 0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Güncellemeler1 ay Süper 😆 Ekonomik şartlar öğrencileri mi en çok zorluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay En çok öğrencileri zorluyor ama hükümet vekillere 3-4 ayrı yerden maaş bağlayıp 5 liraya yemek yedirmeye devam ediyor. Millette buna şakşak tutuyor 1 0 Yorumla
magaramdamutluyum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Şu devirde iyi ki öğrenci değilim diyorum gerçekten zor bir de emekliler için zor 2 0 Yorumla
yalnizinsan26 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Değil çalışsınlar ben de çalıştım tam 8 sene ne olur okul uzar. Olsun. Hayat 1 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Evet sayılır geçen yıl test kitabımdan tut özel derslerime kadar baya ödeme yapmıştık 1 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% 1 ay Öğrencileri değil velilerini zorluyordur bence 2 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öğrenci aileleri daha çok zorlar bence. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 14,6b cevap paylaştı. evet çok zorlar 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% 1 ay Umrumda değil. Kendimle ilgileniyorum ben 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Kimi zorlamıyor ki reis sağ olsun 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Para & Ekonomi konusunda 306 cevap paylaştı. Herkesi etkiliyor ballı kesim hariç 1 0 Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Burs verebilirim tatlım 0 1 Yorumla 0_Nyks_0 1 ay Paraya ihtiyacım yok haberlerde gördüm Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Para & Ekonomi konusunda 474 cevap paylaştı. hayır ailelelerini 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. öğrencileri ve sevgilileri 0 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Herkesi zorluyor ya sadece öğrencileri değil 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. Genel olarak herkesi 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Aile ve öğrenciler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
En çok öğrencileri zorluyor ama hükümet vekillere 3-4 ayrı yerden maaş bağlayıp 5 liraya yemek yedirmeye devam ediyor. Millette buna şakşak tutuyor
Şu devirde iyi ki öğrenci değilim diyorum gerçekten zor bir de emekliler için zor
Değil çalışsınlar ben de çalıştım tam 8 sene ne olur okul uzar. Olsun. Hayat
Evet sayılır geçen yıl test kitabımdan tut özel derslerime kadar baya ödeme yapmıştık
Şu devirde çocuk okutanlara Allah yardım etsin
Öğrencileri değil velilerini zorluyordur bence
Öğrenci aileleri daha çok zorlar bence.
evet çok zorlar
Öğrencilerle emeklileri.
Umrumda değil. Kendimle ilgileniyorum ben
Kimi zorlamıyor ki reis sağ olsun
Herkesi etkiliyor ballı kesim hariç
Burs verebilirim tatlım
Paraya ihtiyacım yok haberlerde gördüm
hayır ailelelerini
öğrencileri ve sevgilileri