selamlar öğrenciyim ve ailemden para alıyorum malum ve babam şu anın ekonomisine göre gerçekten yetmeyecek miktarda para veriyor bi kaç defa söyledim yetmiyor diye yapacak bir şey yok daha fazlasını veremem dedi tek kelime söylemedim tamam dedim sustum bi kaç kere param bitti atar mısın dedim param yok yazdı sivilce tedavisi görüyorum doktor bugün lekelerim için bi ürün söyledi bunu kullanacaksın iki ay sonra gel vs diye 1000 tl gibi bi fiyatı vardı söyledim babama alamam dedi yine konuşmadım tamam dedim sadece arkadaşlarıma bakıyorum o kadar rahat para harcıyorlar ki param olmadığı için kahve içmeye gidemediğimi biliyorum aşırı zoruma gidiyor zaten babam alamam dediğinde gözlerim doldu oradan çok pick me gibi duruyor olabilirim işte bi cilt bakım ürünü için mi ağlıyorsun falan diye ama derdim o değil gerçekten bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi geçecek mi bu günler nasıl kurtulurum bilmiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Maalesef ki ama babanın geliri ne kadar yani var olduğu halde mi vermiyor
emekli
Parası var da mı vermiyor peki
bilmiyorum zorlanıyor olabilir maddi olarak ama ben de kızıyım sonuçta
Evet ama olmayınca adam. da ne yapsın malum ekonomik kriz var
Hangi şehirde okuyosun part time calissana
Öğrencilikte parasızlık insanın modunu herşeyini düşürür
Her zorlukla beraber bir kolaylık vardıe unutmw bugun olmaz yarin olur yarin olur bugün olmaz para bana göre en değişken şey zenginligide yasadim fakirligide bende öğrenciyim her şeklini gördüm takma bence
Sadece ögrencilikle alakali degil
Dilersen online iş var