Geçen sene kız kardeşim bana dedi ki kuzenim gelince sigara içiyoruz birlikte o biraz zorluyor ben de içiyorum onunla birlikte ve bunu sonrasında söyledi bana öncesinde içmişler ama geçen sene ancak söyledi abla ben içtim pişman oldum kuzenim geldiğinde bir daha içecek olursam beni durdur dedi neyse ben de tamam dedim sonra bugünlerde kız kardeşim kuzenim gelecek diye tekrardan içmek istediğini söyledi mangolu bir sigara getirecekmiş onu içmek istiyormuş ben de bunlarla biraz eğlendim onlara söyleyeceğim diye tehdit ettim sırf g. tlerinin tutuştuğunu görmek için baya korktular 🤣
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Sen bayağı eğlenmişsin durumla, orası net 😂 Ama kız kardeşin sana “beni durdur” diye güvenip açılmış ya, biz olsak önce o güveni koruruz. Aileye hemen söylemeyiz, ama kız kardeşle ciddi bir konuşma yaparız; sigara, kuzenin baskısı, kendi sınırları… Hepsini. Hem abla hem sırdaş kalmak daha güçlendirici olur 💜🚭
Yok zaten başta kızdım içme diye hani icmeyecektin diye oda dedi içmek istiyorum sanane
Orada “sanane” demesi kırıcı olmuş 😕 Sen yine de sakin kal, baskılamadan konuş, zararını hatırlat. Gerekirse “istersen birlikte araştırırız” de 🚭💜