Siz olsaydınız napardınız?

Merhaba, erkek arkadaşımla 10 aylık bir ilişkim var. Tanışma süreciyle birlikte, tabi nasıl başladığını anlatayım. 31 Aralık 2023'te erkek arkadaşım beni kuzenimin nişanında görmüş, sorduğu birkaç kişiden yanıt alamamış. Benim haberim yok bu yaşananlardan. Tabi 6 ay sonra bir fake hesaptan erkek arkadaşımın hesabını atıp, "Takip eder misiniz? Takipçi sayısı artsın diye yardım ediyorum." diye ısrar edildim sürekli. Ben de kim olduğunu bilmediğim için takip ettim. 1 gün sonra bana yazdı. Ben de kim olduğunu bilmediğim için "Merhaba" yazdım. Sonra bana fake hesaptan yazan kişiyle konuşmalarımı attım. "Bir bilgin var mı?" diye sordum, "Hayır," dedi. "Ben böyle bir talepte bulunmadım," dedi. "Ben seni tanıyorum," falan dedi. Ben şaşırdım tabi. 21 Haziran'da konuşmaya başlayıp, 25 Temmuz'da buluştuk. Erkek arkadaşım, biz buluşmadan önce bir tura gitmişti ve oradan birine aşık olmuş. Kuzeniyle mesajlarını okudum ama fazla sürmemiş, konuşmaları vs. Ben de hesabına baktığıma göre öyle gözüküyor. Tabi ondan sonra turdan başka bir kızla görüşüp birlikte c*ns*ll*k yaşıyorlar. Tek bununla olmayabilir. Benimle konuştuğu zamanlarda bilmiyorum, anlattı ama unuttum. Bizim konuştuğumuz zaman, ben hiçbir şey hissetmiyorum. İlk başlarda, ağustosta başlamış o kızla ama benimle de flört eder şekilde konuşuyor. Hayatına başta 4 kişi aldığını söylüyor ama aslında 10 c*ns*ll*k yaşıyor çünkü onlarla ama onlara ilişki demiyor. Sonra 1 ay sonra aynı kuzenimin kınası oluyor. 21 Eylül'de geliyor, biz uzaktan bakışıyoruz. Ben lavaboya gittim, o da kenarda durup bana bakıyordu ve çocuk gibi heyecanlandığını söylüyordu. Evet, öyleydi, ben de gördüm bunu. Akşam bana yazıyor, çok etkilendim bakışlarından, çocuk gibiyim vs. diyor. 22 Eylül'de düğün günü, düğün salonu 2 katlıydı. Üst kat boştu, ben üst kata çıktım, orada sohbet ediyoruz. Ses nedeniyle birbirimizi zor duyuyoruz. O da bilerek yanağını yanağıma değdirmeye çalışıyormuş ve ben fark etmeden omzumdan öpmüş. İşte akşam yine aynı muhabbetler, etkilendim vs. Ama o turdan birlikte olduğu kızla görüşüyor. Bunlardan sonra yine birlikte oluyorlar. Düğünden 1 hafta sonra biz görüşüyoruz, bana sarıldı. Benim için önemli şeyler bunlar. Bu buluşmadan sonra yine o turdaki kızla görüşüp birlikte oluyorlar. Ondan sonra pişman olduğunu söylüyor, çok vicdan yapıp bıraktığını söylüyor. Ben de hesabına baktığımda, kız hikayelerini beğenmeyi dediği gibi kesmiş, çıkarmış, takipten büyük ihtimalle. Bu yaptığım duygusal değildi falan dedi. Ben bunları, bana şifresini verdiğinde öğrendim. Çok kişiyle birlikte olmuş biri. Sonra ben bir kız gördüm, hesabında hikayemize yanıt vermişti. Benim hakkımda şey demiş: "Bence çilleri olmayanlar çil yapmasın, yakışmıyor." Erkek arkadaşım da öyle mi dersin? Bence yakışmış demiş. Üste de bir mesaj vardı, kız "Nasıl hissediyorsun?" demiş. Erkek arkadaşım da Çok güzel, ilk defa kendimi bildiğim bir ilişkinin içerisindeyim" demiş. Ben bu kızı sordum, dedim ki "Bu normal arkadaşın değil." Hayır, öyle dedi, pişman olmuş o an söylediğine Ama artık yalan söylediği için sürdürdü yalanı. Ben sürekli sordum ona, bunu da kendim öğrendim. Sonra ben kıza yazdım, kız bana ss'leri attı. Kıza yazmış, WhatsApp'tan "Afra, ne yapacağımı bilmiyorum" vs. "Çok seviyorum" falan hissetti kız arkadaşım, onu kaybetmekten korkuyorum vs. vs. Tabi kızla hiç görüşmemiş, sanal. Bu kızı çık demiştim fakat benden de birkaç kişiyi çıkmamı istiyordu. Tamam, çıkacağım ama şunları da çık dedim. Birini çıkmak istemedi, iş yapacakmış onunla.
Güncellemeler
1 yıl
Ben sorduğumda "Nasıl kaydedersin?" falan dedim, "Yemin ediyorum hatırlamıyorum" falan dedi. Ablasına falan da söyledim, geçmişini değil, benimle ilk başta konuşurken yaptıklarını değil tabi. Ablası bence affet dedi. Evet, konuştuğu takıldığı kızlar oluyordu ama hiç yakıştıramıyorduk. "Üniversiteye giderken böyle oldu" dedi. 5 vakit namaz kılan biriymiş, sosyal medyasında da aynı, değişmediği zamanlar dinle ilgili paylaşımları vardı.
Güncellemeler
1 yıl
Ve bu arada hiç evliliği düşünen biri değildi, ablası falan da dedi. "İlk defa böyle görüyorum, gerçekten aşık sana, seni anlatıp duruyor evdekilere. Kimseyi anlatmamış bunca zamana kadar." Evlilik konusu açılınca ailesi tarafından "Ben evlenmem, açmayın konuyu" diyormuş. Ben bunları öğrenmeden önce bana hep şey derdi: "Keşke çok önceden tanışsaydık, keşke kimse olmasaydı, hayatımda tek son olsaydın. Çok gereksizmiş, onları hiç sevmemişim ki" falan diyordu. vs.
Siz olsaydınız napardınız?