Siz olsaydınız napardınız?

Babamla sürekli tartışıyoru evet ben çok dik başlıyım ama oda bana karşı çok ilgisiz herkes babamın mükemmel bir insan olduğunu söyler ama babam ise eve öyle değil okulda başarılıysak iyiyiz değilsek kötüyüz onun yanında. Dün erkek kardeşimle kavga ettik ve kardeşim bana şiddet uyguladı babamda bu esnada araya girdi ama ben o an sinirden bağırıyordum alt komşumuzda sese geldi ve adam babamla iş arkadaşı bende o an adamın karısına kardeşmle kavga ediyoruz dedim babam karışmıyor demiş bulundum en azndan babamla alakalı durum yok diye söyledim sonra babam sanki olanlar benim suçummyş gibi bana dönüp bu senin yanına kalmaz dedi bende o esnada allah senin belanı versin nasıl bir babasın ki sürekli beni susturuyorsun dedim neyse evden çıktım apar topar sonra üzerimi değiştirmek için tekrar geldm evde kmse yoktu saknleşmiştim alt komşuya inip açıklama yaparken babamda merdivenlerden çıkıp beni duydu gayet güzel konuştum ve durumu açıkladım akiam eve geldiğimde kmseyle konuşmadan odama gidip uyudum sabah ise öğlen arasına babam gelnce ben küçüğüm diyip alttan alayım dedm yanına gidip dün için özür dilerim dedim bana dönmüş özür dileme ne sen benim kızımsın ne ben senin babanım kaybol gözümün önünden seni görmek istemiyorum artık dedi sizce napmalıyım?
Siz olsaydınız napardınız?