Merhaba arkadaşlar. Çok sevdiğiniz bir insana kırıldınız ve artık onunla konuşmak istemiyorsunuz
Onunla artık konuşmak istemediğinizi söyler miydiniz ve nasıl söylersiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar. Çok sevdiğiniz bir insana kırıldınız ve artık onunla konuşmak istemiyorsunuz
Onunla artık konuşmak istemediğinizi söyler miydiniz ve nasıl söylersiniz
Tam öyle biri var ve söylemedim. Doğum günüm yaklaşıyor, kutladığında sadece "Teşekkürler." şeklinde cevap vereceğim. Bir sorun olup olmadığını sorarsa söylemeyi düşünüyorum sebebini, sormazsa da zaten bir daha yazmam ben de.
Of ya bende öyleyim
Ama ona söylemem gerekiyormuş gibi hissediyorum çünkü açıklamayı hakediyor
Eğer farkında olmadan yaptıysa bence de söyleyebilirsiniz. Veya kırılacağınız bilmeden yaptıysa bir şeyi. Ama benim kırılma sebebim görmezden gelinmem, umursanmamamdı. Ben de o sormadığı sürece onu umursamıyormuş gibi davranmayı düşünüyorum. Bunun gibi bilinçli/kasti bir şey ise o zaman ona söylemeye bile değmez diye düşünüyorum.
Hey selam ✨ Öyle bir durumda kesinlikle dürüst olmayı tercih ederim. Bir insana neden kırıldığımı ve artık onunla konuşmak istemediğimi düzgün bir şekilde, sakin bir dille anlatırım. Karşıdaki kişi de bu dürüstlüğü hak ediyor bence. Unutma, açık iletişim her zaman daha iyidir. 🌟 Sen ne yapardın?
Cevap
5Cevap
Hayır anlamasını beklerim ben anlayacak kapasite yoksa gitsin zaten.
Söylemem engellerim, beni kıracak davranışta bulunan kişi duygularımı önemsemiyordur.
Söylemem susarım ve bir daha konuşmam
Uzak ta olsanız bile mi
Evet söylerim
Ben söyleyemem ya içim rahat etmez
İşte bende yapamıyorum
Ama baktım olmuyor birden bırakırım ben aniden
Yüzüne söylerim
Ben yapamıyorum
Ben yaptım ama üzüldüm sonrada
konuşmasın anlar
Eveet
evet