https://www.youtube.com/watch?v=x96lGmc9kIo
Kızlar içen erkek sizce itici mi? alkol alan erkeğe bakışınız?
https://www.youtube.com/watch?v=x96lGmc9kIo
Alkol sonucu kötü davranışlar ortaya çıkmıyosa , etrafa zarar vercek boyutlara getirmiyosa bence çokta karşı oluncak durum değil. Ama aşırı alkolik olup kırıp geçiren döven ne yaptığını bilmeyecek şekilde olcaksa hangi kız olursa olsun karşı gelir.
Hoş bakmıyorum dürüst olmak gerekirse, şükür ki böyle bir alışkanlığı yok. İçenlere de saygı duyuyoruz mecbur. Fakat benim eş seçimimi alkol etkiler. İçiyorsa bırakmasını isterim, evime sokmam.
özgürlüğüne engel olmuş olmuyor musun?
sen sevgini alkolün üstünde tutuyorsun mesela diyelim ki oda diyecek ki senin başın örtülü aç , açarmısın veya kapatır mısın herneyse...
pardon yanlış yazdım galiba , aşk i duyguları alkolün karşısında hiçe sayıyorsan bu nasıl bir sevgi, böyle adam sevilmez.
Birincisi kapalı bir bayan değilim. İkincisi eğer kapanmamı istiyorsa ve içimde varsa bu durum kapanırım. Bir de bence bu konu farklı bir boyuta giriyor. Alkol ile başörtüyü aynı kefede değerlendirmek tercihim değil.
Diyeceksin ki kapanmam dersen ama kapanmanı istiyor kapanmazsan senin alkol konusunda istediğini isteyecek (!) dediğim gibi bir konular değil. Başka açıdan yaklaşmanı tavsiye ederim. Velev ki bu benim isteğim, görüşüm. Sevdiceğim kabul ettikten sonra bir problem yok.
peki onun içinde alkolü bırakmak yoksa? sen neden istediğin gibi hareket ediyorsun ona böyle bir fırsat vermiyorsun ikiside islam inancına göre günah eğer ki dini baz alıyorsan.
İstediğim gibi hareket etmiyorum ki. Ben isteğimi dile getiriyorum. Bunu kabul ediyorsa zaten evet derim. Etmiyorsa medeni bir şekilde yollarımızı ayırmak durumunda kalırız. Dini açıdan baza alacaksam da durum bu. Kaldı ki etrafımda alkol kullanan insan yok, bulunmadım bulunmak da istemem ortamında. Yeterli mi bu açıklamalar? Ben de bir soru sormak istiyorum madem bilincindesin sırf adet yerini bulsun diye neden kullanıyorsun? :)
keyfim böyle istiyor senin başını kapatmaman durumuyla aynı...
güle güle..
Seviyorum içiyorum, Içiyorsam seviyorum, Beni ben olduğum için kabullensin isteyende, değiştirmek için değil!
ben adetten içiyorum
Laik sistemde yetiştim madem adettendir içkiye başlayayim mi dedin?
Mustafa Kemal Paşanın çocuklarıyız , dedemizden böyle gördük @Meraklı_Prenses
Cevap
0Cevap
İçmesinde sakınca yok aksine içki kültürü olmalı ama dozunda ayrıca bende içtiğim için eşiminde içmesini tercih ederim onunla karşılıklı rakı içmek kadeh tokuşturmak güzel olur :))
Laik bir toplumda yetismis olsanızda bolumunu anlamadim. Laiklik bir din mi ya da nedir? Her bireyin bir dini inanisi vardır. Şaiklik ateizm degildir. Sadece yasaların dini kurallardan ayrıştırılması. Bu durum sayesinde baban ve deden rahatça içebilmişler. Ancak bu durum ne bir ozgurluktur ne de baskabir sey. Yani ateist bir yasantınız varsa saygı duyarım ama eğer bir dine özellikle müslümanlığa inanıyorsanız dediğiniz çok ayıp.
söylediğin gibi dinin hükmünün koskoca 0 olduğu rahat, özgür insanların yetiştiği toplum , Laik toplum..
Iyy hiç sevmem sağlıksız olur göbekli olur. Spordan uzaktır o adamlar. İçki kokarlar böö :(
olur mu thai box yapıyorum sporun babası , hemen ön yargılı olmayın..
Sevmiyorum içkiyi hiç bir türlüsünü sevmedim sevemedim. İçene de ne diyim içsin artık.
İçsin de alkolik olmasın, sarhoş hele hiç olmasın.
edebini bilmeli haklısın..
alkolik olmasın da sıkıntı yok.. herkes istediğini yapmakta özgür bana göre
Kendini tasiyabildikten sonra Hiçte itici değil. Hata Hoşuma bile gider
Sevmiyorum ama yadırgamam igrençsin falan demem ama istemem içmesini
İçmeyen erkekle anlaşamam. Babadan böyle gördük.
Alkol alan erkek görüş alanım dışında kalır.
İçtiğinde sapıtmasın sıkıntı olmaz
İçki içen erkek sevmiyorum :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar