Alkol içince bütün dert ve sıkıntılarımdan kurtuluyorum hadi onuda geçtim yüzüm gülüyor ve insanları güldürmek mutlu etmek beni mutlu ediyor 1 kere içkiyi fazla kaçırdım ertesi günn yaptıklarımdan iğrendm o günden sonra a.. G. t dagıtmamak şartıyla içiyorum.
Ey Gönlümün Sol yarisi Aklıma Koydum Seni Aklım almadı yüreğime biraktım sana doymadı.02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi bozmadan içmeyi seviyorum. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg00 Yorumla
+1 yılBağımlısı olanlara karşıyım ama eğer sorunlar karşısında elinden gelen herşeyi yapmış ve artık elinden bişi gelmıyorsa yapacağı şeyin en iyisini yapmış ama yinede çıkmazdan bir türlü çıkamamışsa ve onun için içiyorsa güçlü erkektir. Ha bir de sevdiği kadın için içen var tabii onun içinde aynısını düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
kadın aşık erkeği korur bence :)
İçene saygım vardır ama içki içenlerin sorunları karşısında dik bir duruş sergileyemediklerini düşünüyorum.
198 Yorumla- +1 yıl
Yanlışa saygı bir yere kadar yanıışı doğru göstermeye gerek içende zorla engel olamayız zaten herkez kendi hayatını yaşar ve hesabını verir !
- +1 yıl
bunun bir de öbür dünyası var bilmem farkında mısınız !
- +1 yıl
içenleri uyarmak istedim... trip atmana gerek yoktu
- +1 yıl
ESROŞUM ESROŞUM allah sana insallah alkol icen bir es nasib eder mal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılİçki sarhoş olmak için içilmez. İçki bir kültürdür içmek ise sanat.
Bir kere bir insanın yaşam biciminde içki yoksa hiç olmamalı, hafta da bir ayda bir içenler ağzıyla icemez. Keyif için de içemez. Içki içmek için içerler sadece.
Eğer içki kültürünü ve ruhunu içinde barındırıyorsa hoş olur. Yoksa içmesin.33 Yorumla- +1 yıl
Ulan tamamen cehalet kokuyosun iyicene sıçtın :D içkinin bir kültür olduğu nu gotunden uydurdun sanirim. Boşa edebiyat yapma içki bazen anı değerlendirmek için bazense kafa dagitmak icin içilir bunun dişinda herhangi bir gelenekten veya kültürden geldigi soz edilemez eski çagda alkolizmi bile akil hastaligi olarak tanimlayan filozoflar vsr sen kalkmis kültür diyosun tamamen boş bir kizsin
- +1 yıl
:)))) sen bunlara kafanı yorma kekocan @gezginn
Mahalle delikanlısına elit kültürü anlatacak değilim boş ver:) hadi kıraathanene
eskı bır alkol dostuyum desem yalan olmaz tovbekar degılım arada yıne ıcerım 6 aydan sonra yılbasında ıctım mesela.. kararını bılmelı dost meclısınde falan bı kac tek atabılmelı ınsan oda sohbet baabından.. yoksa senelerce ıckı ıctım bır gram faydasını gormedım.. adımız cıktı ellıye ınemedı 49 a.. ıckı butun kotuluklerın anasıdır
20 Yorumlahayatımda bir kere bile içki içmedim-yanlışlıkla kokteylleri götürmüştüm bilmeden ama onu saymıyorum-yine de sevdiğim ya da sevmediğim herhangi bir erkek içki içiyorsa içsin bana mı içiyor herkes kendine. hiç ölmeyecekmiş gibi... içki içen herkese karşı böyle düşünüyorum. toplumsal bir mesajı çakayım da gideyim içki bğtün kötülüklerin anasıdır
01 Yorumla
+1 yılvalla içki içmek kişisel tercihtir.. bunu için sağlığına zararlı olduğunu biliyor.. o yüzden ölçüsünü bilmeside gerekir.. sürekli içmek yerine arada ortam olunca tadında bırakarak içmek içkiyi kötü olmaktan çıkarırı tatlı bir keyif haline getirir :) ben içki içmiyorum yani yılda bir belkidir.. çok çabuk sarhoş oluyorum hemen kendimi kaybediyorum bunu insanlara yapma hakkım yok herkesin gecesini zehir edebilecek potansiyelim var çünkü :D
01 Yorumla
+1 yılbir erkeğin içip içmemesi beni ilgilendirmez. içse de içmese de bir benim için ama sanırım erkekler için öyle değil. arkadaşımla birlikte beni akşam çıkmaya davet eden çocuk benim hakkımda içmiyosa gelmesin demiş şok oldum açıkçası. milletin içip içmemesi kimi ne ilgilendirir ki değil mi ama
05 Yorumla- +1 yıl
içimi döktüm boşver :D
- +1 yıl
aman salla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİçki içenleri sadakatsiz ve güvenilmez buluyorum. çok iyi aydın, çağdaş numarası yaparlar ve genelde eşlerini döverler, kadının çalışması gerektiğini ve ayakklarının üstünde durması gerektiğini savunurlar ve bu sayede kadını sömürler, Genelde açık modern kadınla evlenirler ama çoğunlukla kapalı bayanlara aşık olurlar... Leş gibi içki kokarlar, sözüm ona bakımlıdırlar, iyi sevişirler va tabuları pek yoktur, onun dışındada başka mağrifetleride yoktur... Ve çok iyi yalan söylerler...
28 Yorumla- +1 yıl
görmüş geçirmiş bütün bu özellikler tek bir erkekte değil umarım
Cevap sahibi+1 yılMaalesef haklısınız :( Bu özelliklerin tek bir kişide toplandığınada şahit oldum, kimisininde bazı özellikleri taşıdığına şahit oldum ama en acısıda kötü bir yönü olmayan tek bir içen tanımadım...
Cevap sahibi+1 yılO halde şanslısınız, ne güzel :)
Cevap sahibi+1 yılAyrıca ben içimi dökmedim, saadece acı gerçekleri dile getirdim. Bunu yaparken hem bilimsel, hemde kariyerim gereği, gözlemlerime dayanarak ve edindiğim acı tecrübelerden yola çıkarak ifade ettim...
Cevap sahibi+1 yılNeden kıvırayım ki? Ayrıca söylediğim bilimsel, psikolojik, nörolojik ve istatistik olarakta kanıtlanmış şeylerdir...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlkol cok severdim takiiiii babam bagimlisi olana kadar
Simdi hayatta agzima surmem o kadar sogudum ki alkolden
Bagimli insanlarin igrenc bir hayatlari oluyo cevresinede bol bol yansiyo yanlis anlamalar ani patlamalar kotu
Agziyla icen insanlara her zaman saygim var tabi ki01 Yorumlaİçkiyle insan değerlendirilmez ama muptelasi olmuşsa bu cok ciddi derecede sagligi bozulabilecegine isarettir arti cogu insanin bilmedigi yanak mukozasi zamanla zarar gorur ve mukoza zamanla curur bunu alkol yapar ve igrenc bir derecede agiz kokusu yapar
00 Yorumla25 yasindayim bir yudum bile icmedim birkere arkadaslar bira iciyolardi merak ettim kokladim heralde icine iseyip kapagini kapatmislar zannettim
bence alkol alan kisiden herturlu karaktersizlik ahlaksizlik beklenir zaten adam gibi adam alkol almaz.52 Yorumla
+1 yılAğzıyla içiyorsa sıkıntı yok :) Benim babam da içerdi özel günlerde ama ayarını bilerek, sarhoş olmadan. Bende içerim arada ama sarhoş olup kendimi kaybedecek ne bileyim bir kusacak kadar değil. Önemli olan miktarı ve sıklığı deyip kapatıyorum.
01 YorumlaÖyle bir sormuşsun ki insanlar ne diyeceğini şaşırmış.
Ben çok severim, iyide içerim... Ama kendim dahil çevremde ve ailemde kimseye ne zarar vermişliğim vardır, ne de kendimi taşıtmışlığım.
Adabıyla içen adam, adam gibi adamdır derim hep :)02 Yorumla
+1 yılPufff aşın artık bunları. Alkol alan alkolik olmuyor. Ne var içilir hatta kurarım sofrayı hazırlarm mezeleri doldururum rakıyı içerim hayatımın erkeğiyle ;)
36 Yorumla- +1 yıl
Yuru be helal sana
- +1 yıl
@erkektesorar bizde böyle :)
- +1 yıl
Gercekten helal olsun sana bana gore en iyi gorus bu olmus bu benim dusuncem;)
- +1 yıl
İşte buda kadın gibi kadındır helal sana erkeğinin mutlu olmasını sağlayan yalan söylemek zorunda bırakmayan evlenilesi ideal kadın sana kadınlara konferans verdirmek lazım süpersin süper ;)
- +1 yıl
@poseidon3535 farkımız izmirli olmamız
- +1 yıl
Aynen ;)
Bu dünyada içki kadar nefret ettiğim bişey yoktur. İnsanların kişiliğini bozuyor resmen asla yapmadığı şeyleri yaptırıyor Çok gereksiz birşey yasak olsa sevinirim yani o derece!
30 Yorumla
+1 yılİçen erkeğe olumlu bakıyorum aslında Ama o içki şişede nasıl duruyorsa adamda da öyle duracak. Bide sohbeti güzelse tamamdır :)
31 Yorumla
+1 yılİcki icince kendimi daha samimi sempatik ve rahat hissediyorum. Coook sarhos olsam dahi kendimi iyi ifade ediyorum. Normalde cok ciddiyim birazda civimama neden oluyor. Sapitilmicak yerde sapitmam kim sevmezki boyle iceni :))
04 Yorumla- +1 yıl
Hirsiz degil dpstum kacakci. Hirsiz ne cok kaba
- +1 yıl
Rica ederim canim :))
+1 yılçok içen kişilerin psikolojik sorunları vardır çözmeyide denemiyordur beyinleride uyuşuktur aptallarla da işim olmaz. normal kendini bilen arada içenleri kastetmiyorum.
01 Yorumla
+1 yılİçiyorsa birşey diyemem, kınamak da haddim değil, zira kimin ne olacağı belli değil,
hoş bakmam.. Sadece kendim için değil, öyle biri de benimle anlaşamayabilir onun için de sıkıntı olur diye düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılvalla bana göre her biri potansiyel alkoliktir. hiç içki içmedim etrafımda içenler var. ama ben dozunda kullanıma inanmıyorum. bir kere içen çooookta içebilir. içki her kötülüğün anasıdır lafına inanıyorum
00 Yorumla
+1 yılSevmem dogrusu, bilmiyorum hosuma gitmiyor. Insan ictimi tavirlari degisiyor, tabi icip cok güldürenlerde oluyor ama ickili görüp tavirlarindan sogudugum insanlarda oldu.
20 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlkole karşıyım. Gayet sık alkol alan eşime bile neredeyse bıraktırdım sayılır.
21 Yorumla herkesin kisisel tercihi. içmek isteyen içer istemeyen içmez. benim kiisel tercihime gelirsek gnah bir seyi kullanp yaradana deger vermiyorsa bir insan kula hiç vermez
10 YorumlaIcki icen erkek hic hos degil bence alkol kullanan bir insan bana itici geliyor ama o kafayla yaptigi seyler veya bakislari sempatik gözüküyor
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılIcki insanın aklını başından alir ikide bir sarhoş olup napti ne etti diye dusuncegim adamla ugrasamam icecekse dozunda içmeli
01 Yorumla Allah korusun oylesinden kendine yarari yok ki sana mi olacak musluman dedigin dinini harami helali bilecek pis islerle ugrasmayacak
11 YorumlaAlkol iyi bir alışkanlık değil bütün kotilikerin anasidir hadisinden hareketle cook karşıyım hele ki benim gibi sigara içen kizlara karşı bile olan bir adama korkulu ruyadir...
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIcki icmeyen erkek mi varmis?
Aman agziyla icmeyi bilsin de... Sarhos erkek tasimak hic kolay degil cunku04 Yorumla- +1 yıl
Vallahi en genisinden tut en tutucusuna kadar bugune kadar bir damla agzima surmedim diyenini ben gormedim. Diyene de inanmam gozumle gorene kadar :)
- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılArada bir içen arkadaşlarıma falan karışmam hoşuma gitmesede kendi hayatları. ama sevgilim ya da eşim içemez. İÇİRTMEM :D
01 Yorumla
+1 yılBenden uzak olsunlar zira ağzını burnunu kırabilirim.
12 Yorumla- +1 yıl
olmadı gerektiği gibi
+1 yılİçkiyi gerektiği yerde gerektiği kadar iciyorsa zaten sarhoşta olmaz. Ama kendini kaybedip şişeleri devirenden de bir halt olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
azı çoğu yoktur Alkol Haramdır Benden dogruyu size tebliğ etmesi...
Birlikte içeriz sıkıntı yok ama adam gibi ağzıyla içsin
12 Yorumla
+1 yıliçmek var içmek var. içmesini biliyorsa memnun olurum
12 Yorumla- +1 yıl
amacı değil demek istediğim. ben trakyalıyım içki kültürümüzü bilirsin :) içince sarhoşlayıp insanlara çatmasın muhabbeti bozulmasın düzgün olsun vs.
+1 yılGayet normal karşılıyorum, çeker bir sandalye bende eşlik ederim.
21 Yorumla
+1 yıliçmemesi tercih sebebidir ama içiyosa da ağzıyla içsin lütfen.
20 Yorumla
+1 yılKeyif içinse dozunda olabilir hafif güzel kafa ama alkoliklere burdan sesleniyorummm iççmmmeeeyiinnn be abiii ciğerlerinize beyninize yazıkk
00 Yorumla
+1 yılBak şimdi
İçki tüm kötülüklerin anasıysa bu adamda içki içiyosa anayı içmiş oluyor yani içki içenler bir nevide aldatmış oluyor anladın mı21 YorumlaBazı erkekler ictiginde hayvana dönüsür kimiside cok tatlı biseylere dönüsür. Hayvan olanlar içmesin ötekilerin icmesinde bir sakinca görmüyorum.
01 Yorumlaİçebilir fakat aşırıya kaçmadan. Sonuçta buundan hoşlanıyor ki yapıyor.
01 Yorumlaİckisiyle rakisiyla foto atan ergenlerden degilse orda burada reklam yapmiyorsa derdi oldugundan iciyordur karismayin siz adama
01 Yorumla
+1 yıliçenlerin içmeyenlerden daha normal olduklarını düşünüyorum
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. Kaderimiz güzel değil bırakta kafamız güzel olsun :) alkolsüz hayat.. boşa geçmiş demektir :))
02 Yorumlahergün içen sarhoş olan içince ya da nefret ederim benim yanımdada öyle çok içmesin erkek olarak gelmıo öyle tipler gözüme
00 Yorumlabeynini uyuşturuyor sonuçta ne yaptııgını bilmiyor ve sonuçta içki kötülüğün anasıdır. alkol kullananlar benden uzak dursun derim. ayrıcada alkol kullanmaya gerek yok.!
01 Yorumla
+1 yılİçene saygım filan yok, içen erkekleride sevmem içki haramdır ve 3 büyük günah'dan bir tanesidir. ALLAH'dan hidayet diliyorum
10 Yorumlaİçebilir tabiki bende içiyorum. Hatta birlikte de içerim ama herşey dozunda
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. İçki içen erkek bana sempatik geliyo xd neden bilmiyorum :D
13 Yorumla- +1 yıl
Alkol Haramdır Benden dogruyu size tebliğ etmesi...
+1 yılArada icerse sorun olmaz sürekli icerse basarım tekmeyi
02 Yorumla- +1 yıl
;) :D
Ben içerim kardeşim eşlik eder etmez o onun bileceği iş.
11 Yorumla
+1 yıliçen içer yalnız sapıtmayın yeter yoksa komik olduğunuz kadar dövülecekte oluyorsunuz ama dövemiyor insan sarhoşa vursam ölür filan diye.
00 Yorumlaİçmesi dert değil
Kim olursa olsun.
Taşıyabilmek önemli.01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılicip kendini biliyosa sapitmiyosa saygi duyarim ama icip sapitana tahammulum yok gozumde zavallidan baska bisey değil
01 Yorumla
+1 yılArada bir abartmadan içerse normaldir ama sürekli ve keş ise benden uzak dursun keş gözüyle bakarım
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılEşim hergün iki üç kadeh yuvarlar tabi bende eşlik ediyorum ona fazlası zarar ama normal biriki kadehten bişiy olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yok birlikte çok devirdik 70 lik rakı votka ama evde olunca sorun yok dışarda içmez pek
- +1 yıl
Herşey haram arkadaşım ona kalacak olursan burada bisürü kıza asılıyorsunuz o haram değilmi. kocam dışarda onla bunla sürteceğine evimde alsın alkolünü
Alkolizm bir bağımlılık değildir , alkolizm bir yaşam biçimidir
02 Yorumla
+1 yılisteğen istediğini içer her koyun kendi bacağından asılır ,
yargılamam kınamam hiçbirşekilde kimseyi , çünkü buna hakkım yok. kimsenin yok01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılİçmeye başladım mı çok fazla içerim , çok sarhoş olurum ama ne kimseye salça olurum ne hır gür kavga çıkartırım. Aksine etrafımda ki insanlar sohbetimi çok sever eğlenirler.
00 Yorumla İyi birşey değil ya ama nadiren içerse bişeyde demem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla içmesini bilen erkeğı severım tek başına pek gitmez biliyorsun :D yanıma yoldaş olacak bırı iyigider diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılAzı çoğu yoktur yanlış yanlış haram haramdır ben size söyledim okuyupta neyi yapacağınızı siz bilirsiniz her yaptığımızın bir sonucunu göreceğiz ama mutlaka !
05 Yorumla- +1 yıl
yok Kuran Okuman yeterli Hacı abi
- +1 yıl
Yanlışa saygı bir yere kadar yanıışı doğru göstermeye gerek içende zorla engel olamayız zaten herkez kendi hayatını yaşar ve hesabını verir !
- +1 yıl
Senin seçimin dayanıklı olduğunu idda edebilirsin...
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçsin ama bağımlısı olmasın. Birde içki içince kadına şiddet uygulayanlar, bonzai kafasına dönüşenler var.. Onlar evlerden ırak..
01 Yorumla- +1 yıl
- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat