alkolün her türlüsü kötü
eğer içmesi bilinmiyorsa
alkol tüm saçmalıkların babasıdır. alkolük bir adamla hiç bir zaman mutlu olamazsınız. bir erkek olarak bunları söylüyorum. mesela bende içerim ama, yerinde ve zamanında ve sarhoş olmamaya dikkat ederim. mesela yakın bir arkadaşım kafası güzelken sevgilisine tekme tokat girmiş. bu nasıl bir mantıktır anlamadım.
aynen bende senin gibiyim dediklerine de hak veriyorum ama senin arkadaşın da biraz psikopatmış
tanımam etmem anlattığından bu çıkıyor çünkü bende bir çok alkolikle oturup kalktım fakat hiç böyle şeylerle karşılaşmadım karakol basmaya kadar gittiği de oldu işin ama hiçbir zaman kıza dayak olmadı tamam iyi şeyler değil bu bahsettiğimiz ama sende haklısın bir bakıma
walla yaş 28 ne ağzımıza bir damla alkol ne bir duman sigara allaha şükürler bişey koymadık evimizden işimize işimizden evimize namazımızda işte ama ne dikkatimi çekiyor biliyon mu alkol alan sigara içen kumar oynayan bunların hiç birini yapmayanları kınıyor nasıl bir zihniyetse
alkol almayan adamla işim olmaz. sigara da içerse yirim kendisini.
işte aradığım kız tipi :D bence kızlara özel olarak ders vermelisin
beni yemene izin veriyorum.
@soul, sana galp yapmıştım:(
bana da yapmıştın, evet
yakalandım:(
ne zaman galp yaptın^..
>3 ben yapamıyorum:(
hacım sorgulaman gereken o değil. neden hem sana hem bana galp yapıyor. bi ona odaklansak?
soruyu sildiler soul:( tuzluk olmana rağmen sevdim seni diyince galpgalpgalp yapmıştım sana:(
güzel soruydu, silmeselerdi keşke:( galbimizin pası gidiyordu:(
Her gece içen biri ile birlikte olmak hoşuma gitmezdi..
Cevap
2Cevap
kocam arkolikti bir yatardi o kalkanaca ben almanyayi gezerdim haberi olmazdi
aldatmak icin arkolik iyi oluyo ama onla umudu kesecen disardaki sevgiliye bakacan
bekarken yasamadigim hayati yasati sagolsun evli bekarlarda oldum)))))
bu millet içmeyi bilmiyor onu söyleyebilirim . iki tür alkololik var biri saldırgan diğeri kendi halinde takılan . alkol iyi bir şey . gerçek insan çıkar ortaya .
giderim olduğuna inanırım.
aileme bağlıyım, sigaraya bağlıyım, alkole bağlıyım.
alkol kullanmayan erkek benım ggözümde bir numaradır
sana puanım dohuz kanka diyon
calimerra :D senin yorumlarını nasıl puan verecez buton koymayı unutmuşalr :D
Sen Erkek Değil ... Kukla arıyorsun Tatlım ...
alkol bagımlısı bir erkek bizim gözümüzde ne olursa olsun ailemizin gözünde hiçtir ilerisi çok da düşünülemez
beni bağlamaz herkes kendi çukurunu doldurur
yada tabağına ne doğrarsan onu yersin :D
Sen Ailenle Yaşamaya Devam Et ... Erkekleri Hakketmiyorsun Güzelim ...
hee hööö huuu hüü
kim 1. yi terch eder ki? 2. ye de hayır ?der :)))
Mümkünse içmeyen olsun
alkol almaması tercihim yılda 1 2 kez olabilir
1. Ye dönüp bakmam
2. De Sevgilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar