3 ay

Sevdiğim adam başkasıyla nişanlanmış, attığım beddua dolu mesaj sizce fazla mı olmuş?

2 seneye yakındır sevdiğim bir adam vardı beni her defasında ümitlendiriyordu duygularım yok diyordu ama benle çıkıp düğüne bile gelmişti bugün kendisinden öğrendim ki nişanlanmış ona öyle bir mesaj attım ki buraya atıcam onu sizce nasıl olmuş yorum yapar mısınız?
Sana tek bir şey söyleyeceğim ondan sonra ne halin varsa gör benim sana karşı hâlen duygularım vardı içimde bir ümit vardı ne zaman yüz yüze gelsek benimle konuşma çabaları içerisindeydin her defasında beni ümitlendirdin. Benimle kalktın düğüne geldin. Seviyor gibi davrandın resmen duygularımı kullanıp kandırdın. Evin olsun ama huzurun olmasın eşinle tek bir gününüz bile mutlu geçmesin Allah bilir benim gibi kaç kızı ümitlendirdin benim ahım sende canın yana yana çıksın çocuklarında benim ahım çıksın. Bizim sayemizde kazandığın para sana helal olmasın. Bu hayatta emek verdiğin hiçbir şeyden karşılığını alamazsın inşallah. Düğün günün bile senin burnundan gelsin. Sana geçmişte akıttığım göz yaşlarına bir bir kor olarak düşsün hesap sorsunlar sana. Canın her yandığında aklına ben geleyim. Defol git şimdi.

Sevdiğim adam başkasıyla nişanlanmış, attığım beddua dolu mesaj sizce fazla mı olmuş?