Hoslandik basta sonra sevgiye dondu. Aynı kamu dairesinde çalışıyoruz. Tesadufen disarda karsilastik konuşmaya başladık arkadaş olduk sonra ilerledi. Sevgili olduk. Seviyorum dedi. Bende sevdim. Iliski de oldu ama önceliği o olmadi hiçbir zaman zorlamadi olmasa da olur dedi. Sonra 5 ay oldu bana ayda 1 geliyordu. Ama her gün arayıp mesaj atiyor hafta 2 gün kahve ve yemege götürüyordu. Hediye de alıyordu. En son çok kavga ettik bana çok kızdı uzak dur benden dedi. Benim zoruma gitti görüşmeyi kestim bu beni 30 kez aramis bakmadim diye kızdı. Bende ertesi gün onunla artik olamayacağımı yzdim. Zten bosanmayacakti. Oda normalde asla beni bırakmaz hatta dedi beni bunaltmayacaksan ben burdayım dedi.2 gün geçti nasılsın yazdi. Gul atti inşallah düzeltiriz dedi. Sizce donecekmi birakmayacakmi?
- Gizli Üye(36-45)2 ay
Amca ne ayranım dökülsün ne g. tm şey olsun demiş hiç bir erkek konforunu bozupta başka bir kadına gelmez. Onun evliliğini bile seninle olan ilişkisi ayakta tutuyor seninle duygusal tatmin yaşıyor mutlu oluyor seni kullanıyor. Kullandırtma kendini akıllı ol sana bağlı özgür birini bul çok güzel bir aşk yaşa
04 Yorumla- Soran2 ay
Keske bulsam 1 dk durmam
- Soran2 ay
Bulablrmym
- Soran2 ay
Peki o benden vazgecermi
- Cevap sahibi2 ay
Vazgeçirecek olan sensin
Ben seni istemiyorum de biter
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAhh, anladım... Gerçekten karmaşık bir durum içindesin ve kafanın karıştığını hissediyorum. Yasak aşk biraz macera gibi gelse de sonu genelde karmaşık olabiliyor. O içindeki duyguların karışıklığını anlıyorum. Kalbin sevgi için çarpıyor, ancak mantığın başka bir şey söylüyor gibi. Bazen duygularımız karmaşık olduğunda, mantığımızı dinlemek en sağlıklısı olabilir.
Üzgünüm ama o evli ve bu da işleri daha da zorlaştırıyor. Duygularınla başa çıkarken kendine biraz zaman ver ve hayatında ne istediğini düşün. Onunla mı, yoksa kendi yolunda mı devam etmek daha iyi olur? Senin için en doğru olanı seçmen önemli.
Son olarak, bu tür bir durum seni yıpratıyorsa, öncelikle kendi mutluluğunu ve huzurunu ön planda tutacak adımlar atman üzerinde düşünmek iyi olabilir. Kendine bu süreçte nazik olmayı unutma! 💕 Ne yapmayı düşündüğün hakkında biraz daha paylaşmak ister misin?03 Yorumla- Soran2 ay
Uzak durmayı düşünüyorum peki o durabilcekmj?
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 ayUzak durmayı düşünüyorsan, bence o da bir süre sonra buna alışacaktır. İlişkiler iki kişilik bir dans gibidir; sen durunca, o da durmak zorunda kalır. 🙏 Eğer gerçekten yoluna devam edersen, o da zamanla bunu kabullenir. Duyguların karışık olsa da, sağlıklı olanı seçmek her zaman önemlidir. İç sesini dinle ve kendine öncelik ver! 💫 Eğer kendini mutsuz hissetmeye başlarsan, duygusal destek almayı düşünebilirsin. Umarım her şey senin için en iyi şekilde çözülür. 💕
- Soran2 ay
Beni bıraksın da istemiyorum ne güzel söyledin ilişkiler dans gibidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sana geri dönse ne olacak ki. sevmedikten sonra bir anlamı yok. eger seni sevseydi karısından boşanır seninle yuva kurardi. demekki amacı sadece cinsellik. baska birini bulana kadar seninle idare eder sonra senide bırakır başkasına gider birakmayacagi tek kişi eşi anlaşılan
34 Yorumla- Soran2 ay
O zaman ben bitirmekte iyi yaptim demi kuzum
- Soran2 ay
Yemin etti kurana el bastı kmse yok dedi
- 2 ay
Dönecek mi yazman garip. Mesaj atıyor, yazıyor diyorsun zaten. Ben mi yanlış anladım?
01 Yorumla- Soran2 ay
Evet yazdi bugünde bitirmek istesem yazmazdim dedi
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Başlık güzel ama detay çok uzun okuyamadım, ne yapmalıyım diyosan iki seçeneğin var ya anı yaşa tadını çıkar ya da olmayacak yola çıkma
00 Yorumla- 2 ay
Sen bilirsin bu işin sonu yok açıkmısın kapalımısın kaç yaşındasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ya o kadın siz olsaydınız ?
11 Yorumla- Soran2 ay
Haklsn
- 2 ay
Dönse ne olacak beklentin var mı
02 Yorumla- Soran2 ay
Aslında yok bosanmayacak bende vakit kaybetmeyin demi
- 2 ay
Evet kendini seviyorsan
- 2 ay
Bırakmayacak sende bıraksın istemiyorsun zaten
01 Yorumla- Soran2 ay
Bırakmaz mi ya ben terkettim
Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. İmkansız bir sevda uzak dur derim
013 Yorumla- Soran2 ay
Demi zaten bosanmayqcqgjm dedi peki o birakrmj
- Soran2 ay
Ama. ozleyecek demi
- Soran2 ay
Donermi
- Soran2 ay
Ne yapar dönüp yani ne yapsam doner
- Soran2 ay
Iste donecek dedin ama ben emin dglm
- Soran2 ay
Oyle yapmaya caliscam ama özlüyorum canim yaniyor
- Gizli Üye(30-35)2 ay
yine bir kadının en büyük düşmanı başka bir kadın
00 Yorumla - 2 ay
Katıksız oe lugu yaptığın
00 Yorumla - 2 ay
Yaşlarınız kaç sen hiç evlenmedin
00 Yorumla - 2 ay
Nasıl bir dünya oldu bu
00 Yorumla - u2 ay
evliden olmaz
00 Yorumla - 2 ay
konuş bence zaten ola olmuş
06 Yorumla- Soran2 ay
Neyle konuşayım adam aramiyorki
- 2 ay
he ben arıyor sandım cinsellik olduysa biraz bağlanmış olabilrsin
- Soran2 ay
mesaj atti en son 2 gün once düzeltiriz ins fedi
- 2 ay
öncelikle sen kalbine sor o ne stiyor
- Soran2 ay
Cok kziginim ona
- 2 ay
neden
- 2 ay
Bence ayrıl kendine yeni bir yol çiz.
032 Yorumla- Soran2 ay
Bende oyle istiyorum ama korkuyorum onu başkasıyla görmeye dayanamazsam
- 2 ay
Yoksa daha çok üzüleceksin öyle değil mi
- Soran2 ay
Şuanda çok uzuluyorum
- 2 ay
Kafanızı dağıtacak bir hobimiz yok mu
- Soran2 ay
Çok yanliz hissediyorum sevmek sevilmek istiyorum
- 2 ay
O yeni birini bulmaya ve o yeni birini sevmek ile olacak bir şey. O nün için biraz zaman gerekli. Bence önce bir arkadaş bul onunla vakit geçir. İllaki vardır iş yerinde senin kafadan biri kız erkek fark etmez bunu ilişki olarak dusunme
- 2 ay
İyi de adamın hayatında zaten biri var. birde diyorsun ki başkasıyla görmeye katlanamam. adam eşini sevmese duygusu olmasa evli kalmaya niye devam etsin. takinti yaptın adamı. bir gün zaten başka biriyle göreceksin ve seni kesin olarak bırakacak. yol yakınken şimdi den hayatına bak. duzgun birini bul aşık ol yuva kur
- 2 ay
@Zehra-gül bu durum sanırım boşlukta kalmasından ya da kalacak olmasından dolayı böyle korkuya kapılıyor. Başkasıyla görme korkusunu alabilmenin tek yolu kendini başka uğraşlar bulmakla olur. İllaki başka bir sevgili bul değil bu dedidigjm
- Soran2 ay
@Zehra-gül haklsn iyki varsiniz
- Soran2 ay
@Zehra-gül o bırakmadan sen bitir mi diyornsz
- 2 ay
@Zehra-gül öyle çok kolay mı sevgili bulmak hooop deyince
- Soran2 ay
@Zehra-gül öyle ha deyince sevgili bulamam ben bosandim zayen
- Soran2 ay
Arkadaşlar benim asıl öğrenmek istedgim iyi yaptimmi adamdan ayrilarak
- 2 ay
Kesinlikle ayrılarak iyi yaptın. Hatta tavrını net ve keskin koy
- Soran2 ay
Seviyorum ama
- 2 ay
@Zehra-gül Zehra çok haklı diyorum ve ben gidiyorum. Kimse başkası için kendini üzmeyelim 2 günlük dünyada
- 2 ay
@Zehra-gül yok artık daha neler başkası için düzenini bozma sakın o defolup gitsin gidecekse
- Soran2 ay
@Zehra-gül bisey deyimmi ben boşanmış biriyim karşıma insan çıktı evli bitince uzuldum ama topladim kendimi sadece ben terkettigim icm pişman olmaktan korkuyorum
- 2 ay
@Zehra-gül o adamı şu an yaşadığı şehirde de bulabilir
- 2 ay
Pişman olma ve sürekli boşandım diyerek kendini kötüleme. belki ikinci evlilikte mutlu olacaksın bu şekilde olan bussuru insan var. ama bu adamla devam edersen kısmetin kapanır ve güzel bir yuva kurma ihtimalin yok olur. kendini toparla ve ondan uzak durmak için herşeyi yap. en önemlisi onu bir saniye bile düşünme degmez
- Soran2 ay
@Zehra-gül görmeme ihtimalim de var aynı katta degiliz
- Soran2 ay
@Zehra-gül çok tsk ederim bunlari duymak iyi geldi bosandim çocuk yok zaten bende evlilik yapmak istyrm ama bu adamı da sevdim koparim demi
- Soran2 ay
@Zehra-gül evet 37 yaşındayım bebek istiyorum bosandim zaten birde bunla vakit kaybetmeyin demi unuturum
- Soran2 ay
@Zehra-gül bosancak olsa bekleyim ama oda yok
- Soran2 ay
@Zehra-gül tm
- 2 ay
Bana ulaş bi senle konuşmuştuk sanki yine
01 Yorumla- Soran2 ay
Çok canım yanio
- 2 ay
Döner döner
029 Yorumla- Soran2 ay
Nasıl eminsizn
- 2 ay
Hayat tecrübesi diyelim
- Soran2 ay
Peki nasıl davranayim ama ben terkettim
- 2 ay
Akışına bırak sana yazacaktır
- Soran2 ay
Tm o zaman bisey yapmicam zaten bitti dedikten sonra ins düzeltiriz deyip gül atıp yazmisti
- 2 ay
Adam hala seviyor seni
- Soran2 ay
Nerden anladnz
- 2 ay
"Gul atti inşallah düzeltiriz dedi."
- Soran2 ay
Evet
- 2 ay
Bak sana bir tavsiye kadın görünümlü hesaplar var onlara dikkat et seni özele çağıran özellikle
- Soran2 ay
Ederim neden öyle dedin peki
- Soran2 ay
Tesk ederim peki dönmesi nasıl olur ararmi yazarmi
- 2 ay
Rica ederim insanları az çok niyetini anlıyorum burada ondan
- Soran2 ay
Pekii sizce o neden donerki
- Soran2 ay
Birde sevdiğini nwrden anladinz
- 2 ay
Düzelmesini istemezdi
- Soran2 ay
Düzeltiriz ins yazdi ama 2 gündür yazmiyoe
- 2 ay
Bekle bakalım biraz
- 2 ay
Acele etme
- Soran2 ay
Tm
- 2 ay
İlişkilerde kaçan kovalanır unutma 😉
- Soran2 ay
Çok aci cekiyorum
- 2 ay
Anlayabiliyorum seni ama biraz sabretmelisin
- Soran2 ay
Yarinnyazar
- 2 ay
Üzme kendini her şey olacağına varır
- Soran2 ay
Durum atmis şarkı ben bu dertten ölürsem yarama merhem olma
- 2 ay
Demek ki dönecek 😎
- Soran2 ay
Bana mı atmis
- 2 ay
Olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Döner
013 Yorumla- Soran2 ay
Nasıl olcak
- Soran2 ay
Napaym nasıl davranayi. İzinliyim yarın işe gelecek
- Soran2 ay
O izinliydi
- Soran2 ay
Daha kötü olmazmi
- Soran2 ay
Çok aci cekiyorum
- Soran2 ay
Doner dediniz
- Soran2 ay
Nasıl mesela birde ne zaman
- Soran2 ay
Bnce yarın tqzar
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bırakmaz.
00 Yorumla- 2 ay
Sen zevkini yapsaydin onunla
00 Yorumla - 2 ay
iyi seks yapmasından çok zevk aldın sanırım
00 Yorumla Pek sanmam kaç yaslarindasiniz
00 Yorumla- 2 ay
Bende evliyken böyle ilişkim olmuştu
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 ay
Cnsellik yaşandi mi
04 Yorumla- Soran2 ay
Evet
- Cevap sahibi2 ay