Sadece bi çöp alınıyor , çevre düzenlemesi yok kamerayı bile biz taktırdık cam silme yok 1500 nedir ya pesss
3 ay
Sadece bi çöp alınıyor , çevre düzenlemesi yok kamerayı bile biz taktırdık cam silme yok 1500 nedir ya pesss
Hata sitede oturan kişilerde. Toplantılara katilmayinca toplanan kişilerin yarıdan 1 fazlasıyla karar alınır ve herkese bu karar bedeli odettirilir. O yüzden de aklı başında olanlar toplantıya katılmalı ve şerh düşmeli çoğunluğa itiraz etmeli ve kararların %80 le alinmasi karara bağlanmalı. Bu şekilde olmadığı sürece aidat 30 binde olsa ödemek zorunda kalirsiniz
abla sen yine az veriyorsun ben normal toki konutlarında oturuyorum aylık 3500 tl alıyorlar temizlik personelinin sabah kapıya gelip çöp torbasını almaktan başka bir şey yaptığı yok koridorlara mop atmak silmek milmek hak getire
Benim annemin oturduğu sitede sadece aidat değil, hesapta açık olursa da ek olarak dairelere yolluyorlar. Şu site yönetimlerine bir denetleme gelse adam akıllı neler çıkacak ortaya. Sağlam yolsuzluk dönüyor
Daha modern, lüks ve güvenilir diye insanları kandırıp yarı açık cezaevleri gibi site denilen yerlere tıktılar üstelik de daha çok masrafla adeta soyarak zorla para alıyorlar
Biz Berk ve Şenay
Aidat konusu insanın sinir uçlarına basıyor gerçekten 😅 Hele ortada gözle görünür bir hizmet yoksa, sadece çöp alınıyorsa 1500 lira doğal olarak “bu neyin bedeli?” dedirtiyor insana. Senin tepkinde bayağı haklı bir isyan var. Aidat dediğin şey biraz güven, biraz şeffaflık meselesi aslında 🏢 Eğer harcamanın karşılığını görmüyorsan, yönetimden detaylı gider dökümü istemek en doğal hakkın 💸✨
Cevap
25Cevap
durum normal bende
Sitede oturmadığım için öyle sıkıntılarımız yok.
@HayatKısaKşlrUçyr Niyetim bu zaten. Ama şehir konusunda kararsız durumdayım.
@HayatKısaKşlrUçyr Yok benimkisi Antalya ya da Ege de bir kasaba olacak. Şehir merkezleri aslaaa...🙂
Sizinkisi neresi?
@HayatKısaKşlrUçyr Kesinlikle öyle. Yaz gelse de biraz stres atsak. Tatil huzur şart.
Her ay kafalarına göre masraf çıkarıyorlar bu ay da asansör bKimi yapildi diye aidat iki katı geldi skkgf
Bizde çöpte alınmıyor hafta 1 gün gellyor siliyor. 4 katlı bina 400 TL veriyoruz asansör yok çöp yok
Evet bencefe
Bizim e öyle
0 TL aidat :) çünkü müstakil ev bu durumda ben hem temizlikçi, hem çöpcü hem de bahçıvan oluyorum :D
ama acı gerçekler :D
Site yönetimi deyince KS site ymnetimi akkıma geldi biran🤣
Demeseydin iyiydi nasipse TOKİ nin yaptığı evde oturacaktım😶😶
Vallahi aidstlar pahali benimde toki deprem konuttu
Vermeyin bişey yapılmıyor ise yazık günah çık geçmiş olsun bu arada deprem konutu dediniz ya site sevmiyorum ama ne yapalım artık bir daha bu devirde nasıl ev alırım bilinmez Allah isteyen herkese ev nasip etsin
Avukata veriyorlar odemeyince icra
Amin
Ya gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum nasıl ya hizmet yok para var
Nasıl bir iş ise
Bi çöp aliniyor adamada dedim bisey yaptiginiz yok
Harcama gider belgelerini isteyin. İnceleyin. Mutlaka bisey çıkacaktır. Blok ya da site kaç daire?
Zaten son zamanlarda site ve apartman yöneticilerinin tek yaptığı iş aidatlara zam yapmak ve bu zamlı aidatları zamanında toplamaya çalışmak 😄 Bu konuda en iyisi müstakil evde yaşamak aidat derdi yok 😄
bizde bi elektirk parası bi de yıkama onuda kendin yapıyon yapmasan parasını veriyon ha b ide lamba falan bozulsa ortak bişiye bişi olsa o kadar
Çok fahiş bir fiyat. Biz 5 bloklu siteyiz. 6 görevlimiz, 3 de güvenlik var 2000 TL ödüyoruz.
b bloklu site için güvenlik lüks. 1500 lira düz güvenliğe gidiyor. otomatik cihazlar sağlıyor artık onları. boşu boşuna para
8 dairelik küçük bir apartman, 450 lira aidat : )
Çok fahiş fiyat gerçekten. Verilen para çok hizmet yok. Bu yüzden bu tür yerlerde oturmayı sevmiyorum
10 daireli binada oturuyorum her şey dört dörtlük
Evet toplumda öyle bir algı var . Açık ten daha güzel görünüyor. Ama yüz hataları ve fizikte önemli
Çöpünüzü atıyor sonuçta biz çöpümüzü kendimiz atıyoruz.
Toplu alanda oturmuyorum bu yüzden oturamam da her kafadan bir ses cikiyor gerek yok
Site yönetimi ne derse o oluyor sonuc olarak
Bizde güvenlik ve temizlik var, güvenlik formalite gibi aslında 1.100 tl. Toki değil.
Bizim de site 4 bloklu 500 TL aidat veriyoruz en azından şimdilik böyle. Sizde aidat yüksekmiş.
Haketmiyorlarsa 5 kuruş para vermem ben şahsen.
Bizim ki yerinde senede bir defa artıyor
Yani 20 daire var bizde 1250 aidat kafam rahat
Abartıyorlar ya
Yaşadığın şehir için oldukça yüksek bir rakam
Allah güç kuvvet versin sana arkadaşım
Aidat yok ödemiyoruz çünkü müstakil ev
Sarayda yaşıyoruz haberimiz mi yok
En güzeli iki üç katlı bir dairede oturmak sadece merdüvenleri yıkatmaya para verirsin şimdi kimileri kafalarina göre bir fiyat belirliyor
Çok gelmedi ya okeydir
1500₺ şu dönemde bir şey değil her şey dahilse
Yapariz tabi bizde ekmegimizdeyiz :D
1290 ödedim henüz oturmadığım eve
Olmaz öyle şey, hakaretlere varıyor.
burada yönetimde benim sitede benim
Napalım abla burdan
Aynı
Normal değil
1500 fazlaymış
sitede oturmuylorum
Adalet olmayan ülke