Hayat kadını olmak istemiyorum ?

Öncelıkle bastan soylıyım yasım 20. Ben cok kotu bır aılede yetıstım babamla annem ben 5 yasındayken bosanmıslar cunku annem hayat kadını malesef kı annem demeye bıle dılım varmıyor ama malesef oyle bırı babam onu cok uyarmıs yapma etme dıye ama annem dınlememıs ve babam onu terketmıs benıde hayat kadının cocugunu ıstemem dıye sokaga atmıs sonra komsular polıse gıtmısler ve benı cocuk esırmeye yerlestırmısler 10 yasına geldıgım zaman annem benı cocuk esırgemeden aldı ve bana o ısı bıraktıgını namusu ıle para kazandıgını soyledı bende cocuk aklımla ve anne sevgısıne muhtaclıgım dolayısı ıle ona ınandım ve yenı bır hayata basladık annem bır sırkette sekreterlık yapıyodu bende okula gıdıp gelıyodum bır gun eve donerken kapının onune bır araba geldı ve arabanın ıcınden bı adam annen yok mu dedı bende evde degıl dedım daha sonra farklı farklı adamlar sureklı annemı sorup duruyolardı annemde borcum var deyıp duruyordu sonra ben gercegı ogrendım annemın calıstıgı yer kerhaneymıs hayat kadınlıgına devam edıyormus ve bu yasıma geldım bu hala boyle ondan nefret edıyorum ama gıdıcek hıc bır yerım kımsem yok dısardan lıseyı bıtırıyorum napıcam ne edıcem hıc bır fıkrım yok bana akıl verın bende param olmadıgı ıcın mılletın altına mı yatıcam hıc bır carem yok mu ınanmayanlar lutfen yorum yapmasın benım kımseye bır sey kanıtlamama gerek yok neler cektıgımı bır ben bılırım
Hayat kadını olmak istemiyorum ?